Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Οικογενειακή υπόθεση στη Νεοκαισάρεια! Ο Σίμος σκοράρει το 2-1 και τρέχει να πανηγυρίσει με τον προπονητή και πατέρα του! (βίντεο)

Απίστευτη στιγμή καταγράφηκε απο την κάμερα της Pieria24hr που βρέθηκε στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας. Και δε μιλάμε για το τέρμα που πέτυχε ο Σίμος Παπαδόπουλος δίνοντας όπως αποδείχθηκε τη νίκη στον ομάδα του αλλά για τον πανηγυρισμό στον πάγκο με τον ...πατέρα του Ρούλη Παπαδόπουλο!

Στο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΒΟXING CLUB για κοινή προπόνηση με τους οικοδεσπότες ο ΑΣ ΧΟΥΡΟΝ Κατερίνης!

ΠΥΓΜΑΧΙΚΟ ΑΡΩΜΑ ΣΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΒΟXING CLUB ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΑΣ ΧΟΥΡΟΝ KATEΡΙΝΗς.

Νίκησε 3-0 την Αναγέννηση Κολινδρού και απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής η Καρίτσα!

Η Α.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε εντός έδρας την Αναγέννηση Κολινδρού, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Α΄ Ε.Π.Σ. Πιερίας.
Η ομάδα του Διονύση Τοκατλίδη εμφανίστηκε σοβαρή και από το πρώτο κιόλας ημίχρονο σφράγισε τη νίκη, επί της αξιόμαχης ομάδας του Ηλία Μποταίτη. πετυχαίνοντας τρία τέρματα, ενώ στο 2ο ημίχρονο χάθηκαν πάρα πολλές ευκαιρίες, για να διευρυνθεί ο δείκτης του σκορ.

Έχασε στο γήπεδο το παίρνει στα χαρτιά ο Πιερικός???

Έγκυρες πληροφορίες που έρχονται απο την περιοχή της Καρδίτσας, μας επιβεβαιώνουν την είδηση ότι ο Πιερικός θα πάρει στα χαρτιά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Φωκικός 2-1 Με το δεξί ο Αχιλλέας! Δίκαια το τρίποντο!

Σημαντικό τρίποντο πέτυχε η ομάδα της Νεοκαισάρειας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής κατηγορίας. Ο Αχιλλέας του Ρούλη Παπαδόπουλου ήταν παθιασμένος, με τους ποδοσφαιριστές του να θέλουν τους πρώτους βαθμούς στην φετινή περίοδο και τελικά τους κατέκτησαν δίκαια πετυχαίνοντας δυο τέρματα μετά απο πολύ ωραία σέντρες του έμπειρου Κώστα Αποστολίδη.

Γ΄Εθνική- Ήττα ο Πιερικός στην Καρδίτσα, νίκη ο Αχιλλέας στη Νεοκαισάρεια!

Αποτελέσματα 1ης αγωνιστικής 4ου ομίλου

ΑΟ Σελλάνων – ΑΟ Στυλίς 2-0 ΤΕΛΙΚΟ

Τα τελικά της 4ης αγωνιστικής Β΄ΕΠΣ Πιερίας

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ- ΜΥΤΙΚΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ 0-3 ΤΕΛΙΚΟ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΔΟΞΑ 10 ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ  1-2 ΤΕΛΙΚΟ

ΟΑΕΔ: Νέα κοινωφελή εργασία για 2.300 προσλήψεις ανέργων για οκτώ μήνες

Η Γενική Γραμματεία Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων (ΓΓΔΚΑΠ) του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΥΠΕΚΑΑ) καταρτίζει τη δράση «Πρόγραμμα κοινωφελούς χαρακτήρα σε Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης, ΤΟΣΚΕΔΠ και δομές προσωρινής υποδοχής ή φιλοξενίας μέσω Δήμων, Περιφερειών και της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Ματς-πρόκληση με τον Πιερικό για τους Καρδιτσιώτες!

Οι κυανόλευκοι θα φιλοξενήσουν τον ιστορικό Πιερικό στο Δημοτικό Στάδιο Σοφάδων, όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση λόγω των εργασιών στον χλοοτάπητα του Δημοτικού Σταδίου Καρδίτσας, γράφοντας τη δική τους ιστορία σε αυτό το επίπεδο.

Επικίνδυνη έξοδο πρεμιέρας ο Πιερικός - Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Νεοκαισάρεια! Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Βασίλης Μαμούρης - ΟΛΥΜΠΟΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ 1998-2018

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΚΣ Αετοί Βέροιας 50-68 Ήττα στην πρεμιέρα για τους πιτσιρικάδες της Κατερίνης

Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε με 50-68 από τους Αετούς Βέροιας, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για την 1η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.
Σε έναν αγώνα στον οποίο ο γηπεδούχος αναγκάστηκε να αλλάξει και να φορέσει τις μαύρες εμφανίσεις, καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν έρθει μόνο με λευκές, ο Πιερικός Αρχέλαος έβαλε δύσκολα στους ανώτερους Αετούς Βέροιας για είκοσι λεπτά, ωστόσο στην συνέχεια της αναμέτρησης η εμπειρία των παικτών του Ντάνη Τυριακίδη έκανε τη διαφορά, με τους Αετούς Βέροιας να παίρνουν δίκαια τη νίκη.

Β΄ΕΠΣ Πιερίας: Πρόγραμμα-Διαιτητές-Παρατηρητές 4ης αγωνιστικής

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ      
Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΚΥΡΙΑΚΗ  30-09-2018  16:30

ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ ΜΥΤΙΚΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ
ΕΛΑΦΟΥ
ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΗΣ
ΦΙΡΙΝΙΔΗΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ

Ξεναγήθηκε στους χώρους του BATTLENET 3D η Κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια Άννα Κιάφα!

Τον πανέμορφο και διαδραστικό χώρο του BATTLENET 3D στην Κατερίνη επισκέφθηκε η πρωταθλήτρια στίβου Άννα Κιάφα. Η νεαρή Κατερινιώτισσα αθλήτρια φιλοξενήθηκε στο όμορφο περιβάλλον απο τους ιδιοκτήτες Κώστα και Αργύρη Πριώνα.

Μεταγραφή σε ομάδα της Αλεξανδρούπολης ο Χρήστος Αδάμος! "Η Αναγέννηση μου έμαθε τι θα πεί ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο"!

Σε ομάδα της Αλεξανδρούπολης θα συνεχίσει την πορεία του στο ποδόσφαιρο ο νεαρός τερματοφύλακας της Αναγέννησης Σβορώνου. Αιτία γι αυτό οι σπουδές του αφού πέρασε εκεί σε σχολή της πόλης της Θράκης και σε συνάρτηση με αυτό, θα συνεχίσει και την διαδρομή του στον χώρο του ποδοσφαίρου τον οποίο αγαπά!

Αετός Καταλωνίων-Εθνικός Ν. Τραπεζούντας 2-1 (φωτο)


Βασίλης Νουλέζας- Να βοηθήσουμε τον Πιερικό!

Η νέα διοίκηση του ΣΦΚ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣπου αγωνίζεται  πλέον στο Πρωτάθλημα τής Γ Εθνικής κατηγορίας καταβάλλει τεράστια προσπάθεια με το τεχνικό team , με νεανικό στελεχιακό δυναμικό που απαρτίζεται  κυρίως από Έλληνες παίκτες από  τήν Πιερία να κτίσει μία αξιόπιστη, αξιόμαχη και ανταγωνιστική ομάδα παρά τις οικονομικές αντιξοότητες και δυσκολίες

Καρδιολογικές εξετάσεις στον Πιερικό της Α2 κατηγορίας! (φωτο)

Τον ετήσιο καρδιολογικό έλεγχο τους, πραγματοποίησαν οι αθλητές της ομάδος Πιερικός- Αρχέλαος volley  που θα αγωνιστούν στην Α2 Εθνική κατηγορία με τον συνεργάτη Ιατρό της ομάδος, ειδικό καρδιολόγο κύριο Χρήστο Στεφόπουλο, στο κλειστό γυμναστήριο του σιδηροδρομικού σταθμού Κατερίνης.

Μετατίθενται για το Σάββατο 06-10-2018 οι εκδηλώσεις της ΕΠΣ Πιερίας, στα πλαίσια του Grassroots Week

Από την Ε.Π. Σ. Πιερίας ανακοινώνεται ότι οι προγραμματισμένες για σήμερα 30-09-2018  Εκδηλώσεις Ποδοσφαίρου στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, υπό τον τίτλο “Hello Football Friend”, μετατίθενται για το προσεχές Σάββατο 06-10-2018 το πρωί (10:30) στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Εφέσου.

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Ένα μήνα εκτός, 200 ευρώ πρόστιμο στον Σκέντο και 50 ευρώ πρόστιμο στον Άρη!

Βαριά έπεσε η ...καμπάνα της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣ Πιερίας στον προπονητή του Άρη Κοκκινοπλιτών Γιώργο Σκέντο, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι της ομάδας του με τον Εθνικό στο Ν. Κεραμίδι την 4η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος.

Και οι Panthers στην ΕΒΕΠ!

Σας περιμένουμε στην 9ης ΕΒΕΠ-ΚΜ 2018!
Θέλουμε να μας γνωρίσετε, να σας γνωρίσουμε και κυρίως να ανταλλάξουμε απόψεις για την ακαδημία μας, για τα παιδιά, την εκγύμνασή τους και γενικά για το μπάσκετ στην πόλη που αποκτά ένα νέο χαρακτήρα.

UEFA «Grassroots Week» - Πρόσκληση!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ   
Σας καλούµε να µας τιµήσετε µε την παρουσία σας, στις εκδηλώσεις ποδοσφαίρου «Hello Football Fried» στα πλαίσια του Πανευρωπαϊκού Προγράµµατος της UEFA «Grassroots Week», που θα γίνουν στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Πιερίας στη Νέα Έφεσο, την Κυριακή 30 Σεπτεµβρίου 2018 από ώρα 10:30 έως 12:30 . 

Σύλλογος Παλαιμάχων Πιερικού-Καλή ποδοσφαιρική χρονιά!

Ανακοίνωση με την οποία εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά στον Πιερικό γνωστοποίησε ο Σύλλογος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Πιερικού.

Τα τελικά αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής Α΄ΕΠΣ Πιερίας

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ-Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ  1-0 ΤΕΛΙΚΟ

ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ-ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ  2-2 ΤΕΛΙΚΟ

Α΄ΕΠΣ Πιερίας- Αποτελέσματα ημιχρόνου

Αποτελέσματα ημιχρόνου 4ης αγωνιστικής

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ-Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ  1-0

ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ-ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ  1-1

Στην ΕΒΕΠ 2018 ο Πιερικός!

Στην 9η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας-Κεντρικής Μακεδονίας θα φιλοξενηθεί ο ΣΦΚ Πιερικός, μοιράζοντας φυλλάδια για τις δράσεις του.

Ράχη Πιερίας 17-21 Οκτωβρίου: Αφιερωμένα στην Ελληνική οικογένεια τα ΛΑ’ ΠΑΤΡΙΑ

ΠΙΕΡΙΑ - Συλλήψεις για ναρκωτικά και καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου

Συλλήψεις στην περιοχή μας απο το τμήμα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, που πρόσθεσε δυο ακόμη πετυχημένες δράσεις στο ενεργητικό της. Η μια αφορούσε καταδικαστική απόφαση και η άλλη ναρκωτικά.

ΕΠΣ Πιερίας- Κλήση ποδοσφαιριστών μικτής ομάδας ΠΑΙΔΩΝ

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ : ΠΑΙΔΩΝ ΗΛΙΚΙΑ :2005-2006
 ΤΡΙΤΗ 2-10-2018
Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας στη Νέα Έφεσο την Τρίτη 2-10-2018 και ώρα 15:15 μ.μ. με τον αθλητικό τους εξοπλισμό για προπόνηση-φιλικό παιχνίδι.

ΕΠΣ Πιερίας- Κλήση ποδοσφαιριστών μικτής ομάδας ΝΕΩΝ

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ : ΝΕΩΝ ΗΛΙΚΙΑ :2003-2004
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 1-10-2018
Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας στη Νέα Έφεσο την ΔΕΥΤΕΡΑ 1-10-2018 και ώρα 17:00 μ.μ. με τον αθλητικό τους εξοπλισμό για προπόνηση.

Ο Κυκλώνας Ζορμπάς θα ...χορέψει το βράδυ της Κυριακής και στην περιοχή μας!

Καιρός: Επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ!
- Και νέα επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου από την ΕΜΥ - Ο καιρός μέχρι τη Δευτέρα - Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε Πελοπόννησο, Ιόνιο, Αττική, Κυκλάδες φέρνει ο Κυκλώνας Ζορμπάς - Μέχρι τα 10 μποφόρ θα φτάσουν οι άνεμοι – Εξασθένηση από το απόγευμα - Σε ποιες περιοχές θα είναι πολύ δύσκολη η νύχτα - Σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου

Δεν έχει αντίπαλο στα 100μ. εμπ. η Κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια!

Το 2018 δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως καλή χρονιά για τα αγωνίσματα των εμποδίων όσον αφορά στις γυναίκες, με την Ελισάβετ Πεσιρίδου να αποτελεί… όαση για τον ελληνικό στίβο.
Στα 100 μ. εμπόδια των γυναικών, η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου δεν έχει αντίπαλη εντός Ελλάδας.

Στην 25η Μαρτίου ο Νίκος Τσαγκαλίδης!

Ο Νίκος Τσαγκαλίδης δε συνεχίζει στον Πιερικό στον οποίο τελείωσε πέρσι και ξεκίνησε φέτος την αγωνιστική περίοδο. Νέος του σταθμός η 25η Μαρτίου, η οποία και ανακοίνωσε τον Κατερινιώτη τεχνικό.

ΠΙΕΡΙΑ - Δυο συλλήψεις για κλοπή!

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, δύο ημεδαποί ηλικίας 29 και 28 ετών,

Σήμερα στο κλειστό του Σιδ. Σταθμού Πιερικός Αρχέλαος-Αετοί Βέροιας!

Ο Πιερικός Αρχέλαος υποδέχεται τους Αετούς Βέροιας, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στις 18:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για την 1η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ! Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης!

Αχιλλέας-Φωκικός! ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ οδηγούν την Κυριακή στη Νεοκαισάρεια!

Super League - Με τον φόβο αναβολών λόγω καιρικών συνθηκών η 5η αγωνιστική!

Το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό δεσπόζει στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, ωστόσο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις υπάρχουν και σήμερα.

ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης- Ηρακλής την Δευτέρα στη Νέα Ζωή!

Συνεχίζει να ψάχνεται ο Αιγινιακός-Νέα 4άρα αυτή τη φορά απο την Δόξα Δράμας

Σημάδια βελτίωσης και προόδου έδειξε η Δόξα Δράμας, που πήρε καλό… βαθμό στο θετικό δείγμα με τον Αιγινιακό, κερδίζοντας 4-1 στο γήπεδο Ξηροποτάμου.
Οι “Μαυραετοί” είχαν επιθετική πολυφωνία (τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ), ενώ αναμένεται να δοθεί ακόμα ένα τεστ, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, με τους Βιτλή (τραυματίας), Μένκα, Κασασόλα, Σουμά να είναι οι απόντες από το φιλικό.

Α΄ΕΠΣ Πιερίας: Το σημερινό πρόγραμμα-Διαιτητές-Παρατηρητές 4ης αγωνιστικής

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ      
Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΣΑΒΒΑΤΟ  29-09-2018  16:30

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ-Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ
Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ
ΜΕΓΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΣΙΚΛΗΤΑΡΗ ΔΗΜ
ΚΟΥΤΣΙΩΤΑΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Χωρίς Σεχολάρι στην πρεμιέρα. Στασιμότητα στα μεταγραφικά!

Στο γήπεδο Σοφάδων Καρδίτσας θα διεξαχθεί ο κυριακάτικος αγώνας πρωταθλήματος του Πιερικού, για την πρεμιέρα κόντρα στο νεοφώτιστο Απόλλωνα Μακρυχωρίου.

Γιάννης Παπαδόπουλος - Το καλοκαίρι τελειώνει οριστικά το ΑΕΠ από τον Ηρακλή

«Θα δοθεί μεγάλος αγώνας και μεγάλη μάχη για την άνοδο, αλλά ξέρω ότι ο Μυροφορίδης μπορεί να προστατεύσει το σωματείο», δήλωσε ο κ. Παπαδόπουλος
Για τη νέα προσπάθεια που κάνει ο Ηρακλής αλλά και για το επικείμενο φιλικό της Δευτέρας στη μνήμη του Θόδωρου Παπαδόπουλου μίλησε στον ρ/σ «Fair Play», ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

ΠΙΕΡΙΑ - Ρήμαξαν με κλοπές την περιοχή αλλά τους συνέλαβαν!

Σε οργανωμένη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης συνελήφθησαν 4 άτομα
Μαζί με συνεργό τους ενέχονται σε 48 κλοπές και απόπειρες κλοπών σε Ιερούς Ναούς, οικίες, επιχειρήσεις και οχήματα
Αφαίρεσαν χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα με τη συνολική λεία τους να ξεπερνά τις 32.000 ευρώ

Βάϊος Καραγιάννης - Ο Πιερικός είναι μια ομάδα με ιστορία και εμπειρία στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου

Έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου”
Ο καθοδηγητής του Απόλλων Μακρυχωρίου, Βάϊος Καραγιάννης, αναφέρθηκε στην ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του, το ματς της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Πιερικό και την επικείμενη μεταγραφική ενίσχυση των νεοφώτιστων.

Εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ- Πρόσθετες εκπαιδευτικές δραστηριότητες!

Οι ...πελάτες του Κατερινιώτη προπονητή!

Τους έχει… πελάτες ο Στύλος!
Πρωταγωνιστής ο νέος προπονητής των Μυτιληνιών, Απόστολος Στύλος, που έχει αναπτύξει μια… ιδιαίτερη σχέση με τον κυριακάτικο αντίπαλο των «κυανόλευκων»

Νέα προσφυγή ταράζει τα νερά του Αιγινιακού! Ο Βασίλης Λιόλιος ζητά τα δεδουλευμένα του!

Δεν έφτανε στον Αιγινιακό η μη αδειοδότηση σε δεύτερο βαθμό, που είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσουν μαζικά από την ομάδα ποδοσφαιριστές, ήρθε και η προσφυγή του Λιόλιου να κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα.

Αναβάλλεται λόγω καιρικών συνθηκών το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης

Αγαπητοί συμπολίτες,
Λόγω των ακατάλληλων καιρικών συνθηκών και μετά από συνεννόηση με τους πολιτιστικούς συλλόγους, αποφασίσαμε να αναβάλλουμε τη διεξαγωγή του 3ήμερου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση
Η συντονιστική επιτροπή