Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Έφυγε σε ομάδα του εξωτερικού ο Λάζαρος Λάμπρου! Στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής!

Επίσημα στη Φορτούνα Σιτάρντ ο Λάμπρου
Επισημοποιήθηκε η παραχώρηση του νεαρού μεσοεπιθετικού από τον ΠΑΟΚ στην ολλανδική ομάδα.

Για δυο χρόνια στον Λεβαδειακό ο έμπειρος Κατερινιώτης αμυντικός!

Ο 31χρονος αριστερός μπακ υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Βοιωτούς
Στον Λεβαδειακό θα συνεχίσει ο Θανάσης Παντελιάδης. Ο έμπειρος αριστερός μπακ που ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν στη Λαμία, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Βοιωτούς.

Δήμος Κατερίνης: Εθιμοτυπική επίσκεψη κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας από την πόλη Paracin Σερβίας

Το θετικό κλίμα στις σχέσεις Κατερίνης, Πιερίας και Σερβίας επισημάνθηκε στη διάρκεια της εθιμοτυπικής επίσκεψης, που πραγματοποίησε σήμερα στο Δημαρχείο Κατερίνης, κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία από την πόλη Paracin Σερβίας.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Μεταγραφές πριν την επίσημη πρώτη! Καλή χρονιά στον Αχιλλέα!

Νέο μεταγραφικό απόκτημα για τον ΣΦΚ Πιερικό ! Ο Ηλίας Κωτσιαρίδης από χθες το απόγευμα είναι παίκτης του Πιερικού και ήδη συμμετείχε στην απογευματινή προπόνηση.

Επέλεξε Εργοτέλη ο νεαρός Κατερινιώτης μέσος! Είμαι 19 χρονών και έχω όνειρα!

Ο Εργοτέλης έδωσε τα χέρια με τον 19χρονο μέσο, Κώστα Χατζηδίμπα που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ. Νέα προσθήκη, αυτή τη φορά την τελευταία ημέρα των μεταγραφών για τον Εργοτέλη. Η ομάδα του Ηρακλείου ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον 19χρονο μέσο, Κώστα Χατζηδίμπα, ο οποίος είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, ενώ προ ημερών εμφανιζόταν έτοιμος να υπογράψει στον Άρη.

Τρεις συλλήψεις στην Πιερία για κλοπή και ληστεία

Συνελήφθησαν χθες (30 Αυγούστου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 29, 25 και 19 ετών, καθώς νωρίτερα μπήκαν παράνομα σε περιφραγμένο κτήμα ιδιοκτησίας 53χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν ποσότητα σταφυλιών, αξίας 800 ευρώ.

Αχιλλέας-Πιερικός αύριο στη Νεοκαισάρεια! Κωτσιαρίδης σε Πιερικό, Λυκούργος σε Αχιλλέα!

Έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 με το παιχνίδι του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας μεταξύ του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και του Πιερικού στα πλαίσια της 1ης φάσης του θεσμού.

Ανακατασκευή και συντήρηση ξύλινων γεφυριών στον Όλυμπο! (φωτο)

Οι αδιάκοπες προσπάθειες ανάδειξης των θησαυρών του Ολύμπου από τη Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο Δίου - Ολύμπου Κώστα Δημόπουλο, δεν θα μπορούσαν να μην περιλαμβάνουν και τις απαραίτητες συντηρήσεις στο πεζοπορικό μονοπάτι Ε4.

To ENEEΓΥΛ Kατερίνης "ανοίγει" πρώτο την αυλαία της σχολικής χρονιάς με βραδιά κινηματογράφου (Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου, 20:30)

Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Κατερίνης "ανοίγει" πρώτο την αυλαία της νέας σχολικής χρονιάς, με μια βραδιά κινηματογράφου, πρώτης προβολής, (ελέω ευρωπαϊκών διακρίσεων και βραβεύσεων), την ερχόμενη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 20:30,

BIANCONERO Sports Club!


«Ευχαριστίες για την συνδρομή της ΠΕ Πιερίας στο Τοπικό Διαμέρισμα ΚΑΤΩ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ του Δήμου Κατερίνης»

Με την ευκαιρία του καθαρισμού της αποστραγγιστικής τάφρου «Αγίου Νικολάου» καθώς και του ρέματος περιμετρικά του οικισμού του τοπικού Διαμερίσματος ΚΑΤΩ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας για τη συνδρομή και την αμέριστη υποστήριξη της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κας Σοφίας Μαυρίδου, για την διάθεση μηχανημάτων και ανθρώπινου δυναμικού με την άμεση ενεργοποίηση των αρμοδίων υπηρεσιών, που ολοκλήρωσαν τις εργασίες.

Ανακοίνωση εκτέλεσης βολών - XXIV ΤΘ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ & Κ.Λ.Θ./Γ' Λ/Τ ΣΚ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ!


«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΟΛΗΣ»
ΣΧΕΤ.: Το αριθ. πρωτ. Φ.345.1/2/13376/Σ.2157/20-8-2018 έγγραφο ΧΧΙV ΤΘ Ταξιαρχίας.              
                Σας  γνωρίζουμε ότι την 05 Σεπτεμβρίου 2018 και κατά το χρονικό διάστημα από 24 έως και 27 Σεπτεμβρίου 2018 και από ώρα 07:00 έως 24:00, θα εκτελούνται βολές αρμάτων, Πυροβολικού, βαρέων όπλων Πεζικού, καθώς και ελικοπτέρων, στο πεδίο βολής αρμάτων Λιτοχώρου.

ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ- Ευχαριστήριο στον ιατρό κ. Ευαγγέλου. Συγχαρητήριο στον Παναγιώτη Τσιμήτρη!

Οι καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου από τον γιατρό μας, τον καρδιολόγο Ευαγγέλου Σωτήρη.

Εγγραφές και έναρξη Ακαδημίας Πιερικού Αρχελάου!

Σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα τμήματα της Ακαδημίας του Πιερικού Αρχέλαου, της οποίας οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου.

Παρεμβάσεις αποκατάστασης και ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ Α’ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
Στην τελική ευθεία οδεύουν οι παρεμβάσεις αποκατάστασης και ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης και πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες τοποθέτησης νέων τμημάτων προπαρασκευασμένου χλοοτάπητα, σε σημεία τα οποία είχαν υποστεί φθορά.

Και ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ Β΄ με Βαλάντη Γιαγκόζογλου στον πάγκο!

Με πολλά χαμόγελα και ανεβασμένη διάθεση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο της Καρίτσας η πρώτη συγκέντρωση των παικτών, που θα στελεχώσουν τη Β΄ ομάδα της Α.Ε. Καρίτσας και θα συμμετάσχουν φέτος στο Γ΄ τοπικό της Ε.Π.Σ. Πιερίας.

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ- Να κατατεθεί μέχρι σήμερα το βράδυ η κατάσταση υγείας των ποδοσφαιριστών!

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
Καλούνται τα σωματεία που δεν προσκόμισαν κατάσταση υγείας ποδοσφαιριστών

Σεισμός 5 ρίχτερ 150 χλμ μακριά απο την Κατερίνη!

Σεισμός τώρα μεγέθους 5 Ρίχτερ αισθητός σε Τρίκαλα και Λάρισα. Δείτε τι καταγράφουν οι σεισμογράφοι.

Κοντά στον Αιγινιακό οι Άγγελος Καρατάσιος απο ΑΕΛ και Δημήτρης Κλιγγόπουλος απο Ολυμπιακό!

Ο Αμαντού Κασαράτε μετά τον Πιερικό επιδιώκει να πάρει μεταγραφή στον Αιγινιακό
Ο Αιγινιακός αποκτά δανεικό από τον Ολυμπιακό τον αμυντικό χαφ, Δημήτρη Κλιγγόπουλο.

Στην Εθνική Ελλάδος Κ15 ο Φώτης Κουρτίδης της Ακαδημίας Κατερίνης!

Μια ακόμη κλήση στις εθνικές ομάδες για τον νεαρό ταλαντούχο τερματοφύλακα της Αθλητικής Ακαδημίας Κατερίνης 2006, Φώτη Κουρτίδη. 

Δημοτική & Λαϊκή μουσική παράδοση πρωταγωνιστούν στην 34η Εμποροπανήγυρη του Δήμου Κατερίνης

- Πρεμιέρα αύριο Σάββατο με τον Σάββα Σιάτρα
- Ποντιακή βραδιά την Κυριακή με τον Αχιλλέα Βασιλειάδη & το μουσικό του σχήμα
Η δύναμη της αυθεντικής ελληνικής μουσικής παράδοσης, λαϊκά μουσικά γλέντια και πολλές ακόμη εκπλήξεις συνθέτουν το πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων, οι οποίες πλαισιώνουν την 34η Εμποροπανήγυρη του Δήμου Κατερίνης, το χρονικό διάστημα 01 έως 07 Σεπτεμβρίου.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ- Ο Βρέσκας στο μεγάλο παιχνίδι της Νεοκαισάρειας!

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ         
ΚΥΠΕΛΛΟ    
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΣΑΒΒΑΤΟ  01-09-2018 ΩΡΑ 16:30

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ. ΑΓΙΑΝΝΗ Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ
Κ. ΑΓΙΑΝΝΗ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΛΑΦΑΤΖΗΣ ΚΟΥΚΟΥΒΙΤΗΣ
ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΛΑΙΟΣ

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Τσεκάρει Σενεγαλέζο χαφ ο Πιερικός!

Ο Σενεγαλέζος μέσος περνά από το «μικροσκόπιο» του Λεωνίδα Μπίλη.
Στις προπονήσεις του Πιερικού συμμετέχει εδώ και μερικές ημέρες ο Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος Αμαντού.

Την Δευτέρα 3/9 η πρώτη των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης

Η ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης ανακοινώνει  ότι  η  έναρξή των προπονήσεων των τμημάτων  υποδομής  για την περίοδο  2018-2019  θα ξεκινήσουν την Δευτέρα  3 Σεπτεμβρίου .
Το πρόγραμμα  έχει ως εξής:

Στο Λιτόχωρο ο Τζιμπρίλ Σισέ! Δάκρυσε απο την αγάπη των φίλων του συνδέσμου του «τριφυλλιού» στην Κατερίνη!

Ο Γάλλος βρέθηκε στην Ελλάδα για να παίξει μουσική και ένιωσε την λατρεία των φίλων του «τριφυλλιού» που του έδωσαν αναμνηστική πλακέτα. Συγκινημένος ο «Τζιμπρίλιαντ». 

Στην ΑΕΚ μέχρι το 2023 ο Κατερινιώτης τερματοφύλακας! (βίντεο)

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του τερματοφύλακα της ομάδας μας, Παναγιώτη Τσιντώτα που θα αγωνίζεται με τον Δικέφαλο στο στήθος τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2023!

Ενημέρωση για τη συγκομιδή και εμπορία των ακτινιδίων εσοδείας 2018 από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Ανακοίνωση για τη συγκομιδή και εμπορία των ακτινιδίων εσοδείας 2018 εξέδωσε η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, προκειμένου να  ενημερώσει όλους τους συναλλασσόμενους στον κλάδο εμπορίας των ακτινιδίων (παραγωγούς, εμπόρους, συσκευαστήρια, κ.λπ.) της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Κλεμμένο αυτοκίνητο εμπλέκεται στο τρακάρισμα του Μακρυγιάλου - Τρείς άνθρωποι στο νοσοκομείο

Σήμερα (30 Αυγούστου 2018) και ώρα 05.45 περίπου, στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος του Μακρυγιάλου Πιερίας, στο ρεύμα προς Αθήνα, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο είχε κλαπεί νωρίτερα από περιοχή της Θεσσαλονίκης, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε στο στηθαίο και ακινητοποιήθηκε στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να προκληθεί σύγκρουση με διερχόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και φορτηγό όχημα.

Τροχαίο με τρεις τραυματίες στον Μακρύγιαλο - Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην ΠΑΘΕ

Κανονικά διεξάγεται εδώ και λίγη ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων στην ΠΑΘΕ, όπου στο ύψος του Μακρυγιάλου Πιερίας, είχε κλείσει για περισσότερες από τρεις ώρες το ρεύμα προς Αθήνα, λόγω τροχαίου ατυχήματος.

Απορρίφθηκε η έφεση του Αιγινιακού-Χωρίς άδεια και με περιορισμούς στις μεταγραφές

Η έφεση του Αιγινιακού απορρίφθηκε και μεταγραφές του οδηγούνται σε «ναυάγιο»!
Οριστικά με περιορισμούς ενίσχυσης είναι υποχρεωμένος να πορευτεί ο Αιγινιακός. Η έφεση της ΠΑΕ κατά της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης απορρίφθηκε, οπότε όσοι ποδοσφαιριστές είχαν δώσει τα χέρια και είναι γεννημένοι πριν την 1/1/95, δεν μπορούν να ενταχθούν στο ρόστερ!

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 8 μ.μ. η επίσημη έναρξη της Εμποροπανήγυρης (Πρόσκληση-Πρόγραμμα)


Στην τελική ευθεία για τον ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ 2018

Έτοιμες και οι τελευταίες λεπτομέρειες για την επιτυχημένη και ασφαλή διεξαγωγή του Υψηλάντειου Αγώνα Δρόμου 2018, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 08 Σεπτεμβρίου  στη Νέα Τραπεζούντα Πιερίας, με ώρα εκκίνησης στις 18:00. Παράλληλα, η περιπατητική διαδρομή μήκους 5,5 χλμ θα ξεκινήσει στις 18:15.

«ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2018»: ΤΟΠΟΣΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ - Οι εγγραφές συνεχίζονται με εντυπωσιακούς ρυθμούς

Αποτελεί διαχρονικά σημείο συνάντησης των κατοίκων της Κατερίνης και ένα από τα τοπόσημα της πόλης, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες περασμένων δεκαετιών, οι οποίες εμπλουτίζουν το προσωπικό αρχείο των περισσότερων δημοτών, από τα παιδικά τους ακόμη χρόνια. Ο λόγος για το χαρακτηριστικό συντριβάνι στο δημοτικό πάρκο, το οποίο θα αποτυπώνεται στη μία όψη του μεταλλίου της φετινής αθλητικής γιορτής: «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ».

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου στην ΕΚΑΒΗ!

Φωτιά ο 2ος όμιλος της Γ΄Εθνικής με Πιερικό και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας!

Μια πρόβλεψη που επικρατεί για τον την σύνθεση των ομάδων που θα αποτελέσουν τον 2ο όμιλο της φετινής Γ΄Εθνικής κατηγορίας, μας δίνει ο καλός φίλος και συνάδελφος Αργύρης Τσιγγενόπουλος του sportsup.gr.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ- Υπερήφανη για τα παιδιά της!

Είμαστε περήφανοι για τα παιδιά μας που εκτός από το ποδόσφαιρο είχαν το μυαλό για διάβασμα και να παλέψουν για ένα καλύτερο αύριο.

Για τα παιδιά που αποφοίτησαν και φεύγουν από το πατρικό τους!

Κακά τα ψέμματα, όσο και να λατρεύεις τους γονείς σου, θέλεις να φύγεις από το σπίτι.
Σε λίγες μέρες λοιπόν θα τα έχεις όλα όπως τα θέλεις εσύ: θα συγυρίζεις τον χώρο σου όποτε γουστάρεις, θα τρως έξω, θα πετάς τα πράγματα σου από ‘δω κι από ‘κει. Θα αφήνεις τα πιάτα άπλυτα και το κρεβάτι ξέστρωτο. Θα κοιμάσαι αλλού ή θα φέρνεις παρέα στο σπίτι χωρίς να χρειαστεί να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν.

ΕΟΣ Βροντούς : Πεζοπορία & Πικ Νικ!

ΑΓ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ – ΜΠΙΣΤΙΡΙΕΣ -  ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΙΟΝΙΑ
Β.Α Όλυμπος – Βροντού
Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου  2018
Ο Ε.Ο.Σ. Βροντούς καλεί τα μέλη και τους φίλους του, για πεζοπορία  και Πικ Νικ στον    Β.Α. Όλυμπο, στην διαδρομή :Αγ. Απόστολοι ( 320 μ.) – Μπιστιρίες ( Σπηλιές  560μ ) – Τέσσερα Πριόνια  ( 720μ.) την  Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου  2018. Εύκολη διαδρομή, κατάλληλη για οικογένειες και αρχάριους, κατά μήκος του ρέματος της Αγ. Τριάδας. Όσοι θέλουν μπορούν να βουτήξουν στο νερό.

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Άρης Αβάτου-Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 1-0 Τα στιγμιότυπα του αγώνα! (βίντεο)

Δείτε τα στιγμιότυπα με το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Άρη Αβάτου και τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου.

Παρεμβάσεις συντήρησης οδοστρώματος της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας επιθεώρησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

Επιτόπιο έλεγχο σε εργασίες που υλοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου.
Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας επιθεώρησε εξελισσόμενα έργα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, στη γέφυρα του Λεύκου ποταμού (Πέλεκα) στη 13η Εθνική οδό Κατερίνης - Αγ. Δημητρίου-Όρια νομού, που αφορούν εργασίες αποκατάστασης φθορών του πεζοδρομίου της γέφυρας καθώς και υπερύψωσης και βαφής των κιγκλιδωμάτων ασφαλείας αυτής σε μήκος τουλάχιστον διακοσίων (200) μέτρων.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ- Το μεγάλο ντέρμπι στο Pieriasport!

Η αγωνιστική περίοδος της ΕΠΣ Πιερίας, ξεκινάει με Κύπελλο και το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στις δυο κορυφαίες ομάδες και εκπροσώπους της περιοχής μας στη Γ΄Εθνική κατηγορία!

Πλατφόρμα υποβολής Βιογραφικού για τα Ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής

Το Κίνημα Αλλαγής αποτελεί το μεγάλο κεκτημένο για την ανασυγκρότηση του προοδευτικού, δημοκρατικού και σοσιαλιστικού χώρου της Ελλάδας. Προχωράμε μπροστά ενωμένοι με την δύναμη των προοδευτικών πολιτών. Επιλέγουμε τη στρατηγική του διακριτού ρόλου και του αυτόνομου λόγου.

Λόγου και Τέχνης Παίδευσις - Αρχαίο Θέατρο Δίου και Αίθουσα Εκδηλώσεων Δημοτικού Σχολείου Βροντούς

Η πραγματοποίηση ενός φεστιβάλ έχει πολλαπλό στόχο: τη διασκέδαση, τη μόρφωση, τη γνώση. Η παρακολούθηση θεαμάτων αποτελεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να αποκτηθεί η γνώση αυτή. Η βιωματική όμως άσκηση κι ενασχόληση με τον κόσμο της τέχνης δύναται να αποβεί πολύ πιο αποτελεσματική για τον καθένα.

Το χορευτικό συγκρότημα της ΕΣΤΙΑΣ ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ Κατερίνης στο «International Kyparissia Sunshine folklore festival 2018»

Το 14ο Διεθνές φεστιβάλ παράδοσης «Κυπαρισσιακές Ηλιαχτίδες» πραγματοποίησε και φέτος  τον κύκλο των εκδηλώσεών του από τις 23 έως τις 27 Αυγούστου 2018. Φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που η όλη διοργάνωση είχε και επίσημα και τυπικά τον χαρακτήρα φεστιβάλ επιπέδου CIOFF, αφού μόλις τον περασμένο Νοέμβριο παρέλαβε στην Ινδονησία το προβλεπόμενο certificate της αναγνώρισής του.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ- Μεγάλη οικονομική στήριξη του Κώστα Κουκοδήμου! Ευχαριστήριο

Η διοίκηση του Πιερικού αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον π. υφυπουργό και βουλευτή Πιερίας κ. Κώστα Κουκοδήμο για την πολύτιμη βοήθειά του, την μεγάλη οικονομική του στήριξη, αλλά και συμπαράσταση στην νέα προσπάθεια του Πιερικού μας !

Κώστας Τσιμόπουλος: Ξεκινάμε παιχταράδες μου!

✔️Ξεκινάμε παιχταράδες μ👌⚽️🏆
✔️Παρασκευή 31/8/2018 στις 19:00 στο γήπεδο τις Καλλιθέας συγκέντρωση όλων τον τμημάτων υποδομης μπαμπινι -προτζουνιορ -τζουνιορ -προπαιδικο 
✔️Μια ομάδα -μια οικογένεια -μια γροθια 
✔️Ελάτε και εσείς στην Ακαδημία μας 
Εσύ θα λείπεις..!!! 
Coach-Κώστας Τσιμόπουλος

Τι λέει ο Κατερινιώτης νομικός για το ενδιαφέρον επενδυτών για τον Ηρακλή!

Ελευθεριάδης: «Αύριο θα γίνει η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ΠΑΕ Ηρακλής»
Ο Σάκης Ελευθεριάδης που είναι ο νομικός που χειρίζεται την υπόθεση του Ηρακλή με αφορμή το ιδιοκτησιακό μίλησε για το ενδιαφέρον που υπάρχει για την ΠΑΕ από τους Σορούρ και Παπαδόπουλο.

Ζητούνται Καθαριστές στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Πιερίας

Η ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων, για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πιερίας, που εδρεύει στην Κατερίνη Νομού Πιερίας, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

Αναγέννηση Κολινδρού - Οι εγγραφές ξεκίνησαν!


Αθλητική Ακαδημία Κατερίνης 2006- ΕΝΑΡΞΗ απο 1η Σεπτέμβρη!