Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Απουσίες και επιστροφές στο δύσκολο παιχνίδι με ΑΟ Σελλάνων

Νίκη και μόνο νίκη θέλει ο Πιερικός επι του ΑΟ Σελλάνων στο Κυριακάτικο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Α' ΔΑΚ στις 15.00 και μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων των 
απανταχού Πιεριέων μιας και γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια για να κάνει η ιστορική ομάδα της Κατερίνης το μεγάλο άλμα προς τα εμπρός και να επιστρέψει στο γκρουπ των ισχυρών στον 4ο όμιλο.

“Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου 2018”: Ξεκινήσαμε!

Φίλες και φίλοι
Σε 10 μέρες από σήμερα το “Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου”, το χωριό της καρδιάς μας, θα ανοίξει την αγκαλιά του για να υποδεχτεί 4.200  μαθήτριες και μαθητές από 80 διαφορετικά σχολεία του Νομού Πιερίας.  Οι αριθμοί αυτοί αποτελούν ιδιαίτερη τιμή για όλους εμάς διότι καταδεικνύουν το μέγεθος της αναγνώρισης από την εκπαιδευτική κοινότητα.

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2018 – Σήμερα στις 18:30 στην Αστική σχολή : «Όψεις της ιστορίας και του πολιτισμού της Κατερίνης (1950-1974)»

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (ΟΠΠΑΠ)
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΙΤΡΟΥΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο «Όμιλος για την ιστορία και τον πολιτισμό» σας προσκαλεί την Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 και ώρα έναρξης 18.30 (Αστική Σχολή Κατερίνης) στην ημερίδα με θέμα: «Όψεις της ιστορίας και του πολιτισμού της Κατερίνης (1950-1974)»

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Παπαστεργίου επισκέφθηκε την Πιερία

Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Παπαστεργίου συνοδευόμενος από τον Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής Κώστα Κιτιξή και τους Χρήστο Τζιουβάρα, Μανώλη Κοσμαδάκη, Κανδυλάρη Σπύρο και Θεόδωρο Παυλίδη επισκέφθηκε σύμφωνα με το πρόγραμμα τους, το Επιμελητήριο Πιερίας, την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας, το Δημαρχείο Κατερίνης, το Κτήμα Χρυσοστόμου και ολοκληρώθηκε η επίσκεψη στην Πιερία στο Δημαρχείο Πύδνας Κολινδρού.

Ανακοίνωση Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Π.Ε.Πιερίας: ΛΗΞΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΓΕΛΙΩΝ

ΛΗΞΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΓΕΛΙΩΝ
Από το τμήμα Χορήγησης Αδειών Βιομηχανίας, Ενέργειας, Φυσικών Πόρων και Επαγγελμάτων της Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Π. Ε. Πιερίας, σας ενημερώνουμε ότι στις 31-12-2018 λήγει η παράταση για την αντικατάσταση των αδειών ή αναγγελιών που έχουν εκδοθεί από την Υπηρεσία μας με παλαιότερες διατάξεις σύμφωνα με το άρθρο 105 του Ν.4485/2017 (Φ.Ε.Κ. 114/Α’/2017)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - Πρώτα το σχολείο και μετά το ποδόσφαιρο!

Οι Τοπαλίδης, Δημητρούλας, Παπαδόπουλος του Αιγινιακού επισκέφτηκαν σχολεία του Αιγινίου.
Τα μαθητικά τους χρόνια θυμήθηκαν οι Σάββας Τοπαλίδης, Θανάσης Δημήτρουλας και Θωμάς Παπαδόπουλος.

Ευχαριστήριο οικογένειας Λιόλιου απο τον Κολινδρό

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα δημόσιο μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς προς την εξαίρετη ομάδα των Ιατρών, Φυσιοθεραπευτών και Νοσηλευτικού προσωπικού της Ορθοπεδικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης καθώς και στη Διοίκηση, για την φροντίδα και τις υπηρεσίες που προσέφεραν κατά την διάρκεια της νοσηλείας του πατέρα μας.

Σύσκεψη Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας:
«Σε ετοιμότητα η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας για την αντιμετώπιση των κινδύνων από την εκδήλωση ακραίων καιρικών φαινομένων κατά τη διάρκεια του χειμώνα»
Συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου της Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας για τις δράσεις πρόληψης και αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών από πλημμύρες και χιονοπτώσεις της νέας χειμερινής περιόδου, πραγματοποιήθηκε υπό την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, ως Πρόεδρος του Σ.Ο.Π.Π., στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε.Πιερίας.

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Ταξιδεύουν στη Λαμία αισιόδοξες για θετικό αποτέλεσμα

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου αντιμετωπίζουν στην Λαμία τις Νηρηίδες Φθίας
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Πιερίδων Μουσών για τον επόμενο αγώνα του πρωταθλήματος. Οι Πιερίδες Μούσες θα ταξιδέψουν στην Λαμία την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου και αισιοδοξούν για θετικό αποτέλεσμα αντιμετωπίζοντας τις Νηρηίδες Φθίας.

Η δράση της ομάδας «Olympus Cayoning» στα μαγευτικά φαράγγια του Ολύμπου

H διάσχιση, εξερεύνηση, κατάβαση φαραγγιών (canyoning) είναι μια υπαίθρια δραστηριότητα άθλησης κι αναψυχής η οποία χαρίζει μοναδικά συναισθήματα και συγκινήσεις, αφού συνδυάζει την επαφή με μαγευτικά τοπία, περπάτημα, αναρρίχηση, καταρρίχηση σε απόκρημνες χαράδρες, βουτιές και κολύμπι σε λίμνες όπου καταλήγουν πανέμορφοι καταρράχτες.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς

Ο Πιερικός Αρχέλαος υποδέχεται τον Απόλλωνα Καλαμαριάς την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 13:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Γ΄ΕΠΣ Πιερίας: Πρόγραμμα-Διαιτητές-Παρατηρητές 9ης αγωνιστικής

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ         
Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ    
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΚΥΡΙΑΚΗ  02-12-2018

ΠΥΔΝΑΙΚΟΣ 2017-Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ-Β
ΚΙΤΡΟΥΣ 15:00
ΠΕΤΣΙ ΤΣΙΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΡΑΣΑΡΙΔΗΣ
ΦΙΡΙΝΙΔΗΣ ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗΣ

Β΄ΕΠΣ Πιερίας: Πρόγραμμα-Διαιτητές-Παρατηρητές 13ης αγωνιστικής

13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ         
Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ    
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΚΥΡΙΑΚΗ  02-12-2018

ΠΡΟΟΔΟΣ Π.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ-ΜΥΤΙΚΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ
Π.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ 15:00
ΝΙΚΟΛΙΤΣ ΤΣΙΚΛΗΤΑΡΗ Β. ΓΕΡΜΑΝΟΣ
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΤΟΥΛΗΣ

Α΄ΕΠΣ Πιερίας: Πρόγραμμα-Διαιτητές-Παρατηρητές 13ης αγωνιστικής

13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ         
Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ    
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΣΑΒΒΑΤΟ  01-12-2018

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
Ν.ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ 15:00
ΒΡΕΣΚΑΣ ΤΣΙΚΛΗΤΑΡΗ ΒΑΣ. ΚΟΥΤΣΙΚΑΝΙΔΗΣ
ΚΟΥΤΣΙΩΤΑΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

Ο «έλεγχος» των «ξενιτεμένων» του Πιερικού Αρχέλαου

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης είχε ένα αμυντικό ριμπάουντ σε 6’ 00” συμμετοχής στην νίκη της ΑΕΚ επί του Ήφαιστου Λήμνου με 83-69 σε αγώνα για την 7η αγωνιστική της Basket League.
Στην Α2 Εθνική Κατηγορία, ο Αχιλλέας Γραβάνης σημείωσε τρεις πόντους με 1/4 βολές, 1/6 δίποντα, τρία αμυντικά και ισάριθμα επιθετικά ριμπάουντ, τρεις ασίστ, ένα κλέψιμο, δύο λάθη και δύο φάουλ σε 18' 11" συμμετοχής στην ήττα του Κόροιβου Αμαλιάδας με 102-70 από τον Ιωνικό Νίκαιας, σε αγώνα για την 7η αγωνιστική.

Στο COLOSSEUM IV αύριο ο "ΠΑΝΘΗΡΑΣ" της Κατερίνης!


ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - Με αναβολές λόγω καιρικών συνθηκών τα πρωταθλήματα υποδομής

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ --- ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ 2018 - 2019 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 1ΗΣ & 2ΑΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018
Λόγω της πρόβλεψης για Ακατάλληλες Καιρικές Συνθήκες (χαμηλές θερμοκρασίες), το Σαββατοκύριακο 1 και 2

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Ταλαιπωρείται απο διάστρεμμα η Έλσα Πεσιρίδου

Ο γιατρός του ΣΕΓΑΣ Διονύσης Χίσσας εξέτασε το βράδυ της Τρίτης την Ελισάβετ Πεσιρίδου, η οποία υπέστη διάστρεμμα την περασμένη εβδομάδα στη διάρκεια της προπόνησης με εμπόδια.

ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ - Ευχαριστήριο στο "Sokratis design" για αθλητικό υλικό!

Το βαφείο αυτοκινήτων "Sokratis design" θέλησε να ευχαριστήσει ο ΓΑΣ Σβορώνου, για την προσφορά αθλητικού υλικού στην ομάδα της περιοχής μας.

Στο COLOSSEUM IV ο "ΠΑΝΘΗΡΑΣ" της Κατερίνης! Σάββατο 1 Δεκεμβρίου PAOK Sports Arena


Παρεμβάσεις στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Μουσικού Σχολείου, οι οποίες παραχωρήθηκαν στο Δήμο Κατερίνης από τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ

Με έμφαση στην υγιεινή διαβίωση και την ασφάλεια μαθητών και διδασκόντων παρεμβάσεις στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Μουσικού Σχολείου, οι οποίες παραχωρήθηκαν στο Δήμο Κατερίνης από τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ είναι σε εξέλιξη την τρέχουσα περίοδο, από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου.

ΑΕ Καρίτσας-Δίας Δίου 0-1 Δηλητήριο "εκδίκησης" Δία! Κύπελλο Πιερίας VIRAL HD 28-11-18

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! Toυ δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)
Δηλητήριο εκδίκησης «κέρασε» ο Θεός Δίας (Δίου) στην Καρίτσα την τοπική ομάδα (1-0) -στη νέα viral αποκλειστικότητα του Metrosport.gr-, με μία εκτός έδρας νίκη-θεμέλιο εισιτηρίου πρόκρισης για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ - Σύλληψη 38χρονης για παράνομα τυχερά παιχνίδια

Συνελήφθη στις (27 Νοεμβρίου 2018) το απόγευμα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 38χρονη αλλοδαπή, προσωρινά υπεύθυνη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο του καταστήματος, διαπιστώθηκε να έχει θέσει σε λειτουργία 20 ηλεκτρονικούς υπολογιστές στους οποίους διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Γ΄Εθνική - Σιδηρόπουλος απο την Πέλλα στο Α΄ΔΑΚ, και Νικόπουλος απο Βόλο στην Καρδίτσα

Ορίσθηκαν οι ρέφερι που θα διαιτητεύσουν τις αναμετρήσεις της Κυριακής, για τη 10η αγωνιστική της Γ´ Εθνικής. Τον Πιερικό με τον ισχυρό ΑΟ Σελλάνων στην Κατερίνη θα σφυρίξει ο Σιδηρόπουλος απο την Πέλλα και τον Αχιλλέα στην Καρδίτσα με τον Απόλλων Μακρυχωρίου ο Νικόπουλος απο την Μαγνησία.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΕΝ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ Μία ακόμη γιορτή βόλεϊ στην Κατερίνη!

Το Σάββατο 1-12 και ώρα 18:00 σας περιμένουμε στον εντός έδρας αγώνα μας με την ΑΕΝ Πανοράματος για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας πετοσφαίρισης Ανδρών, στο κλειστό γυμναστήριο του Σιδ. Σταθμού Κατερίνης. Η παρουσία σας μας δυναμώνει!!!

Τιμήθηκε η Επέτειος της Εθνικής Αντίστασης στην πόλη της Κατερίνης

Τιμήθηκε, την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018, στην πόλη της Κατερίνης,  η Επέτειος της Εθνικής Αντίστασης, για να αποδοθεί έμπρακτα ένας ελάχιστος φόρος τιμής σε όλους εκείνους - άντρες, γυναίκες και παιδιά - που αγωνίστηκαν, βασανίστηκαν ή έπεσαν ηρωικά προσφέροντας τα μέγιστα στον υπέρ πάντων αγώνα του λαού μας στα «μαύρα»  χρόνια της κατοχής.

Επιστρέφει ο Γιάννης Ντόσης!

Από την επιστροφή του -εδώ και σημαντικό χρονικό διάστημα απόντα- Ντόση στο κανονικό πρόγραμμα σημαδεύτηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Αγροτικού Αστέρα.

ΠΙΕΡΙΑ - Θανατηφόρο ατύχημα με μοτοσικλέτα

Θανατηφόρο τροχαίο στον Μακρύγιαλο Πιερίας
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στον Μακρύγιαλο Πιερίας. Ειδικότερα, γύρω στις 21:00 το βράδυ και κάτω από αδιευκρίνιστες έως τώρα συνθήκες, μοτοσικλέτα που οδηγούσε 65χρονος, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη.

Νέο Πανεπιστήμιο θα προέλθει από συνένωση ΑΕΙ και ΤΕΙ - Τμήματα και στην Κατερίνη!

Ένα νέο σχέδιο  δημιουργίας Πανεπιστημίου  συγκροτείται, που θα προκύψει  από τη συνένωση του Διεθνούς Πανεπιστημίου και των ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Σερρών και Καβάλας. Σε δηλώσεις τους στο ΑΠΕ - ΜΠΕ οι πρυτάνεις των τριών ΤΕΙ, οι οποίοι συμμετείχαν σε  πρόσφατη σύσκεψη των διοικήσεων των Ιδρυμάτων, στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, εξέφρασαν την πρόθεσή τους να βοηθήσουν για να προοδεύσει το νέο Πανεπιστήμιο.

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ - Εύκολο 3-0 για τις κορασίδες με τη Νίκη Αιγινίου!

ΕΥΚΟΛΟ “ΠΡΩΙΝΟ” ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3
(10-25, 13-25, 11-25)
Νικηφόρα συνέχισαν την αήττητη πορεία τους οι κορασίδες του Πιερικού, αφού κέρδισαν πολύ εύκολα όπως δείχνει και το σκορ, την πολύ καλή ομάδα του Αιγινίου με 3-0 σετ. Οι παίκτριες του Πιερικού σοβαρές και πειθαρχημένες σε όλο το παιχνίδι, επέβαλαν το ρυθμό τους και κυριάρχησαν στο παιχνίδι.

Στις 15 Δεκεμβρίου 2018 λήγει η υποβολή των ηλεκτρονικών δηλώσεων συγκομιδής για την αμπελοοινική περίοδο 2018-2019

Θέμα: «Αλλαγή της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής δηλώσεων συγκομιδής σταφυλιών οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου για την αμπελοοινική περίοδο 2018-2019, μέσω των ψηφιακών εφαρμογών του ΥΠ.Α.Α.Τ».
Σχετ.: Το υπ’ αρ. Πρωτ. 4231/160659/20-11-2018 έγγραφο του Υπ.Α.Α.Τ.

Επίσκεψη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποντίων Πιερίας στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας: «Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στηρίζει και ενισχύει τις εκδηλώσεις και δράσεις συλλόγων και φορέων της περιοχής, με στόχο την προβολή, διατήρηση και μεταλαμπάδευση στις νεώτερες γενιές της ανεξάντλητης πολιτιστικής μας κληρονομιάς, που αναδεικνύει και την περιοχή και συμβάλλει στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας»

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Την Παρασκευή η Γ.Σ. για νέο Δ.Σ. του Πιερικού

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ προσκαλεί τα μέλη του στην Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 30η Νοεμβρίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:00 μ.μ. στην ΕΚΑΒΗ (Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης),  με θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ - Συγχαρητήρια

Συγχαρητήρια ανακοίνωση γνωστοποίησε η διοίκηση του Δία Δίου, μετά το νικηφόρο εκτός έδρας παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕ Καρίτσας.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού - Έρχονται χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας

Επιδείνωση του καιρού προβλέπεται το επόμενο διήμερο με κυρία χαρακτηριστικά τους θυελλώδεις βοριάδες κυρίως στα ανατολικά, την αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και τις χιονοπτώσεις στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας Ελλάδας.

Μια ξεχωριστή ποδηλατομοτοσυκλετιστική εκδήλωση!

Μια ξεχωριστή ποδηλατομοτοσυκλετιστική εκδήλωση πραγματοποίησαν από κοινού, οι Ελεύθεροι Ποδηλάτες Πιερίας  μαζί με τον Αθλητικό Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Εξοχής Πιερίας με αφορμή τα 25 χρόνια ασφαλών ποδηλατικών διαδρόμων –εκδηλώσεων ΤΩΝ ΕΛ.Π.ΠΙ.

Τα σημερινά αποτελέσματα στα παιχνίδια κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν οι 3 απο τις 4 αναμετρήσεις κυπέλλου στην προημιτελική τους φάση.

Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης - 4ο τουρνουά μπάσκετ


Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ - Πολύ εύκολα τη νίκη οι Παγκορασίδες!

ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3
(4-25, 7-25,11-25)
Πάρα πολύ εύκολα οι παγκορασίδες του Πιερικού πέρασαν από τα Γιαννιτσά, κερδίζοντας τον Μ.Αλέξανδρο με 3-0, χωρίς να συναντήσουν την παραμικρή αντίσταση όπως δείχνει και το τελικό σκορ.

"ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2018" - Απόψε στις 19:30’ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης "ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΣΙΓΑΡΟ" από το ΘΕΑΤΡΟ ΠΗΓΑΣΟΣ

“ Το τελευταίο τσιγάρο ”
του Αντώνη Κάλφα
Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 – 19:30’
ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Δ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ)

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Χάρης Αμανατίδης και η μουσικός Νατάσα Ιωαννίδου παρουσιάζουν  «Το τελευταίο τσιγάρο» που έγραψε ο Αντώνης Κάλφας.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ με '' Θέμα την Σχολική Διαμεσολάβηση για την αντιμετώπιση της Σχολικής Βίας και του bullying.''

 Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας και το Εργαστήριο Παιδαγωγικής και Διδακτικής Μεθοδολογίας του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σας προσκαλούν στην Επιστημονική Ημερίδα με Θέμα την Σχολική Διαμεσολάβηση για την αντιμετώπιση της Σχολικής Βίας και του bullying, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο Συνεδριακό κέντρο ''ΕΚΑΒΗ'' του Δήμου Κατερίνης.

Ευχαριστήριο

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την συμπαράσταση, τα καλά λόγια και την αυθόρμητη συμμετοχή στο πένθος της οικογένειας μας, για την απώλεια του αγαπημένου μου πατέρα Παναγιώτη, που έφυγε απο τη ζωή μετά απο την επίπονη και άνιση μάχη με την επάρατο νόσο. 
Ευχαριστώ που ήσασταν κοντά μου, και εύχομαι ολόψυχα να είστε πάντα όλοι καλά γιατί η υγεία είναι το μεγαλύτερο αγαθό που πρόσφερε Ο Θεός στον άνθρωπο.
Μπάμπης Πεΐδης

Δυο παρατηρήσεις για την ομιλία του καθηγητή Α. Συρίγου στην "Σχολή Γονέων Κατερίνης"

 Μια σημαντική διάλεξη για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τις τρέχουσες εξελίξεις στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή μας έδωσε χθες στην Σχολή Γονέων Κατερίνης ο Καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Συρίγος. Την παρακολούθησα με προσοχή και γιατί το θέμα είναι εξόχως κρίσιμο και γιατί ο συγκεκριμένος αγορητής διακρίνεται για τον πλούτο των γνώσεων του αλλά και γιατί σέβομαι de profundis τους ανθρώπους με επιστημονικούς τίτλους, που γνωρίζω από ‘‘πρώτο χέρι’’ ότι προϋποθέτουν χρόνια σοβαρής εντρύφησης και σκληρής δουλειάς επί γνωστικών αντικειμένων.

Το πιο απίθανο Χριστουγεννιάτικο Bazaar από το Κυριακό Σχολείο της Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ (ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ 38)
Μια εκδήλωση που έγινε θεσμός. Το καθιερωμένο και πολυαναμενόμενο χριστουγεννιάτικο παζαράκι, φτιαγμένο με ιδιαίτερη αγάπη και πολύ μεράκι από τους δασκάλους και μαθητές του Κυριακού Σχολείου της Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης, διοργανώνεται αυτό το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ - Λύση συνεργασίας με Θάνο Γεωργιάδη

Έλυσαν την συνεργασία τους Πιερικός Ρυακίων και Θάνος Γεωργιάδης. Πλέον ο Κατερινιώτης τεχνικός αναζητεί το νέο προπονητικό του προορισμό, με την πρώην ομάδα του να τον ευχαριστεί με ανακοίνωση για τη συνεργασία τους.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Ευχαριστήριο σε ΚΑΒΑ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗ και IAMED Διαγνωστικό Κέντρο Κατερίνης

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣ Γκοτζαμανίδη Γεώργιο & Ευστάθιο ΕΠΕ Εμπόριο Ποτών
Εκ μέρους του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ σας ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική χορηγία εμφιαλωμένων νερών της επιχείρησής σας προς την ομάδα μας.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ - Ανακοίνωση υποψηφιότητας Χριστίνας Σιδηροπούλου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΝΤΑΜΗ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Την υποψηφιότητα της δημοσιογράφου Χριστίνας Σιδηροπούλου ανακοίνωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα» υπ. Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης.

«Έλαμψε» η Παραλία της Λεπτοκαρυάς

«Έλαμψε» η παραλιακή οδός (Αντωνιάδη) της Λεπτοκαρυάς, με την τοποθέτηση 16 καινούργιων φωτιστικών στηλών. Ο Δήμαρχος Κώστας Δημόπουλος και η δημοτική αρχή, συνεχίζουν ακάθεκτοι τα έργα εκσυγχρονισμού των οικισμών.

Δίας Α. Δημητρίου-25η Μαρτίου 0-3 (φωτο)

 Απο 25η Μαρτίου