Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Αποσύρθηκε η Αναγέννηση Καρδίτσας - Ξεκούραστοι βαθμοί για Πιερικό και Αχιλλέα!

Δε θα συνεχίσει την πορεία της στη Γ΄ Εθνική κατηγορία η ιστορική Αναγέννηση Καρδίτσας η οποία αποσύρθηκε απο το πρωτάθλημα του 4ου ομίλου. Τόσο η βαθμολογική της θέση, όσο και τα οικονομικά προβλήματα που ακολουθούν τον σύλλογο, έφεραν στο σημείο μηδέν την ομάδα με συνέπεια να αποφασιστεί απο τους υπεύθυνους να μπεί τέλος στην λειτουργία της.

Έτσι τόσο ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας θα πάρει το εύκολο τρίποντο μιας και το αναβληθέν της 13ης αγωνιστικής με την ΑΣΑ δεν πρόκειται ποτέ να πραγματοποιηθεί, ενώ και ο Πιερικός την 17η αγωνιστική θα κάνει ρεπό και θα πάρει 3 εύκολους βαθμούς χωρίς να αγωνισθεί βάση προγράμματος με την ομάδα της Καρδίτσας.

Το ρεπορτάζ απο το karditsasport.gr αναφέρει:

Μαύρη σελίδα για την ΑΣΑ που αποσύρεται από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής!

Με ανακοίνωσή του την Τρίτη (15/1) το ΔΣ του ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904, γνωστοποίησε την αποχώρηση της ποδοσφαιρικής ομάδας από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Έτσι, το ματς με τον Φωκικό (0-0 στο ΔΑΚ) ήταν και το τελευταίο των "κιτρινόμαυρων" στη σεζόν 2018-19.

Με αυτό τον τρόπο γράφτηκε η πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του μεγαλύτερου συλλόγου στο Καρδιτσιώτικο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΔΣ:

"Tο ΔΣ του ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την αποχώρηση της ποδοσφαιρικής ομάδας από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το ΔΣ εφάρμοσε την απόφαση της τελευταίας ΓΣ του συλλόγου στην οποία και αποφασίστηκε να γίνει μια ύστατη προσπάθεια ανασυγκρότησης της ομάδας για να συνεχίσει να αγωνίζεται προσωρινά στο πρωτάθλημα.

Παρά τις προσπάθειες του κ. Βλάχου Γεώργιου που ανέλαβε να ξαναοργανώσει την ομάδα αυτό κατέστη αδύνατο καθώς οι πλειοψηφία των εναπομεινάντων ποδοσφαιριστών αποφάσισε να μην συνεχίσει στην ομάδα.

Δυστυχώς η πόλη της Καρδίτσας γύρισε την πλάτη στην Αναγέννηση, πλην ελαχίστων περιπτώσεων που βοήθησαν οικονομικά ή με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας ή με την παρουσία τους στο γήπεδο.

Παρά την προσπάθεια της Διοικούσας Επιτροπής των κκ Κατσίκη και Μπίρδα από το καλοκαίρι να κρατήσουν ζωντανή την ομάδα αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η Αναγέννηση αργά ή γρήγορα θα ξαναβρεί τον δρόμο της στο ποδοσφαιρικό στερέωμα και θα επιστρέψει εκεί που ανήκει. Ας γίνουν μάθημα σε όλους μας οι τελευταίες αγωνιστικές χρονιές της ομάδας αλλά ταυτόχρονα και έναυσμα για την Αναγέννηση της Αναγέννησής μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου