Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

ΑΟ Σελλάνων-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 1-1 Ο Στέφανος Κραγιόπουλος τον βαθμό στο 86!

Τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας αντιμετώπισε το απόγευμα της Κυριακής (20/1) στο Προάστιο ο ΑΟ Σελλάνων, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής.
Ο ΑΟ Σελλάνων πιάνοντας μέτρια απόδοση, προηγήθηκε στο 54' με το γκολ του Τσιρογιάννη, έπαιξε με τη φωτιά, για να δεχτεί στο 86' την ψυχρολουσία και το 1-1 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι, δεν μπόρεσε να συνδυάσει με νίκη το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του μέσα στο 2019, ενώ δεν εκμεταλλεύτηκε και το διπλό της περασμένης αγωνιστικής στη Στυλίδα.

Στα αγωνιστικά, ο ΑΟΣ μπήκε καλύτερες είχε την υπεροχή και απείλησε για πρώτη φορά στο 8' με τον Δημολιό, όταν έπιασε ένα σουτ από αριστερά και μέσα στην περιοχή με την μπάλα να περνά άουτ.

Στο 14' η ομάδα του Ξηροφώτου άγγιξε το γκολ, όταν μετά από σέντρα του Τζάνη ο Τζέκος από το ύψος της μεγάλης περιοχής έπιασε ένα δυνατό σουτ, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Βασιλειάδη και στην επαναφορά ο Τσιρογιάννης σούταρε πάνω σε σώματα αμυντικών.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα με το σκορ στο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος οι "κυανόλευκοι" μπήκαν αποφασιστικά ψάχνοντας το γρήγορο γκολ και το κατάφεραν όταν στο 54' ο Τσιρογιάννης με σουτ νίκησε τον Βασιλειάδη κάνοντας το 1-0.

Έχοντας το προβάδισμα ο ΑΟΣ προσπάθησε να το διατηρήσει, παίζοντας με τη φωτιά και στο 86' το πλήρωσε, όταν ο Κραγιόπουλος με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Παπαδόπουλου ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τον Αχιλλέα.

Στα υπολοιπα λεπτά η ομάδα του Προαστίου έκανε προσπάθεια για να βρει το δεύτερο γκολ της νίκης χωρίς να τα καταφέρνει μένοντας στο τελικό 1-1.

Μετά από αυτή τη "γκέλα" ο ΑΟ Σελλάνων έχασε μοναδική ευκαιρία να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στην 4άδα.

Σύνθεση:

AΟ Σελλάνων (Στέφανος Ξηροφώτος): Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Τζάνης, Μπούσδρας, Αρχοντής, Χάδιαρης, Τσιρογιάννης (69' Κόκκινος), Πατσαρούχας (76' Κοντός), Τζέκος, Δημολιός (80' Μπακρατσάς), Μπιτέλης.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Ρούλης Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Κατσαρός, Δερμίσης, Κραγιόπουλος, Τσιμπούκας, Αποστολίδης, Ίτσιος Δ., Παγωνίδης, Κατσαμάγκας, Παπαδόπουλος, Ίτσιος Κ.
Πηγή: karditsasport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου