Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Συμβολαιογράφοι Ν. Πιερίας: Συλλυπητήριο μήνυμα για τη συνάδελφο Ελένη Λεουσίδου

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και την βαθιά μας θλίψηγια την πρόωρη απώλεια της αγαπημένης μας συναδέλφου Ελένης Λεουσίδου.

Μουσικό Σχολείο Κατερίνης ... ώρα μηδέν! (φωτο)

Ο δημόσιος διάλογος δεν είναι απαραίτητα κακός. Αντίθετα, δεν θα ήταν λάθος να πούμε ότι αποτελεί βασικό συστατικό του δημοκρατικού μας πολιτεύματος. Σε αυτά τα πλαίσια, στις 10 Σεπτεμβρίου ημέρα Δευτέρα, δηλαδή μία μέρα πριν από τον αγιασμό, είδε το φως της δημοσιότητας ένα κείμενο διαμαρτυρίας που υπογράφεται από το Σύλλογο Διδασκόντων και το Σύλλογο Γονέων του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης.

Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ Επιδείνωσης Καιρού! Απο σήμερα εώς και την Κυριακή τα ακραία καιρικά φαινόμενα!

« ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ.»
Σχετικό:Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ Επιδείνωσης Καιρού α.α: 26 / 2018
Σας διαβιβάζουμε συνημμένα το παραπάνω σχετικό, που αφορά  Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ / ΕΜΚ (α.α:26/2018) και ισχύει από την νύχτα της  ΔΕΥΤΕΡΑΣ 24-09-2018 έως και  την ΚΥΡΙΑΚΗ 30-09-2018.

Βολές αρµάτων, Πυροβολικού, βαρέων όπλων Πεζικού, καθώς και ελικοπτέρων, στο πεδίο βολής αρµάτων Λιτοχώρου!

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΒΟΛΩΝ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΑΡΜΑΤΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
Ανακοινώνεται ότι, κατά τα χρονικά διαστήματα από 5 έως 18 Οκτ 18 – 29 έως 31 Οκτ 18 και από ώρα 07:00 έως 24:00, θα εκτελούνται βολές αρµάτων, Πυροβολικού, βαρέων όπλων Πεζικού, καθώς και ελικοπτέρων, στο πεδίο βολής αρµάτων Λιτοχώρου.

Ανακοινώσεις διεύθυνσης Αγροτικής οικονομίας & Κτηνιατρικής, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ,τμήμα: ΦΥΤΙΚΗΣ & ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

«ΔΡΑΣΗ 10.1.07 -EΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΖΙΖΑΝΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΡΥΖΩΝΕΣ»
H Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής  ΠΕ Πιερίας,  ενημερώνει ότι έχει αναρτηθεί ο προσωρινός πίνακας αποτελεσμάτων της 1ης πρόσκλησης για τη δράση 10.1.07 “Εναλλακτική καταπολέμηση ζιζανίων στους ορυζώνες”  του Μέτρου 10 του ΠΑΑ 2014-2020.

Πρόσκληση εγγραφών στη χορωδία της Εστίας Πιερίδων Μουσών!

Στη μικτή και την παιδική
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ
ΤΗΣ  Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
   Με αφορμή την έναρξη της καλλιτεχνικής περιόδου 2018-2019, η εφορεία χορωδίας της Εταιρείας Πιερικών Μελετών-Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης, γνωστοποιεί το λειτουργικό πρόγραμμα τόσο της μικτής χορωδίας, όσο και της παιδικής.

Δήμος Κατερίνης: Συναρπαστικοί και άρτια οργανωμένοι οι πανελλήνιοι αγώνες τοξοβολίας στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο

Οι ιδανικές συνθήκες, η άριστη οργάνωση και ο εξαίρετος αγωνιστικός χώρος του Α’ Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Κατερίνης συνέθεσαν το τρίπτυχο για τη μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία του Πανελλήνιου αγώνα Τοξοβολίας «Κύπελλο Ελλάδος 2018», που διοργάνωσαν η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας, ο Δήμος Κατερίνης και ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος «Αρχέλαος», στο Α΄  Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο  Κατερίνης, το διήμερο 22 -23 Σεπτεμβρίου.

Διευκρινίσεις και ενημέρωση του κοινού σχετικά με ανακοινώσεις του Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης στον τοπικό τύπο

Με αφορμή την καταχώριση/ανάρτηση σε μερίδα του τοπικού τύπου δημοσιεύματος που υπογράφει ο Γιώργος Βαρδακώστας - Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης με τον τίτλο: «Όχι κύριε Δήμαρχε, δεν είναι όλα καλά στο Μουσικό Σχολείο!», το περιεχόμενο του οποίου είναι απολύτως αναληθές και προς ενημέρωση των δημοτών επιτρέψτε μου να επισημάνω τα εξής:
Λυπούμαστε τόσο για το ύφος της συγκεκριμένης ανακοίνωσης, όσο και για τις ανακρίβειες που διατυπώνονται και θλιβόμαστε ειλικρινά που πρέπει να μπούμε στη διαδικασία αυτής της δημόσιας αλληλογραφίας.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ -«Πρόσκληση ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης»

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ  ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 
ΠΡΟΣ: ΓΟΝΕΙΣ-ΜΕΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ   ΤΟΥ  ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ     
Θέμα: «Πρόσκληση ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης» 
Αγαπητοί γονείς, Με  απόφαση  της  14ης  Σεπτεμβρίου  του  ΔΣ    σας  καλούμε  να  συμμετέχετε  στην  ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, που θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 6μ.μ. στο κτίριο του ΚΕΓΕ, στο σχολείο. 

Όλα είναι έτοιμα για το τριήμερο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών 2018 στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης!

Όλα είναι έτοιμα για το τριήμερο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών το οποίο θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο (28, 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2018) στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης.
Στο φεστιβάλ συμμετέχουν 16 χορευτικά συγκροτήματα του νομού Πιερίας με συνολικά περισσότερες/ους από 300 χορεύτριες/χορευτές.

Grassroots Week την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στο ενωσιακό της ΕΠΣ Πιερίας!

Το Πανευρωπαϊκό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Ποδοσφαίρου "Grassroots Week" από την  ΕΠΣ Πιερίας, την ερχόμενη Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Εφέσου.
Εκδηλώσεις Ποδοσφαίρου στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, υπό τον τίτλο “Hello Football Friend”, διοργανώνονται την προσεχή Κυριακή το πρωί (10:30) από την ΕΠΣ στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Εφέσου.

"Ένας πολύ καλός προπονητής, σοβαρός, δίκαιος με Ελληνόπουλα και χωρίς λαμόγια δίπλα του!

Πέτρος Αστράς και Γιώργος Δώνης
Ο Πέτρος Αστράς είναι γνωστός στους φιλάθλους της Πιερίας απο το πέρασμα του στον Πιερικό της φουρνιάς του Φωτιάδη, του Στέκα, του Αμανατίδη κλπ.

Φιλικό παιχνίδι Πιερικού Αρχέλαου-Βαφύρα στο κλειστό του Σιδηρ. Σταθμού!

Φιλικό παιχνίδι μεταξύ των ομάδων ανδρών του Βαφύρα  και του Πιερικού Αρχελάου έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης.
Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για τα πρωταθλήματα που θα συμμετάσχουν φέτος.

Τα αποτελέσματα του Σ/Κ στην Super League και η βαθμολογία. Κλείνει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής με 2 αναμετρήσεις!

Με δύο αναμετρήσεις, σε Νέα Σμύρνη και Αγρίνιο, ολοκληρώνεται η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Νίκη Αγκαθιάς 1-2 Ήττα στο τελευταίο φιλικό για την ομάδα της Πιερίας!

Ηττήθηκε με 2-1 στη Νεοκαισάρεια ο Αχιλλέας απο τη Νίκη Αγκαθιάς στο τελευταίο του φιλικό πρίν την έναρξη του πρωταθλήματος του 4ου ομίλου στον οποίο συμμετέχει η ομάδα της Πιερίας μαζί με τον συντοπίτη Πιερικό.

Αγαπητέ Σάββα, είναι καιρός να προχωρήσεις και εσύ σε μια «Κυκλική Αξιολόγηση» και να μην ντρέπεσαι να μιλάς για τους ενεργούς πολίτες του Δήμου σου!

Ανοιχτή επιστολή του Ηλία Τσολακίδη, ιδρυτικό μέλους της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας "Ο Τόπος μου", προς τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη
Αγαπητέ Σάββα,
Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε τη συνέντευξη που παραχώρησες στο πλαίσιο των εργασιών του διεθνούς συνεδρίου «CIrCLE» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε το τελευταίο Σαββατοκύριακο στο συνεδριακό κέντρο του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων.

Χαιρετισμός του δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη στο πλαίσιο της 9ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας 2018

Φίλες και φίλοι,
Στην εποχή των ανοιχτών συνόρων και εμπορικών δρόμων, η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας συνιστά πόλο ανάπτυξης και σημείο αναφοράς του Πιερικού επιχειρείν για την ευρύτερη περιοχή.

Για δήμαρχος δήμου Δίου-Ολύμπου ο Πέτρος Κιάφας!

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
Αγαπητές συνδημότισσες
Αγαπητοί συνδημότες
Δήμου Δίου–Ολύμπου
Υπηρέτησα για πολλά χρόνια την Τοπική Αυτοδιοίκηση από διάφορες θέσεις, πάντα με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο. Ακόμη όμως και όταν δεν πολιτεύτηκα, δεν έπαψα στιγμή να παρακολουθώ τα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα του Δήμου μας.

Σήμερα το απόγευμα στις 6 μ.μ. η εκδήλωση "Απογευματινό τσάι" της ενορίας Αγίων Χριστοφόρου και Ευθυμίου Κατερίνης!

''Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας στους Πανελλήνιους Αγώνες Τοξοβολίας 2018''

Το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκαν στην Κατερίνη οι Πανελλήνιοι Αγώνες Τοξοβολίας. Κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα διαγωνίστηκαν στο αγώνισμα του Ολυμπιακού Τόξου στις κατηγορίες Ανδρών/Γυναικών – Νέων Ανδρών/Νέων Γυναικών – Εφήβων/Νεανίδων σε ατομικό, ομαδικό και μικτό ομαδικό Ολυμπιακό γύρο.

Με το δεξί ο Κατερινιώτης τεχνικός! Πρώτη νίκη με σκορ 5-1!

Με γκολ που πέτυχαν οι Βεζιρτζόγλου (πεν.), Λαμπράκης, αυτογκόλ, Βαλιός και Ποτουρίδης, ο Αιολικός πήρε την μεγάλης έκτασης νίκη και συνάμα την πρόκριση για τους 4 του κυπέλλου της ΕΠΣ Λέσβου.