Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Εντυπωσιάζει ο Κατερινιώτης! Λάζαρος Λάμπρου: Τώρα είμαι πιο έτοιμος να παίξω στον ΠΑΟΚ

Είναι η  μεγαλύτερη και πιο ευχάριστη έκπληξη της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ. Ο Λάζαρος Λάμπρου ικανοποιεί απόλυτα τους ανθρώπους της ομάδας με το πώς προσαρμόζεται στα δεδομένα της, ενώ είναι πολύ εντυπωσιακή και η επιμονή-αποφασιστικότητά του να παραμείνει στην ομάδα, αποκλείοντας όλα τα άλλα ενδεχόμενα.

ΠΑΚΕΤΟ οι Τόλιος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος στη Νίκη Αγκαθιάς!

Σε μπαράζ μεταγραφών προχώρησε η ομάδα της Αγκαθιάς, προκειμένου να ενισχυθεί για να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

"Χτυπάει" παντού ο Αιγινιακός για την ενίσχυση του!

Η περίπτωση του Κάκκο για τον Αιγινιακό και οι κινήσεις ενίσχυσης
Ο Αιγινιακός προσπαθεί να «χτυπήσει» παντού. Υπάρχουν περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι ενδιαφέρουν και μάλιστα προχωρούν οι διαδικασίες.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας στις σωστικές παρεμβάσεις για την αντιπλημμυρική ΄΄θωράκιση΄΄ της περιοχής

Στις παρεμβάσεις που υλοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας για την αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής, μετέβη η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, μαζί με τον Περιφερειακό Σύμβουλο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Δημήτρη Τσιμήτρη, την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Βροντούς,  κ. Παναγιώτα Τζιάφα, τον Επιστημονικό Συνεργάτη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Δημήτρη Ρουκά και τον Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Παναγιώτη Μαυρίδη.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ-Στις κορασίδες η Τασούλα Τσιρογιάννη!

Ο Πιερικός Αρχέλαος ανακοινώνει ότι η Τασούλα Τσιρογιάννη, για προσωπικούς λόγους, θα είναι προπονήτρια στο τμήμα Κορασίδων.

Αίτηση συμμετοχής στην Εμποροπανήγυρη του Δήμου ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους πωλητές ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 73/2018 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης (ΑΔΑ: 6Χ2ΜΩΕΤ-8Χ5), μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Δήμο Κατερίνης, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, προκειμένου να τους χορηγηθεί έγκριση συμμετοχής στην παραδοσιακή Εμποροπανήγυρη, η οποία θα διεξαχθεί το χρονικό  διάστημα από 01/09/ μέχρι 07/09/2018 στον οικισμό Ανδρομάχης.

Δυο ασημένια μετάλλια ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας παίδων κορασίδων

ΔΥΟ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ 84ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΤΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ  ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Με δύο ασημένια μετάλλια στις αποσκευές του επέστρεψε ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας παίδων κορασίδων  που πραγματοποιήθηκε στις 14-15 Ιουλίου 2018 στην λίμνη των Ιωαννίνων.

Δήμος Κατερίνης – ΟΠΠΑΠ: Ανεκτίμητη η προσφορά προς την Τρίτη Ηλικία της Ιατρικής υπηρεσίας των ΚΑΠΗ

Προγράμματα πρόληψης & αγωγής υγείας για τους χρήστες των υπηρεσιών των Κέντρων Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων του ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης, υλοποιεί διαχρονικά η ιατρική υπηρεσία, με έμφαση σε παροχές ιατροφαρμακευτικής πρωτοβάθμιας φροντίδας και συνταγογράφησης φαρμάκων.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ-Ανακοίνωσε τεχνικό τιμ!

Το τεχνικό τιμ για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο ανακοίνωσε ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας. Η ομάδα της Πιερίας συνεχίζεται τις επαφές για να ενισχύσει το ρόστερ της, "έδεσε" το τεχνικό της επιτελείο και πλέον όλα "τρέχουν" για την έναρξη της ποδοσφαιρικής περιόδου, η πρώτη ημέρα της οποίας έχει δρομολογηθεί για την Παρασκευή 27 Ιουλίου.

Συναυλία Θανάση Βασιλόπουλου με συνδιοργανωτή τον ΔΙΑ ΔΙΟΥ!

Τα τραγούδια της ψυχής μου
Αρχαίο Θέατρο Δίου 
Κυριακή 22 Ιουλίου
Η ισχύς εν τη ενώσει! Εκεί που ο αθλητισμός συναντά τον πολιτισμό. Στο σημείο στο οποίο τέμνει το ποδόσφαιρο την τέχνη και την κοινωνία. Με κοινό σκοπό την προσφορά στον συνάνθρωπο. Για τους λόγους αυτούς ο Αθλητικός Σύλλογος Δίας του Δίου σε μια συνδιοργάνωση με το 47ο Φεστιβάλ Ολύμπου παρουσιάζουν τη συναυλία του Θανάση Βασιλόπουλου με τίτλο «Τα Τραγούδια της ψυχής μου».

Φεστιβάλ Ολύμπου- «Μαντάμ Σουσού» του Δημήτρη Ψαθά

Σάββατο 21 Ιουλίου 2018 
Ώρα: 21.30    
Η διαχρονική κωμωδία «Μαντάμ Σουσού» έρχεται στο Αρχαίο Θέατρο του Δίου το Σάββατο 21 Ιουλίου 2018 στο πλαίσιο του 47ου Φεστιβάλ Ολύμπου. Μια παράσταση – υπερπαραγωγή των «Θεατρικών Σκηνών» που «έσπασε τα ταμεία» στην Αθήνα και ανέτρεψε τα θεατρικά δεδομένα ξεπερνώντας τα 110.000 εισιτήρια σε διάστημα τριών μηνών!

Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης: Εργαστήριο συναισθημάτων από το Κέντρο Πρόληψης «ΑΤΡΑΚΤΟΣ» για τα παιδιά που συμμετέχουν στα καλοκαιρινά προγράμματα

«ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΩ;!»
Η μάθηση στάσεων, συμπεριφορών και αξιών πραγματοποιείται ανά πάσα στιγμή στη ζωή του ανθρώπου, μέσα από τις καθημερινές του επαφές, τα αναγνώσματά του, την παρακολούθηση  κοινωνικών και πολιτιστικών δρώμενων.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ- Ανανεώσεις και 5 νέες προσθήκες!

Ανανέωσε σχεδόν με όλους τους ποδοσφαιριστές της η Αναγέννηση Σβορώνου και μεταξύ άλλων ανακοίνωσε και 5 νέες και σημαντικές προσθήκες, με τις οποίες η ομάδα της Πιερίας θα κάνει την φετινή της πορεία στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας ΕΠΣ Πιερίας.

ΠΙΕΡΙΑ-Εγκληματική η έλλειψη αντιοφικού ορού στα νοσοκομεία και ειδικά εδώ με πλήθος αγροτικών επαγγελμάτων & 2 μεγάλες οροσειρές!

Για εγκληματική έλλειψη αντιοφικού ορού κάνει λόγο εκπαιδευμένος συμπολίτης μας που υπηρετεί στην Πιερία, έχει λάβει μέρος σε δεκάδες διασώσεις στα βουνά και τις πεδινές περιοχές του νομού μας και σίγουρα είναι απο αυτούς που έχουν άποψη και μπορούν να την καταθέσουν αφού διαθέτουν και εμπειρία και γνώση.

Δήμος Κατερίνης: «Ένας κήπος» η πλατεία Δημαρχείου

Σάββας Χιονίδης: «[…]με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη, στοχεύοντας στην ενίσχυση του αστικού ρόλου της πλατείας και την ταυτόχρονη αύξηση του πράσινου αποτυπώματος σχεδιάζουμε και δημιουργούμε σταδιακά ένα ακόμα πιο ανθρώπινο πρόσωπο για την Κατερίνη».

Survivor 2018: Ανατροπή! - Η Κατερίνα Δαλάκα είναι η μεγάλη «νικήτρια»

Survivor 2018: Νικητής του Survivor 2, έπειτα από έξι ολόκληρους μήνες επιβίωσης στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο, αναδείχθηκε - από το τηλεοπτικό κοινό - ο Ηλίας Γκότσης.

ΠΙΕΡΙΑ-Πνίγηκε γυναίκα στον Κορινό!

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες μία 71χρονη από τη θαλάσσια περιοχή στην παραλία στον Κορινό Πιερίας.