Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Η Επιτροπή Αγώνα κατά των Ανεμογεννητριών στα Πιέρια Όρη υπενθυμίζει στον κύριο Λιακόπουλο...

Mε αφορμή ραδιοφωνική συνέντευξη  στις 30 Ιανουαρίου 2019 του υποψηφίου δημάρχου κυρίου Αθανασίου Λιακόπουλου στο Ράδιο Ενημέρωση και στο δημοσιογράφο κύριο Ηλία Χρυσικό και μετά από όσα ακούσαμε έχουμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

Την Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 στο δημοτικό συμβούλιο Κατερίνης στο θέμα : Συναίνεση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης για την έκταση επέμβασης του έργου «Αιολικός Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας» στη θέση «Πέντε Πύργοι» (ΑΣΠΗΕ «Πέντε Πύργοι») αιολικής ισχύος 22 MW και συναφή υποστηρικτικά έργα» ο κύριος Λιακόπουλος ήταν εκεί ως πρόεδρος μάλιστα του δημοτικού συμβουλίου. Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας ήταν επίσης εκεί ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και υπερψήφισε (ψήφισε δηλαδή υπέρ) την εγκατάστασης 11 ανεμογεννητριών στα Πιέρια Όρη.

Επισυνάπτουμε στο αναγνωστικό κοινό της Πιερίας, τα πρακτικά εκείνου του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και ρεπορτάζ δημοσιογράφων του Νομού Πιερίας.


https://youtu.be/UNNsGZjDJJw (Η ψηφοφορία μετά το 1:10:00)



Ως Επιτροπή Αγώνα κατά των Ανεμογεννητριών στα Πιέρια Όρη δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να πει ψέματα σχετικά με το τι έχει συμβεί στο συγκεκριμένο θέμα. Δηλώνουμε επίσης πως δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι είπαν το ΝΑΙ σε εκείνη την "επένδυση"  βρίσκονται πλέον στα ψηφοδέλτια όλων των δημοτικών συνδυασμών του δήμου μας.
 Δεν κατηγορούμε κανέναν επειδή συμφώνησε με μια τέτοια επένδυση στο συγκεκριμένο βουνό αλλά καταδικάζουμε την ευκολία με την οποία δημοτικοί σύμβουλοι και κυρίως επικεφαλής παρατάξεων αλλάζουν τη γνώμη τους από τη μια στιγμή στην άλλη και προσπαθούν να μας πείσουν πως από θύτες έγιναν θύματα.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΣΤΑ ΠΙΕΡΙΑ ΟΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου