Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Άρης Αβάτου-Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 1-0 Κακότυχος ο Εθνικός στην Ξάνθη!

Η κακοτυχία των τραυματισμών και οι τραυματισμοί την ώρα της αναμέτρησης στοίχισε τελικά στον Εθνικό, που πάλεψε με όσες δυνάμεις είχε λόγω της εποχής στην Ξάνθη αλλά τελικά υπέκυψε στον Άρη Αβάτου που ήταν καλύτερος στο δεύτερο μέρος του αγώνα.

Ημίχρονο 0-0 στην Ξάνθη! Με 10 παίκτες ο Εθνικός!

Χωρίς γκολ το ημίχρονο στην Ξάνθη με τις δυο ομάδες να επηρεάζονται απο τις υψηλές θερμοκρασίες και με δεδομένη την ανετοιμότητα της εποχής, να προσπαθούν να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο και να δημιουργούν κάποιες καλές ευκαιρίες, οι οποίες όμως πέρασαν εκατέρωθεν ανεκμετάλλευτες.

Άρης Αβάτου-Εθνικός Ν. Κεραμιδίου: Οι συνθέσεις των ομάδων (φωτο)

Στον αγωνιστικό χώρο βρίσκονται και προθερμαίνονται πριν την έναρξη του μεταξύ τους αγώνα για το κύπελλο Ελλάδος Άρης Αβάτου και Εθνικός Ν. Κεραμιδίου.

Πάτησε στο γήπεδο της Ξάνθης ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου! (φωτο)

Στο γήπεδο του ΑΟΞ βρίσκεται ήδη η αποστολή του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου. Η αποστολή της φιναλίστ ομάδας του τελικού κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας, μπήκε και πάτησε στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου, λίγη ώρα πρίν το ξεκίνημα της αναμέτρησης με τον Άρη Αβάτου, για το κύπελλο Ελλάδος.

Στον δρόμο για την Ξάνθη ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου-Η αποστολή του Σάκη Λιάγκα!

Με 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του ταξιδεύει ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου στην πόλη της Ξάνθης, όπου και θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Άρη Αβάτου για το κύπελλο Ελλάδος.
Ο Σάκης Λιάγκας έχει στην αποστολή του τους παρακάτω ποδοσφαιτριστές: