Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

ΕΠΣ Πιερίας - ΕΠΣ Πέλλας αύριο στο ενωσιακό για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ 
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ
Συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις Μικτές Ομάδες μας Νέων και Παίδων στην έδρα μας στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Εφέσσου 

ΕΠΣ Πιερίας – ΕΠΣ Πέλλας
 Πλούσιες αγωνιστικά ήταν οι προηγούμενες αγωνιστικές για τις ομάδες Νέων και Παίδων της Ένωσής μας. Αύριο Τετάρτη 30/1/2019 εορτή των Τριών Ιεραρχών συνεχίζονται οι υποχρεώσεις των Μικτών ομάδων μας με την 5η αγωνιστική στη σειρά στην προτελευταία αγωνιστική στο Αθλητικό μας Κέντρο της Νέας Εφέσσου. Οι προπονητές μας Αμανατίδης Παναγιώτης(Κ16) και Κυπαρίσσης Παναγιώτης(Κ14) προετοίμασαν κατάλληλα τους νεαρούς ποδοσφαιριστές για τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Πέλλας.

Η πολυπληθής αποστολή των ομάδων μας θα βρεθεί στους χώρους της ΕΠΣ Πιερίας  12:30 ΕΠΣ Πιερίας – ΕΠΣ Πέλλας Κ-14  και  14:30 ΕΠΣ Πιερίας – ΕΠΣ Πέλλας Κ-16.
Ευχόμαστε στα αντιπροσωπευτικά μας τμήματα να παρουσιάσουν αξιόλογες εμφανίσεις με θετικά αποτελέσματα. Ήδη η ομάδα των Νέων έχει σφραγίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

Καλούμε τους φιλάθλους, φίλους και γονείς των ομάδων μας να παρευρεθούν και να σταθούν αρωγοί στις αξιόλογες συναντήσεις που θα προσφέρουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές με τις επιδόσεις τους.

                                                      Γραφείο Τύπου Τεχνικής Επιτροπής Μικτών Ομάδων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου