Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

“5ο LAKOS MUSIC FESTIVAL” στις όχθες του ποταμού Ενιπέα στο Λιτόχωρο!

Στο καταπράσινο τοπίο της περιοχής του «Λάκκου»  στις όχθες του ποταμού Ενιπέα στο Λιτόχωρο, διοργανώνεται το “5ο Lakos Music Festival” στις 17, 18 και 19 Αυγούστου 2018, υπό την αιγίδα του Δήμου Δίου – Ολύμπου.

Super League- Οι ημερομηνίες των 7 ντέρμπι στον πρώτο γύρο!

Η Super League ανακοίνωσε τις αναλυτικές ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι 30 αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος.

Μια ακόμη ευκαιρία να αγαπήσουμε τον Ελληνικό Αθλητισμό!

Ημέρα αθλητικής ανεξαρτησίας
Το Sport24.gr καταγράφει όλες τις τεράστιες αθλητικές επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών που σημειώθηκαν την Πέμπτη (9/8) και εξηγεί γιατί μας δίνεται μία ακόμα ευκαιρία για να αγαπήσουμε τον αθλητισμό.

Υπογράφηκε η σύμβαση του έργου για τη συντήρηση της 13ης Εθνικής Οδού και της 17ης Επαρχιακής Οδού

Την εργολαβική σύμβαση, του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΠΚΜ (Συνεχιζόμενο έργο 2013ΕΠ00800027), ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2017, 2018, 2019» υπέγραψε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, στο γραφείο της, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Ο Χρήστος Ανδρουλάκης στο STAGE στην Παραλία Κατερίνης!

Κάθε Σάββατο βράδυ στο STAGE στην Παραλία Κατερίνης!
reserve: 698 6263 988

Αναρτήθηκε η κατάσταση πληρωμής δικαιούχων της δράσης 1.1 «Βιολογική Γεωργία» για το έτος 2016

Ανάρτηση κατάστασης πληρωμής δικαιούχων της δράσης 1.1 «Βιολογικής Γεωργίας»του Γεωργοπεριβαλλοντικού Μέτρου 2.1.4 του ΠΑΑ 2007-2013 για το έτος 2016.

Μάμμα Μία Πώς ν’ αντισταθώ ΞΑΝΆ! - Κυριακή 12 Αυγούστου 2018 - Αρχαίο Θέατρο Δίου

Ποιος δεν έχει συγκινηθεί; Ποιος δεν έχει γελάσει μέχρι δακρύων; Ποιος δεν έχει… κλάψει στο άκουσμα κυρίως των τραγουδιών των ΑΒΒΑ αλλά και των ταινιών που έχουν μαγέψει τον κόσμο όλο; Ποιος δεν θα ήθελε να δει και να ακούσει το Μάμμα Μία α λα ελληνικά; Ποιος δεν θα ήθελε να δει την ιστορία της Σόφι η οποία σκοπεύει να παντρευτεί αλλά, ως καλό κορίτσι που είναι, θέλει και τον πατέρα της στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής της;

ΕΛΛΑΔΑ απο χρυσάφι!!!

Δρόμος Αλληλεγγύης Ενορίας Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης 2018!

Ο Ιερός Ναός Αγίου Χαραλάμπους διοργανώνει και προκηρύσσει τον 5ο Αγώνα Δρόμου Αλληλεγγύης συνολικής απόστασης 5χλμ, o οποίος διεξάγεται εντός των ορίων της ενορίας και έχει χαρακτήρα αγωνιστικό– περιπατητικό. Για το 2018 επιλέχθηκε η ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Η Λάμψη της Αγάπης».

Γιώτης Γιαζιτζόγλου για Νίκη Αγκαθιάς: Ειλικρινά δεν ξέρω πού μπορούμε να φτάσουμε!

Ο Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου μιλά για την απόφασή του να ενταχθεί στη Νίκη Αγκαθιάς και τους στόχους της ομάδας.
Ο Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου μαζί με τον Θανάση Τόλιο και τον Βασίλη Λιόλιο αποτέλεσε για σειρά ετών τις ηγετικές φυσιογνωμίες του Αιγινιακού, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη σταδιακή καθιέρωση της ομάδας της Πιερίας στη Football League.

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι εργασίες από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της

Με ταχύ ρυθμό εξελίσσονται σε καθημερινή βάση, παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, προκειμένου να διασφαλιστεί η ορατότητα και κατ΄επέκταση η ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών.

ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ- Χαλάρωμα στην πισίνα του HOTEL ANAIS! (φωτο)

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν απο την καθημερινή προσπάθεια των προπονήσεων της προετοιμασίας είχαν οι ποδοσφαιριστές του Θερμαϊκού.

Υπογραφή συμπληρωματικής σύμβασης από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για το έργο «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΤΟ 2οΧΛΜ. ΤΗΣ 15ης ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΒΡΥΑΣ-ΡΗΤΙΝΗΣ»

Τη συμπληρωματική σύμβαση του έργου «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΤΟ 2οΧΛΜ. ΤΗΣ 15ης ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΒΡΥΑΣ-ΡΗΤΙΝΗΣ», ποσού 200.000,00€, υπέγραψε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, παρουσία του Αναπληρωτή Προϊσταμένου της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Παναγιώτη Μαυρίδη.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ- Ενωμένος και δυνατός ξεκινάει την προετοιμασία!

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ
ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
Ξεκινούν τα “βάσανα” για τους άνδρες του Πιερικού, καθώς η έναρξη της προετοιμασίας έχει οριστεί για την Δευτέρα 13 Αυγούστου και ώρα 19:45 στο ΄Β ΔΑΚ.