Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Κέρκυρα-Αιγινιακός 1-0 Νέα ήττα στο νησί των Φαιάκων

Η Κέρκυρα πέρασε από χίλια κύματα αλλά πήρε τελικά το «τρίποντο» απέναντι στον Αιγινιακό με γκολ από σέντρα σουτ του Κόντου.  Για αρκετά λεπτά φαινόταν πως η δεύτερη στη βαθμολογία Κέρκυρα θα έχανε έδαφος στην 14η αγωνιστική της Football League σε ματς από το οποίο οι Φαίακες έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία.

Το παιχνίδι κρίθηκε εν πολλοίς από την αποβολή του πορτιέρε Κουτζαβασίλη για την Κέρκυρα στο 45+ επειδή βγήκε να διώξει την μπάλα εκτός περιοχής και την έπιασε με τα χέρια.

Στο 48′ η Κέρκυρα «άγγιξε» το γκολ με την κεφαλιά του Σιατραβάνη σε κενό τέρμα να περνά μόλις άουτ και στο 51′ μια κεφαλιά του Τουράμ δεν βρήκε στόχο. Στο 60′ είχε αποβολή και ο Αιγινιακός με τον Τσολακίδη να βλέπει 2η κίτρινη. Στο 65′ ο  Τουράμ σημάδεψε δοκάρι και στο 74ο λεπτό ο Κόντος ήταν σκόραρε για την Κέρκυρα με σέντρα σουτ. Στο 79′ ο Σιατραβάνης είχε σουτ στο δοκάρι. Και το πολύτιμο 1-0 για τους Φαίακες παρέμεινε ως το τέλος!

Κέρκυρα (Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Αναστασίου (45+2′ Αθανασόπουλος), Θεοδωράκης, Σανδραβέλης, Ν. Κρητικός, Νίκιτς, Κόντος, Μότα, Σιατραβάνης, Τουράμ.

Αιγινιακός (Μιρσάντ Γιονούζ): Καραγκιόζης, Προσκυνητόπουλος, Σ. Τοπαλίδης (40′ Γιαλαμούδης), Πετρούσης, Στάνιτς, Βελκόσκι, Τσολακίδης, Παπαδόπουλος, Γρανάδος, Πολύζος, Πιαστόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου