Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Σε επιφυλακή και επιχειρησιακή ετοιμότητα ο Δήμος Πύδνας Κολινδρού

ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
Με εντολή του Δημάρχου κ. Ευάγγελου Λαγδάρη σε επιφυλακή και επιχειρησιακή ετοιμότητα βρίσκεται ήδη ο Δήμος Πύδνας Κολινδρού λόγω των μετεωρολογικών προγνώσεων για ακραία καιρικά φαινόμενα σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της Ε.Μ.Υ

Ειδικότερα το προσωπικό του Γραφείου Πολιτικής προστασίας και των εμπλεκομένων  υπηρεσιών του Δήμου θα βρίσκονται σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που μπορεί να δημιουργηθούν από την αναμενόμενη κακοκαιρία καθώς και  σε άμεση και στενή συνεργασία με την Περιφέρεια, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Ελληνική Αστυνομία.
Ο Δήμος Πύδνας Κολινδρού έχει προχωρήσει στην προετοιμασία των μηχανημάτων, του μηχανολογικού εξοπλισμού και στην προμήθεια αλατιού.

Καλούμε τους πολίτες να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα σε περίπτωση έντονης χιονόπτωσης-παγετού  όπως είναι η μόνωση των υδραυλικών εγκαταστάσεων την αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων με τα αυτοκίνητα, αλλά να συμβάλουν  στο μέτρο των δυνατοτήτων τους στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αναμένεται να προκαλέσει η κακοκαιρία όπως ο αποχιονισμός των πεζοδρομίων μπροστά από τα σπίτια και καταστήματά τους.
Να επικοινωνούν για θέματα αποχιονισμού (χιόνι, πάγο, ρίψη άλατος κ.λπ.) με το Δήμο στα τηλ.: 2353023008 & 2353031899 & 2353350100 και για έκτακτες ανάγκες καθ όλο το 24ωρο με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Κωνσταντίνο Κακάνη στο τηλ: 6980851516 και τον υπεύθυνο του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας κ. Θωμά Γκέκα στο τηλ: 6972059298.

                                                                      ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου