Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Ζήτησε μεταγραφές ο Αποστόλης Στύλος!

«Τουλάχιστον δύο ακόμα μεταγραφές»
Στον Αιολικό προέχει ο κυριακάτικος αγώνας με τον Χαραυγιακό, στην επανέναρξη του Β’ Γύρου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν απασχολούν την ομάδα της Μυτιλήνης και μεταγραφικές υποθέσεις.

Μιλώντας στο «SL», ο προπονητής του Αιολικού Απόστολος Στύλος εξήγησε ωστόσο πως με τα μεταγραφικά θα ασχοληθεί ο ίδιος μετά το τέλος του κυριακάτικου αγώνα στον «Ταρλά», από τον οποίο επιζητά μόνο τη νίκη που θα κρατήσει τους «κυανόλευκους» κοντά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα στον 7ο Όμιλο. Σημειώνεται ότι οι Μυτιληνιοί είχαν αφήσει δύο βαθμούς στο ματς του Α’ Γύρου και δεν σκέφτονται τίποτα άλλο πλην της νίκης στο κυριακάτικο ματς, που θα κάνει σέντρα στις 3 το μεσημέρι.

Ο Απόστολος Στύλος ήταν ξεκάθαρος: «Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας και αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε μόνο το ματς με τον Χαραυγιακό. Θα είναι ένα κομβικό παιχνίδι, το οποίο οφείλουμε να κερδίσουμε. Δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας βαθμών για καμία ομάδα. Όλες θεωρητικά βρίσκονται εντός στόχων, πλην του Απόλλωνα Ερέτριας κι εμείς από την πλευρά μας θέλουμε το τρίποντο για να ξεκινήσουμε καλά τη χρονιά και να πλησιάσουμε ενδεχομένως ακόμα πιο κοντά στις προνομιούχες δύο πρώτες θέσεις».

Ερωτηθείς για τα μεταγραφικά, ο τεχνικός των «κυανόλευκων» απάντησε: «Θα γίνουν δύο ακόμα κινήσεις, πλην του Τζόρνταν, ο οποίος είναι ετοιμοπόλεμος και θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή. Αλλά με τις μεταγραφές θα ασχοληθούμε μετά το ματς κόντρα στον Χαραυγιακό. Η διοίκηση έχει κάνεις τις επαφές της, προέχει όμως να κερδίσουμε την Κυριακή και αμέσως μετά θα ασχοληθούμε με την ενίσχυση του ρόστερ».
ΠΗΓΗ: sportlesvos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου