Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Πιερικός-ΧΑΝΘ 1-3 Πολύ καλό παιχνίδι στο κλειστό του Σταθμού!

Ένα δύσκολο παιχνίδι ήταν το χθεσινό για τον Πιερικό στο κλειστό του Σιδ. Σταθμού, απέναντι στην ΧΑΝΘ της Θεσσαλονίκης.
Οι φιλοξενούμενοι διεκδικητές της ανόδου την φετινή περίοδο,ξεδίπλωσαν τις αγωνιστικές αρετές τους, απέναντι σε έναν Πιερικό που είχε διάθεση και πάθος για τη νίκη, αλλά έκανε και λάθη τα οποία όπως αποδείχθηκε τελικά, στοίχησαν.

Το πρώτο σετ ανήκει καθαρά στην ομάδα του Κώστα Σαρρή που δεν άφησε περιθώρια στους αντιπάλους της και κερδίθηκε με απρόσμενη ευκολία βάση της δυναμικής των αντιπάλων της, με 25-17.

Το δεύτερο σετ οι φιλοξενούμενοι ήταν εμφανώς πιο βελτιωμένοι και μετά απο μεγάλη μάχη κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 κερδίζοντας το σετ 24-26 και πολύ πιο εύκολα πήραν το 3ο με σκορ 17-25, κάνοντας την ανατροπή.

Το 4ο σετ ήταν φοβερό απο κάθε άποψη και ευχαρίστησε τους φιλάθλους οι οποίοι βρέθηκαν στο κλειστό του Σιδ. Σταθμού. Ο Πιερικός βρέθηκε να χάνει 20-23 και 21-24 αλλά ισοφάρισε 24-24 και το παιχνίδι πήρε άλλη τροπή με τους φιλάθλους να στέκονται στο πλευρό του Κώστα Σαρρή και των παικτών του με ιδιαίτερη θέρμη.
Εκεί μίλησε η εμπειρία και η ποιότητα των παικτών της ομάδας της Θεσσαλονίκης κι ενώ το σκορ έφτασε στο 27-26, με τρείς συνεχόμενες κερδισμένες επιθέσεις, έφτασαν στο 27-29, παίρνοντας τελικά τη νίκη και τους βαθμούς.

Διαιτητές οι Σαρακινίδης, Δαλκιράνης

Πιερικός (Κώστας Σαρρής): Μούρτζιος, Λαμπρινός, Γερομιχαλός, Γιάγκου, Παππας, Καλιακός, Χρυσικός, Παπατσιμούλης, Ματσαρίδης, Αλεξίου, Κουτσόγιαννος, Παυλίδης, Ιωαννίδης.

ΧΑΝΘ (Νίκος Ζιώγας): Πάντσιος, Παραδεισιανός, Αρτακιανός, Παπαδημητρίου, Γιάγκος, Χρυσάφης, Ευγενίδης, Τσιάρας, Μπουτόπουλος, Ρεμπούτσιας, Σιούτης, Ιωαννίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου