Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Πιερικός-Ολυμπιακός Βόλου 1-2 Ήττα απο τον ισχυρό Ολυμπιακό

Την ήττα με 1-2 γνώρισε ο Πιερικός απο τον Ολυμπιακό Βόλου στην Κατερίνη. Η ομάδα της Πιερίας έβγαλε ένα δύσκολο σερί 2 αγώνων με Νίκη και Ολυμπιακό Βόλου, παίζοντας σε λίγες ημέρες με τις κορυφαίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα απο τις οποίες δεν κατάφερε όμως να αποσπάσει βαθμούς.

Ο έμπειρος Μάντζιος σκόραρε με πέναλτι στο 39΄βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του Βόλου, για να έρθει στις καθυστερήσεις του 1ου μέρους το 1-1 με δυνατό σουτ του Κωτσιαρίδη για τον Πιερικό.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο πρώτο 45λεπτο σημειώθηκαν και δύο αναγκαστικές αλλαγές, καθώς ο Ριζογιάννης τραυματίστηκε στο 16’ στον αυχένα και αντικαταστάθηκε από τον Ναζίμ στο 19’, ενώ στο 44’ τη θέση του τραυματία Θ. Καρτσαμπά πήρε ο Σεχολάρι. Επίσης, ο Παντελής Ριζογιάννης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο από το γήπεδο στο Νοσοκομείο Κατερίνης.

Στο 51΄ο Σεχολάρι σέντρα του Σεχολάρι βρήκε το δοκάρι του Γιακουμή και στο 68΄διαμορφώθηκε το τελικό 1-2, όταν ο Φλίγκος πάσαρε στον Μάντζιο κι αυτός σκόραρε για δεύτερη φορά νικώντας τον Πατσιογιώργο.

Διαιτητής ο Γιουματζίδης με βοηθούς τους  Χ. Δεμερτζής και  Ν. Δεμερτζής

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Πατσιογιώργος, Λαμπίρης, Τσιούχας, Χατζηδίμπας, Θ. Καρτσαμπάς (44’ Σεχολάρι), Λαζαρίδης, Α. Καρτσαμπάς (88’ Μπατσαράς), Σκλιοπίδης, Δαδάκος (77’ Μαυρίδης), Κωτσιαρίδης (77’ Ναρίνογλου), Ντινόπουλος.

ΟΛΥΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιακουμής, Παπαϊωάννου, Ρόκας, Λεάντρο, Οικονομόπουλος, Ριζογιάννης (19’ λ.τρ. Ναζίμ), Κόλα, Σαχινίδης (60’ Φλίγκος), Σερτζίνιο (90’ Καμπλιώνης), Λώττας (77’ Σκοπελίτης), Μάντζιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου