Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Πρόσκληση Σχολής Ποδοσφαίρου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ


Εδώ και ένα μήνα απουσιάζει ο συμβασιούχος ζωοκόμος του Δημοτικού Κυνοκομείου Κατερίνης!

ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ «Ο ΑΡΓΟΣ» ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Εδώ και ένα μήνα απουσιάζει ο συμβασιούχος ζωοκόμος του Δημοτικού Κυνοκομείου Κατερίνης και παρόλο που τα προβλήματα μεταφοράς άρρωστων-τραυματισμένων-δηλητηριασμένων ζώων και στειρώσεων συνεχίζουν και διογκώνονται, δυστυχώς μέχρι στιγμής η αρμόδια Αντιδήμαρχος δεν προβαίνει στην αναπλήρωσή του με συνέπεια πολλές φορές τα ζώα να μένουν αβοήθητα και χωρίς κτηνιατρική περίθαλψη.

Εγκαίνια της Λαογραφικής Έκθεσης με θέμα ''ΣΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ'' ! (φωτο)

Τα εγκαίνια της Λαογραφικής μας Έκθεσης με θέμα ''ΣΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ'' που πραγματοποιήθηκαν στην κεντρική πλατεία Αιγινίου με επιτυχία το Σάββατο 11-8-2018.

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ- Μόνο στην Πιερία η φιναλίστ ομάδα έκανε χρήση της απόφασης για το κύπελλο Ελλάδος!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση της 1ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας. Μιας κλήρωσης, που σύμφωνα με την προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδας, που είναι αναρτημένη ακόμη και σήμερα στο επίσημο site της ΕΠΟ, θα συμμετείχαν οι 53 Κυπελλούχες ομάδες των ΕΠΣ 2017-2018.

ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ- Ευχαριστήριο σε Δήμο Κατερίνης

Ευχαριστήριο 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας "Ελπίς Ανδρομάχης" ευχαριστεί τον Δήμο Κατερίνης και ειδικότερα τον Αντιδήμαρχο κ. Ντούρο Δημήτριο

«Ερωφίλη Project» - Κάστρο Πλαταμώνα - Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Ποιος δεν θα ήθελε να ταξιδέψει έστω και για λίγο στον χωροχρόνο και να ξεφύγει από όσα τον ταλανίζουν; Να πετάξει σε κάστρα με βασιλιάδες. Σε τοίχους που προστατεύουν κυνηγημένους έρωτες και νέους γεμάτους με όνειρα και πάθη.