Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ. ΑΓΙΑΝΝΗ- Ξεκίνησε η προετοιμασία. Ανακοίνωσε Κωστικίδη!

Την Τρίτη 31/7 ξεκίνησε  προετοιμασία του Πιερικού Αστήρ Κ. Αγιάννη. Η ομάδα του Τόλη Μπαρμπαγεωργόπουλου δουλεύει σε υψηλούς ρυθμούς για να παρουσιαστεί έτοιμη και ανταγωνιστική ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Περιήγηση στην Πιερία ξένων φοιτητών, καθηγητών και επαγγελματιών της δημοσιογραφίας με πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Στο πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας για την προώθηση του ποικίλου τουριστικού της  προϊόντος, εντάσσεται η επίσκεψη στην Πιερία, ομάδας φοιτητών, καθηγητών και επαγγελματιών της δημοσιογραφίας από 15 χώρες.

ΛΕΦΕΔ ΠΙΕΡΙΑΣ- Καθαρισμός πυροφυλακίου Βρίας! (φωτο)

ΛΕΦΕΔ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ
Την Κυριακή 22 Ιουνίου,μέλη της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΕΦΕΔ) Πιερίας προέβησαν σε καθαρισμό του πυροφυλακίου Βρίας.

Δήμος Κατερίνης: Βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας στη Δημοτική Κοινότητα Λόφου & στην Τ.Κ. Μοσχοποτάμου

Στη βελτίωση της πρόσβασης στις γεωργικές καλλιέργειες, στις κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Κατερίνης και στον συνολικό σχεδιασμό για την ανάπλαση του αγροτικού οδικού δικτύου, με μία σειρά σημαντικών παρεμβάσεων,  εντάσσονται οι εργασίες που υλοποιούνται καθημερινά από συνεργεία της αντιδημαρχίας τεχνικών έργων.

Δήμος Κατερίνης: Προγραμματισμένες παρεμβάσεις πυροπροστασίας σε δασικούς δρόμους και καθαρισμός από τη βλάστηση στα πρανή &τα ερείσματα των οδών

Σε εξέλιξη είναι από την αντιδημαρχία τεχνικών έργων του  Δήμου Κατερίνης, στο πλαίσιο της αντιπυρικής περιόδου, του σχεδιασμού και των δράσεων Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω των δασικών πυρκαγιών,οι εργασίες αποκατάστασης των φθορών σε δασικούς δρόμους, προκειμένου να διευκολύνεται εφόσον χρειαστεί, η πρόσβαση οχημάτων (πυροσβεστικών ή άλλων βυτιοφόρων κ.λ.π.).

Επίδειξη δύναμης ο Αιγινιακός με τους Σλοβένους!

Με 10-0 επικράτησε η ομάδα της βόρειας Πιερίας της Κ20 της Ρούνταρ Βελένιε.
Καταιγιστικός ήταν ο Αιγινιακός στο πρώτο του φιλικό τεστ στη Σλοβενία. Η ομάδα της βόρειας Πιερίας αντιμετώπισε την Κ20 της σλοβενικής Ρούνταρ Βελένιε και επικράτησε 10-0 με τον τεχνικό Απόστολο Χαραλαμπίδη να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του ρόστερ.

A.S. HURON Boxing Fitness Club - Ανακοίνωση!

Ο ΑΣ ΧΟΥΡΟΝ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗς ΠΥΓΜΑΧΙΑς ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΌΤΕΡΑ ΣΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ  ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ huronboxing club ΤΗς ΠΟΛΗς ΤΗς ΚΑΤΕΡΙΝΗς...

Δήμος Κατερίνης: Συστηματική φροντίδα για καθαρές & φιλόξενες ακτές σε όλη την περίοδο του καλοκαιριού

Καθαρές και φιλόξενες σε όλη την περίοδο του καλοκαιριού, για κατοίκους και επισκέπτες είναι οι ακτές του Δήμου Κατερίνης, καθώς διαρκής είναι η μέριμνα της τεχνικής υπηρεσίας,  για τον καθαρισμό τους,  στο σύνολο της παραλιακής ζώνης.

Δελτίο Γεωργικών Προειδοποιήσεων προς τους βαμβακοπαραγωγούς της Πιερίας

2ο ΔΕΛΤΙΟ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΒΑΜΒΑΚΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ
ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (ΠΕ) ΠΙΕΡΙΑΣ
1. Στόχοι
1.1 Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας σε συνεργασία με το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών & Ποιοτικού Ελέγχου Θεσσαλονίκης εκδίδει το παρόν Δελτίο Γεωργικών Προειδοποιήσεων, το οποίο απευθύνεται στους βαμβακοπαραγωγούς της Πιερίας με στόχο την ενημέρωσή τους για την αποτελεσματική φυτοπροστασία στον πραγματικό καλλιεργητικό χρόνο.

«Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης» και Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας τίμησαν την επέτειο αποκατάστασης της δημοκρατίας στη χώρα μας!

Με συναυλία αφιέρωμα
         Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
  ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
      Με την ευκαιρία της τεσσαρακοστής  τέταρτης επετείου της αποκατάστασης της δημοκρατίας στη χώρα μας, η Εφορεία Χορωδίας της Εταιρείας Πιερικών Μελετών «Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης» σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας παρουσίασε στο πλαίσιο του 47ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2018, το έργο σταθμό της ελληνικής μουσικής, το αριστουργηματικό λαϊκό ορατόριο «Άξιον Εστί» του Μίκη Θεοδωράκη.

Συνάντηση του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας και Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο Θεματικός  Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Δημήτριος Χατζηβρέττας, με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, για θέματα δημόσιας υγείας που αφορούν την Πιερία, την Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

“Φτάσε όπου μπορείς, παιδί μου! Μη ντραπείς, αν έπαιξες καλά και έχασες… Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες!”

Μεγαλώνουμε παιδιά που θα βγουν στο χώρο του ποδοσφαίρου, και κατ’ επέκταση στη ζωή, και θα πρέπει να τα μάθουμε να κερδίζουν με αξιοπρέπεια και να χάνουν με σεβασμό. Να μαθαίνουν από τη χαρά αλλά και από τη λύπη.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ- Περιστατικά εγκεφαλίτιδας απο τσίμπημα κουνουπιών. Και στην Κατερίνη

Σε συναγερμό είναι οι υγειονομικές υπηρεσίες της Μακεδονίας, καθώς το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκαν 11 περιστατικά εγκεφαλίτιδας που πιθανώς να οφείλονται στον «Ιό του Δυτικού Νείλου» σε άτομα από διάφορες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας. Από τα 11 περιστατικά τα δύο έχουν επιβεβαιωθεί ήδη και τα υπόλοιπα είναι πιθανά.

ΤΩΡΑ- Διακοπή νερού στην Κατερινόσκαλα!

"H Δ.Ε.Υ.Α Κατερίνης σας ενημερώνει, ότι σήμερα 2 Αυγούστου ημέρα Πέμπτη υπάρχει διακοπή νερού και θα συνεχίσει να υπάρχει, σε όλη την Ολυμπιακή Ακτή

Άρωμα Ελλάδας στο Google! Σαν σήμερα πρίν απο 105 χρόνια με τον Χρήστο Κάκαλο η πρώτη αναρρίχηση στον Όλυμπο!

Ένα doodle με άρωμα Ελλάδας, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Όλυμπος, βλέπουν σήμερα στο Google οι χρήστες της μηχανής αναζήτησης από την Ελλάδα, τη Βρετανία, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Αυστραλία, την Κίνα, την Αργεντινή και άλλες χώρες του πλανήτη.

Ανεβαίνουν δυο και πέφτουν τέσσερις την φετινή χρονιά!

Σημαντικές αποφάσεις σε ό,τι αφορά τον τρόπο διεξαγωγής του Πρωταθλήματος της Football League τη νέα σεζόν έλαβε το διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας, το οποίο συνεδρίασε σήμερα.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ Π.Π.Π.- Έναρξη προετοιμασίας την ερχόμενη Δευτέρα (6/8)

Την ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας της γνωστοποίησε στην σελίδα της η Ακαδημία Π.Π.Π.

Αίτηση συμμετοχής στην Εμποροπανήγυρη του Δήμου ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους πωλητές ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 73/2018 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης (ΑΔΑ: 6Χ2ΜΩΕΤ-8Χ5), μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Δήμο Κατερίνης, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, προκειμένου να τους χορηγηθεί έγκριση συμμετοχής στην παραδοσιακή Εμποροπανήγυρη, η οποία θα διεξαχθεί το χρονικό  διάστημα από 01/09/ μέχρι 07/09/2018 στον οικισμό Ανδρομάχης.

Γ. ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ- Βασίλης Ναλμπαντίδης: Ξεκινάω προετοιμασία την Παρασκευή!

Σε αντίθεση με τα όσα ακούγονται στην ποδοσφαιρική Πιερία, ο Βασίλης Ναλμπαντίδης ανανέωσε και θα συνεχίσει κανονικά στην ομάδα του Λόφου.