Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Μαγική μουσική βραδιά με τον Γιώργο Χατζηνάσιο στον Κολινδρό Πιερίας! (βίντεο)

Με όμορφη και διαχρονική μουσική έντυσε το βράδυ του Σαββάτου 29 Ιουλίου ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιώργος Χατζηνάσιος, σε μια συναυλία που σε συνδυασμό με το πανέμορφο φεγγάρι, έκανε μαγευτική τη βραδιά στον Κολινδρό.

Τα φιλικά του Πιερικού!

Έγιναν γνωστά τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ο Πιερικός κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του.

Με το ΑΦΜ της Ελπίδας Σκουτάρεως και Παπανώτα στη Γ’ Εθνική! Αποχώρησε η πρώην ομάδα του Αποστόλη Στύλου!

Άνθρωποι της διοίκησης που θα προκύψει από τις εκλογές (Δευτέρα 19:00) του ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ, πέρα από τον ΑΦΜ της Ελπίς Σκουτάρεως, που δίνει στην ομάδα το δικαίωμα να αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική, φρόντισαν να έχουν έτοιμο και τον προπονητή!

Αντίπαλος με Πιερικό και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας ο Γιάννης Ντόσης!

Την απόκτηση του Γιάννη Ντόση ανακοίνωσε ο Αγροτικός Αστέρας.
Ο 26χρονος αμυντικός επιστρέφει στην ομάδα του Ευόσμου δυόμιση χρόνια μετά την τελευταία του θητεία με στόχο να συμβάλλει και αυτός από την πλευρά του στην εκπλήρωση των υψηλών στόχων που έχουν τεθεί.

Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ Επιδείνωσης Καιρού

«ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ.»
Σχετικό:Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ Επιδείνωσης Καιρού α.α: 23 / 2018
Σας διαβιβάζουμε συνημμένα το παραπάνω σχετικό, που αφορά  Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ / ΕΜΚ (α.α:23/2018) που ισχύει από σήμερα ΤΡΙΤΗ 31-07-2018 έως και  το ΣΑΒΒΑΤΟ 04-08-2018.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ- Ταχύτητα και ποιότητα στην επίθεση με Γιάννη Γκουνταμάνη!

Έναν ταχύτατο επιθετικό πρόσθεσε στο ρόστερ της η ιστορική Αναγέννηση Κολινδρού. Η ομάδα της βόρειας Πιερίας, απέκτησε και ανακοίνωσε τον Γιάννη Γκουνταμάνη, που έμεινε ελεύθερος απο τον Εθνικό Κατερίνης.

ΑΕΤΟΣ ΚΑΤΑΛΩΝΙΩΝ: Ξεκίνησε η προετοιμασία. Αποκτήθηκαν Χρυσόπουλος-Βασιουρής!

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση του Αετού Καταλωνίων, με παίκτες, προπονητή, διοίκηση να ξεκινάνε την προετοιμασία της ομάδας για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Χωρίς Δημήτρη Κωνσταντινίδη το δεύτερο φιλικό του Άρη!

Χωρίς τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη θα αγωνιστεί τελικά και σήμερα ο Άρης κόντρα στη Ντε Γκράαφστσαπ, που θα αρχίσει στις 20:00΄.

All-Day Beach Bar thalassa! Δυνατό τριήμερο στην Μεταμόρφωση Χαλκιδικής!

Ανανέωσε η Έρη Γκρίτζαλη στον Πιερικό Αρχέλαο!

Ο Πιερικός Αρχέλαος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Έρη Γκρίτζαλη.
Η Έρη Γκρίτζαλη είναι γεννημένη το 1997, έχει ύψος 1,78, και αγωνίζεται ως guard και ως forward.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ- Ξεκίνησε η προετοιμασία για τα "τσακάλια"!

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα και με διάθεση απο όλους για το καλύτερο την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο, η Αναγέννηση πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση στο γήπεδο της στον Κολινδρό.

ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ- Κώστα σε ευχαριστούμε!

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για την Κώστα Τσέργα γνωστοποίησε ο Θερμαϊκός Κορινού. Η ομάδα της Πιερίας αναγνωρίζει την μεγάλη προσφορά του νεαρού τεχνικού της ακαδημίας που περιλαμβάνει και την συμμετοχή στην ανδρική ομάδα, γι αυτό και θέλησε και επίσημα να τον ευχαριστήσει.

Ελληνικά Μάρκετ Τσίγκα-Τσατσανιτσε Νικολέτα!


Eβδομάδα εθελοντισμού για την πρόληψη πυρκαγιών από τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Θα καλύψουν τις βάρδιες στο φυλάκιο της Πλάκας Λιτοχώρου  συμμετέχοντας στην δράση «Χαρίζω μια μέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος» της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν.Πιερίας

ΟΙΔΙΠΟΥΣ- Ο μύθος της Ιστορίας του Κόσμου όπως τον είπαν οι Έλληνες - Αρχαίο Θέατρο Δίου

Τον «Οιδίποδα» ή τον μύθο της Ιστορίας του Κόσμου όπως τον είπαν οι Έλληνες. Τον τραγικό ήρωα υπό τη σκηνοθετική ματιά του Σταύρου Σ. Τσακίρη και του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας φιλοξενεί το 47ο Φεστιβάλ Ολύμπου στο Αρχαίο Θέατρο του Δίου την Τετάρτη 1η Αυγούστου 2018.

Ο Δήμος Κατερίνης δεν διαθέτει κυνοκόμο-ζωοκόμο για την περισυλλογή-μεταφορά αδέσποτων ζώων!

ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ «Ο ΑΡΓΟΣ» ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Εδώ και δέκα μέρες περίπου, ο Δήμος Κατερίνης δεν διαθέτει κυνοκόμο-ζωοκόμο για την περισυλλογή-μεταφορά αδέσποτων ζώων και καθώς κανείς δεν γνωρίζει πότε θα επιστρέψει, δεν γίνεται κάποια προσπάθεια πρόσληψης άλλου ζωοκόμου, με αποτέλεσμα να συμβαίνουν περιστατικά με χτυπημένα – δηλητηριασμένα ζώα και έκτακτες περιπτώσεις άμεσης επέμβασης και τα ζώα αυτά να παραμένουν αβοήθητα.

Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων ο Γιώργος Γκίρνης των ΟΛΥΜΠΙΩΝ Κατερίνης

Στην Ρώμη βρίσκετε από χθες ο αθλητής τον ΟΛΥΜΠΙΩΝ Κατερίνης Γκίρνης Γιώργος ο οποίος θα αγωνισθεί στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων.

''Ευχαριστήριο προς τους πολίτες της Πιερίας από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας και τη ΛΕΦΕΔ Πιερίας για τη συλλογή υλικού προς τους πυρόπληκτους της Αττικής''

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας σε συνεργασία με τη ΛΕΦΕΔ Πιερίας (Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων), και με τους πολίτες της Πιερίας, ως βασικούς αρωγούς, μέσα σε χρονικό διάστημα 12 ωρών κατάφεραν και συγκέντρωσαν τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και υγειονομικό υλικό, με στόχο την ανακούφιση όλων των συνανθρώπων μας στην Αττική.

ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ- Ανακοίνωσε την έναρξη της προετοιμασίας!

Την έναρξη της προετοιμασίας της προανήγγειλε η ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης.

ΚΑΦΕ ΑΜΑΝ για όλους και όλες τις ώρες της μέρας!

Το καφέ Αμάν δεν είναι μόνο ένας χώρος που λειτουργεί όταν έχει μουσική, αλλά είναι ανοιχτό 6 μέρες την εβδομάδα ( Κυριακή ρεπό) σαν σνακ, 
τσιπουράδικο, καφέ, πιτσαρία, και προπαντός Εστιατόριο!!! 

Έχει δε κάθε Σάββατο καταπληκτική ζωντανή μουσική, από Σεπτέμβριο κάθε βράδυ διάφορα γενικώς καλλιτεχνικά δρώμενα και πολύ μουσική.

 Καφέ "ΑΜΑΝ" Τηλ. 2351038866
Κίτρους 43 Κατερίνη

Προσφορά εργασίας - Ζητείται οδηγός!

ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ- Ενίσχυση κάτω απο τα δοκάρια και ανανέωση με τρείς!

Τον έμπειρο τερματοφύλακα Κώστα Γκιλιάβα απέκτησε η Ελπίς Ανδρομάχης, θωρακίζοντας την εστία της με έναν απο τους καλούς γκολκίπερ της περιοχής μας.

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ- Παρουσία Μάκη Αμβροσιάδη η πρώτη! (φωτο)

Παρουσία του βασικού χρηματοδότη της ομάδας Μάκη Αμβροσιάδη πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη προπόνηση της προετοιμασίας για τον Ερμή Εξοχής.

ΠΡΟΟΔΟΣ Π. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ- Έναρξη προετοιμασίας και ευχές!

Την ημερομηνία και την ώρα έναρξης της προετοιμασίας της γνωστοποίησε με ανακοίνωση της η Πρόοδος Π. Κεραμιδίου. Η ανακοίνωση περιλαμβάνει και τις ανάλογες ευχές για το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ- Δικαίωμα συμμετοχής μόνο οι ομάδες που αγωνίστηκαν στο κύπελλο ερασιτεχνών

Η Επιτροπή Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο. αποφάσισε να αναβαθμίσει το Κύπελλο Ελλάδος για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, με την συμμετοχή σ΄ αυτό και όλων των Κυπελλούχων των ΕΠΣ.
Παράλληλα και συνεπεία αυτού καταργήθηκε η δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, που διοργανώνονταν από την ΕΠΟ και στην οποία κατά την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 συμμετείχαν οι Κυπελλούχες Ομάδες των ΕΠΣ και στις περιπτώσεις που αυτές, για οποιονδήποτε λόγο, είτε αδυνατούσαν είτε δεν δήλωσαν συμμετοχή, τότε συμμετείχαν οι Φιναλίστ.

Συνεισφορά του Δήμου Δίου – Ολύμπου στα νέα Κτήρια της ΣΠΕΚΟ Βροντούς

Με γνώμονα την ανάπτυξη της υπαίθρου και την υποστήριξη της αγροτικής οικονομίας, η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου Κώστας Δημόπουλος, υποστήριξαν τα έργα κατασκευών της ΣΠΕΚΟ Βροντούς. Προχώρησαν στην επίστρωση του δαπέδου με σκυρόδεμα, ενός από τα δύο νέα κτήρια που κατασκεύασε στη θέση «Ντριμίτσα», η ΣΠΕΚΟ Βροντούς εμβαδού 650 τ.μ. και στην κατασκευή εσωτερικού δρόμου και χώρου στάθμευσης φορτηγών με άσφαλτο, από τα αποθέματα ασφαλτομείγματος του Δήμου.

ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ- Εκτελεστής στην επίθεση!

Έναν ποδοσφαιριστή που δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις για την αξία του απέκτησε ο Θερμαϊκός Κορινού.

NAVAGIO - Το Γενέθλιο Πάρτυ της 8ετίας!

Τέλος αγωνιστικής περιόδου για τον Κατερινιώτη πρωταθλητή Θοδωρή Βροντινό!

Τέλος της αγωνιστικής περιόδου για τον Θοδωρή Βροντινό με δύο 1ες θέσεις στην συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου στην Λευκωσία, στα 100μ με επίδοση 10.93 (-0,8)

ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ- Τετράδα ουσίας με παρόν και μέλλον κάτω απο τα δοκάρια!

Με τον Αχιλλέα Σαρρή να πλαισιώνεται απο 3 ακόμη ικανούς τερματοφύλακες συμπληρώνεται η τετράδα των γκολκίπερς στην ομάδα του Δίου. Επέστρεψε ο Αλέξανδρος Μπεκιάρης, αποκτήθηκε ο νεαρός Μπάμπης Ξανθόπουλος και έρχεται γεμάτος διάθεση και ταλέντο ακόμη ένας γηγενής νεαρός, ο Κωνσταντίνος Τσακνάκης!

«Γνωρίζω τη θάλασσα και παίζω»!

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ- ΜΠΑΜ με Γιώτη Ευθυμιάδη!

Τον έμπειρο και ποιοτικό Παναγιώτη Ευθυμιάδη απέκτησε ο Βατανιακός, προσθέτοντας στο ρόστερ του έναν πολύπειρο ποδοσφαιριστή ο οποίος αναμένεται να κάνει την διαφορά στην ομάδα της Κατερίνης.

Κώστας Τσέργας- "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ¨ΘΕΡΜΑΪΚΕ¨, εις το επανιδείν!"

Ένας  μεγάλος κύκλος για την αρχή της προπονητικής  μου σταδιοδρομίας, κλείνει. Πιστεύω με επιτυχία και καλές αναμνήσεις.

       6 χρόνια στον «Θερμαϊκό» Κορινού με πολλές  εμπειρίες,  με πολλές  φιλίες  και ακόμα περισσότερες γνωριμίες  και συνεργασίες,  που θα κρατήσουν και εκτός γηπέδων.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ- Ανακοίνωσε Δημητριάδη και Νικολαΐδη!

Δυο ακόμη μεταγραφές πραγματοποίησε και ανακοίνωσε ο Πιερικός Ρυακίων. Δικοί του ποδοσφαιριστές για την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο, είναι ο Ρήγας Νικολαΐδης και ο Κώστας Δημητριάδης, τους οποίους η ομάδα της Πιερίας ανακοίνωσε και επίσημα.

Επίσημη ανακοίνωση: 25 αγνοούμενοι, 91 τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς

Σχεδόν μία βδομάδα μετά την τραγωδία η πυροσβεστική ανακοίνωσε πως οι αγνοούμενοι ανέρχονται στους 25 ανθρώπους.

Πρόταση της Αντβέρπ στον ΠΑΟΚ, για τον Λάζαρο Λάμπρου!

Ο τεχνικός της Αντβέρπ και πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Λάζλο Μπόλονι, ζήτησε από τον  ΠΑΟΚ τον Λάζαρο Λάμπρου!

ΟΑΕΔ: 420 θέσεις εργασίας στον Δήμο Κατερίνης!

Προ των πυλών είναι το νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για τους Δήμους. Προχθές δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η απόφαση που περιλαμβάνει τα προσόντα, τα κριτήρια και τον τρόπο πρόσληψης του νέου προσωπικού.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ- Γέμισε στο ρόστερ! 8 νέες μεταγραφές η ομάδα της Πιερίας!

Υπέγραψε στον Αιγινιακό ο 20χρονος Ουκρανός επιθετικός, Ίλια Μαρκόφσκι.
Και τυπικά στο ρόστερ του Αιγινιακού εντάσσεται ο Ιλια Μαρκόφσκι. Ο 20χρονος Ουκρανός επιθετικός παραχωρήθηκε στην ομάδα της βόρειας Πιερίας ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ για ένα χρόνο.

Τσεχικός Κινηματογράφος «Ζεστές Φωλιές»

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018
Ανοιχτό Θέατρο Πάρκου Κατερίνης
Είσοδος Ελεύθερη
Η ώρα του τσέχικου κινηματογράφου έφτασε για το 47ο Φεστιβάλ Ολύμπου. Την Τρίτη 31 Ιουλίου, στο Ανοικτό Θέατρο Πάρκου Κατερίνης στις 21:30 έχει προγραμματιστεί η προβολή της ταινίας «Ζεστές Φωλιές». Ένας από τους πιο ωραίους τρόπους δηλαδή για να γνωρίσει κανείς την Τσεχία μέσω της τέχνης της καθώς η χώρα έχει την τιμητική της για φέτος.

Ελληνικά Μάρκετ Τσίγκα Τσατσανιτσε Νικολέτα!! Κασσάνδρου 45

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Συνάντηση με θεσμικούς συλλόγους

Ο ΣΦΚ Πιερικός θεωρεί ιδιαίτερη ανάγκη την επικοινωνία του με τους πολίτες της Πιερίας και τους θεσμικούς συλλόγους.

Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Στις 21 Σεπτεμβρίου αποκαλύπτεται! Κατά 99% έτοιμο το ψηφοδέλτιο του Κώστα Κουκοδήμου!

Όπως είχε γίνει και νωρίτερα γνωστό, στις 21 Σεπτέμβρη. ημέρα Παρασκευή, θα ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητα και τα στελέχη του συνδυασμού του για την διεκδίκηση του Δήμου Κατερίνης ο Κώστας Κουκοδήμος.

Στην κορυφή του κόσμου Εθνική Γυναικών - Κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Handball!

Στην κορυφή του κόσμου βρίσκεται από σήμερα η Εθνική ομάδα Γυναικών του Beach Handball επικρατώντας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νορβηγίας με 2-1.

ΠΙΕΡΙΑ- Συλλήψεις για διάρρηξη και κλοπή!

Διέρρηξε αυτοκίνητο στην Κατερίνη
Συνελήφθη σήμερα (29 Ιουλίου 2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, καθώς λίγο νωρίτερα αφαίρεσε από σταθμευμένο όχημα το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχο του.

Η παικτάρα απο τον Κορινό στη μηχανή του Άρη!

Οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν και επίσημα νωρίτερα την απόκτηση του 24χρονου Κορινιώτη πλάγιου μπακ για τα επόμενα δύο χρόνια
Την απόκτηση του Δημήτρη Κωνσταντινίδη ανακοίνωσε και επίσημα ο Άρης.

Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στον Κολινδρό! (φωτο)

Κατερινιώτικες ...πινελιές στην πρώτη νίκη της ομάδας του Σάκη Παπαβασιλείου!

Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό τεστ του Καραϊσκάκη που επικράτησε του Παναιτωλικού Κ20, με σκορ 2-0. Το πρώτο του φιλικό έδωσε σήμερα ο Καραϊσκάκης στο γήπεδο Αγίων Αναργύρων κόντρα στον Παναιτωλικό Κ20, με το Σάκη Παπαβασιλείου να έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα.

ΤΡΑΓΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ-"Το 6μηνο βρέφος στη Ν. Μάκρη το πρώτο θύμα. Ο πατέρας του συνάδερφος που επιχειρούσε στην κατάσβεση της φωτιάς"

Μια απίστευτη μαρτυρία φιλοξενεί η προσωπική σελίδα σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, με γνωστό Κατερινιώτη πυροσβέστη να κάνει αναφορά στην προσωπική τραγωδία που βιώνει συνάδελφος του στην Αττική. Μια τραγωδία που καταμαρτυρά την αυταπάρνηση, τον επαγγελματισμό, το ισχυρό αίσθημα ευθύνης που τους διακατέχει και των ηρωισμό αυτών των ανθρώπων, αυτών των Ελλήνων ηρώων, που δε διστάζουν να ριχτούν στις φλόγες για να διασώσουν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες.

Κλήση του Νίκου Δημαλή στην Εθνική Ελλάδας U14!

Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής μας Νίκος Δημαλής κλήθηκε στην προετοιμασία του Εθνικής Ομάδας U14 της Ελλάδος για την προετοιμασία της για το τουρνουά που θα φιλοξενηθεί στην Ισπανία (9-11/8).

ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ-Μαγική βραδιά στα Αλώνια Πιερίας! (φωτο)

ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΟΥ Α.Σ ΔΙΓΕΝΗ ΑΛΩΝΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΤΘΑΙΟ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗ