Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Συμπαίκτης του Χρήστου Καρτσαμπά ο Κωστής Δεμηρτζόγλου!

Στην πρώτη της μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Νίκη Βόλου αποκτώντας τον Κώστα Δεμηρτζόγλου, επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ του goalpost.gr. Ο 24χρονος επιθετικός αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τη βολιώτικη ομάδα  προσθέτοντας ταχύτητα και ποιότητα στη μεσοεπιθετική γραμμή των κυανολεύκων.

O ποδοσφαιριστής στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Νίκης εξέφρασε τη χαρά του που αποτελεί μέλος της κυανόλευκης οικογένειας καθώς γνωρίζει το μέγεθος του συλλόγου και τους υψηλούς στόχους του.

Η ανακοίνωση

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστής Κωνσταντίνο Δεμηρτζόγλου.

Ο Κώστας Δεμηρτζόγλου είναι 24 ετών, ξεκίνησε την καριέρα του από την U19 του ΠΑΟΚ ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Αιγινιακό (2013-16), στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, στον Διαγόρα Σεβαστής και στον ΝΠΣ Βόλος με τον οποίο την σεζόν 2017-2018 είχε 21 συμμετοχές έχοντας σκοράρει 3 φορές. Με τη φανέλα του Διαγόρα Σεβαστής, την περίοδο 2016-17 πέτυχε 14 γκολ σε 28 συμμετοχές.

Ο Κώστας Δεμηρτζόγλου δήλωσε ως ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα όπως η Νίκη Βόλου. Γνωρίζω τον σύλλογο, γνωρίζω τη δυναμική του και τον κόσμο του. Εύχομαι να είμαι υγιής ώστε να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της ομάδας που φυσικά δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Football League. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και στο τέλος όλοι να χαμογελάσουμε».

Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας.
Πηγή: goalpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου