Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Πλατανιάς-Αιγινιακός 3-0 Δεν άντεξε στο 2ο μέρος

Με αποτελεσματικότητα στο Β' μέρος, οι Χανιώτες έφτασαν σε άνετη νίκη κόντρα στον Αιγινιακό.
Σε μία σημαντική νίκη έφτασαν οι «κόκκινοι», που επικράτησαν του Αιγινιακού με 3-0, χάρις σε τέρματα των Τσαμούρη, Μπιανκόνι και Καραγκούνη.

Δύο ευκαιρίες του Λάζιτς για τον Πλατανιά στο 8' και στο 25' είχε το πρώτο μέρος, που κύλησε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και απείλησαν με τον Μπιανκόνι στο 54' να σουτάρει από καλή θέση μόλις άουτ. Στο 66' οι Χανιώτες άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Τσαμούρη, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ποζατζίδη.

Στο 77' οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Μπιανκόνι να εκμεταλλεύεται τη σέντρα του Τσακμάκη και με προβολή να κάνει το 2-0. Στο 88' ο Παπανκολάου σημάδεψε το δοκάρι και δύο λεπτά μετά ήρθε και το τρίτο τέρμα του με τον Καραγκούνη να νικά με σουτ τον Καραγκιόζη.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Τσαμούρης, Ρουσσάκης, Πουρζιτίδης, Καραγκούνης, Παπανικολάου (63' Ποζατζίδης), Μάικιτς, Μπιανκόνι, Νίλι, Λάζιτς (75' Τσακμάκης).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Μιρσάντ Γιονούζ): Καραγκιόζης, Προσκυνητόπουλος, Σ. Τοπαλίδης (74' λ.τ. Γιαλαμούδης), Πετρούσης, Ζήσης (81' Στάνιτς), Λάσκαρης, Πολύζος, Μαρκόφσκι, Πιαστόπουλος, Κούστα (63' Τσολακίδης), Παπαδόπουλος.
Πηγή: liganews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου