Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Α2 Ανδρών ΒΟΛΕΪ: Πιερικός-Νίκη Αιγινίου 3-1

Σημαντική νίκη πέτυχε στο κλειστό γυμναστήριο του Σιδ, Σταθμού στην Κατερίνη ο Πιερικός, κερδίζοντας 3-1 σετ τη Νίκη Αιγινίου στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής και την Α2 κατηγορία βόλεϊ.

Μια νίκη που ανεβάζει ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα την ομάδα του Κώστα Σαρρή, που άν και δεν έπιασε τα μεγάλα στάνταρ της απόδοσης της, πήρε δίκαια τους βαθμούς της νίκης απέναντι στην ιστορική ομάδα του Αιγινίου.
Η ομάδα της Κατερίνης πήρε το πρώτο σετ 25-20 για να βγάλει αντίδραση στο δεύτερο η ομάδα του Θανάση Τερζή και να το κερδίσει 20-25 ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Το τρίτο σετ για την ομάδα της Κατερίνης μετά απο ένα ισορροπημένο παιχνίδι των δυο ομάδων αλλά με τον Πιερικό πιο έμπειρο στους τελευταίους πόντους να το κερδίζει με 25-16 και να μοιάζει με τυπική διαδικασία το 4 σετ, το οποίο κέρδισαν εύκολα οι Κατερινιώτες 25-17, παίρνοντας τελικά δίκαια τη νίκη.

Διαιτητές: Πορτοκαλίδης, Δαλκιράνης

Πιερικός (Κώστας Σαρρής):
Μούρτζιος, Λαμπρινός, Γερομιχαλός,Γιάγκου, Παππάς, Καλιακός, Σαμαλής, Παπατσιμούλης, Παπανικολάου, Ματσαρίδης, Αλεξίου, Κουτσόγιαννος, Παυλίδης, Ιωαννίδης

Νίκη Αιγινίου (Θανάσης Τερζής):
Τερτίρογλου, Τσαλούκης, Κιοσσές, Τσαχλάρης, Γκορίδης, Τερζής Θαν., Αρμιρος, Ωρολογάς, Τερζής Μαρ., Ματσκίδης Αθ., Ματσκίδης Γιάν., Βοζίδης, Σταυρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου