Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Στην Γερμανική Μπρούκμερ ο Αλέξανδρος Κούζας!

Παρελθόν από το ρόστερ του Πιερικού αποτελεί ο 20χρονος γκολκίπερ, Αλέξανδρος Κούζας, που θα συνεχίσει στην γερμανική Μπρούκμερ.
Οι “μελανόλευκοι” αναζητούν τον αντικαταστάτη του, για την πλαισίωση του Δημήτρη Πατσιογεώργου και μια από τις λύσεις που εξετάζουν σοβαρά είναι ο Ηρακλής Τοπουζλής, παλιός γνώριμος, με θητεία και σε Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και τώρα Πλαταμώνα, ενώ στα υπόψη είναι και άλλες περιπτώσεις.

Άμεσα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για τον Ταουσάνη (στόπερ Απόλλωνα Λάρισας) και τον Βραζιλιάνο Αλσίνο (μεσοεπιθετικός, δείχνει σε καλό δρόμο το θέμα έκδοσης δελτίου), ενώ ίσως δοκιμαστεί και ένας Βραζιλιάνος στόπερ (χωρίς θητεία στην Ελλάδα).
Βεβαίως, ο Νίκος Θεοδοσιάδης θέλει “έτοιμες” λύσεις για τα μετόπισθεν και γι’ αυτό έγινε προσέγγιση στον Παντελή Αθανασίου, μια δύσκολη περίπτωση, αλλά θα εξαντληθούν τα περιθώρια. Ο 32χρονος Ροδίτης έχει θητεία σε Διαγόρα, Ατρόμητο, Ηρακλή, Ρόδο και εσχάτως Ιάλυσο, ενώ παίζει και “εξάρι”.

Τέλος, ο Πιερικός φιλοξενεί την Κυριακή τον Ολυμπιακό Βόλου, χωρίς τους Κραγιόπουλο και Κυπαρίσση, αλλά με νέο πρόσωπο τον Σεχολάρι, θέλοντας κάτι παραπάνω από τις σερί ήττες με Αστέρα Ιτέας και Νίκη Βόλου (αμφότερες εκτός).
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου