Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-Κρατάει τα δικά του παιδιά!

Συνεχίζει να ανανεώνει τις συνεργασίες του ο Εθνικός Κατερίνης και μετά την ανακοίνωση για την παραμονή του Γιάννη Κωνσταντινίδη στον πάγκο της ομάδας του Σιδ. Σταθμού, καθώς και την παραμονή του Νίκου Μυστρίδη που θα αποτελέσει και φέτος φόβητρο για τις αντίπαλες άμυνες, ήρθε και η συμφωνία με τους Νίκο Δήμο και Μιχάλη Νικολαΐδη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ-Συλλυπητήριο στον Χρήστο Χασιώτη

Τον αγαπημένο του πατέρα Ιωάννη έχασε ο προπονητής του Απόλλωνα Χρήστος Χασιώτης.
Η ιστορική ομάδα του Λιτοχώρου, γνωστοποίησε συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του:

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ-Ανανέωσε και ανακοίνωσε μια ολόκληρη ...ενδεκάδα!

Τις ανανεώσεις στις οποίες προχώρησε στο έμψυχο υλικό του ανακοίνωσε ο Βατανιακός. Η ομάδα της Κατερίνης συμφώνησε με μια ...ενδεκάδα ποδοσφαιριστών, ενώ όπως αναφέρει και η ανακοίνωση της, αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα και οι πρώτες της μεταγραφές, καθώς και το όνομα του τεχνικού για τον πάγκο στη νέα περίοδο!

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δίου-Ολύμπου

Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό κατάστημα που εδρεύει στη Δημοτική  Κοινότητα Λιτοχώρου, στις 15.06.2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.00, βάση των διατάξεων του άρθρου 67 με τίτλο «Σύγκληση του δημοτικού Συμβουλίου» του ν. 3852/2010, για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
  1. 8η Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Δίου – Ολύμπου οικ. έτους 2018.  (Εισήγηση Πούλιος Ιωάννης, Αντιδήμαρχος).

Ο Δήμος Κατερίνης στις εργασίες της διακρατικής συνάντησης του έργου REACT του ευρωπαϊκού προγράμματος «ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ» στο Δυρράχιο Αλβανίας

Στο Δυρράχιο της Αλβανίας, το διήμερο 05 & 06 Ιουνίου φιλοξενήθηκε ο διήμερος κύκλος εργασιών της 6ης διακρατικής συνάντησης του ευρωπαϊκού έργου REACT. Στις εργασίες  ο Δήμος Κατερίνης, εκπροσωπήθηκε από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Νίκο Παπαζιώγα, τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος & Πρασίνου Κώστα Τσιουκάνη και τον δημοτικό σύμβουλο Νικόλαο Κατανά.
Όπως είναι γνωστό το έργο REACT, στο οποίο ο Δήμος Κατερίνης συμμετέχει ως εταίρος συνιστά ουσιαστικά ένα δίκτυο Ευρωπαϊκών πόλεων, που συνεργάζονται εναντίον του αποκλεισμού λόγω εθνικότητας και υποστηρίζουν την νέα ‘’Ευρωπαϊκή ατζέντα Μετανάστευσης’’ (2015) .

Δήμος Κατερίνης – Καλοκαιρινή Εκστρατεία στις Δημοτικές Βιβλιοθήκες Κατερίνης & Κορινού: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Από τις 20 Ιουνίου έως τις 07 Σεπτεμβρίου
Στις δημοτικές βιβλιοθήκες Κατερίνης & Κορινού ξεκινά με ενθουσιασμό για μια ακόμη χρονιά η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2018, που σχεδιάζεται και οργανώνεται από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και υλοποιείται από το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών.
Το θέμα της νέας εκστρατείας είναι: «Αγαπημένα δεδομένα: παρατηρώ και μετρώ τον κόσμο». Από τις 20 Ιουνίου έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2018, 148 Βιβλιοθήκες (Δημόσιες, Δημοτικές και Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων) σε όλη την Ελλάδα ενώνονται με το συντονισμό της Εθνικής Βιβλιοθήκης, για να προσφέρουν σε παιδιά ηλικίας 4 έως 14 ετών πάνω από 3.000 δημιουργικά εργαστήρια.

«Γνωρίζω τη Θάλασσα και Παίζω 2018» ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Μετά από τρία συνεχόμενα επιτυχημένα καλοκαίρια ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης, το μοναδικό ναυταθλητικό σωματείο της Πιερίας, διοργανώνει και φέτος το πρόγραμμα «Γνωρίζω την Θάλασσα και Παίζω» από τις 25 Ιουνίου έως τις 26 Αυγούστου 2018.
Στα γαλανά νερά της Παραλίας Κατερίνης μπροστά από τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, όποια παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών το επιθυμούν, θα έχουν την δυνατότητα να εξοικειωθούν με το θαλασσινό νερό, διασκεδάζοντας με ομαδικά παιχνίδια τόσο στη θάλασσα όσο και στην άμμο.

Ξανά μαζί Δίας Δίου και Κώστας Παπαδόπουλος!

Ανανέωσαν την συνεργασία τους και συνεχίζουν μαζί όπως ήταν αναμενόμενο Δίας Δίου και Κώστας Παπαδόπουλος. Η συνεργασία της μισής αγωνιστικής περιόδου ανάμεσα στις δυο πλευρές κύλησε με τον καλύτερο τρόπο, κι έτσι δεν ήταν δύσκολο να καταλήξουν σε νέα συμφωνία, την οποία με ανακοίνωση του, γνωστοποίησε ο σύλλογος του Δίου:

Δήμος Κατερίνης: Μελωδική Συνεργασία του Δημοτικού Ωδείου με το Ειδικό Σχολείο

Μουσικοχορευτική παράσταση στο πλαίσιο της διαχρονικής συνεργασίας του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης και του Ειδικού Σχολείου φιλοξενήθηκε τη Δευτέρα 04 Ιουνίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ειδικού Σχολείου.

‘’Πιστοποίηση BLS από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας (Δ.Ο.Π.) ‘’

Την Κυριακή 10 Ιουνίου, στο χώρο της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας στο παλαιό Νοσοκομείο, πραγματοποιήθηκε πιστοποίηση BLS, από πιστοποιημένους εκπαιδευτές και εκπαιδεύτριες του ERC (Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης).

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ από τον Βασίλη Τσακιρίδη, δάσκαλο προς το Δ.Σ. της ΕΠΣ Πιερίας

ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης των τμημάτων υποδομών των Ακαδημιών των ομάδων της ΕΠΣ Πιερίας στις εγκαταστάσεις της Ένωσης μας για την ολοκλήρωση και το τέλος μιας επιτυχημένης αγωνιστικής περιόδου 2017/2018 με παιδικές φωνές, πολλά χρώματα και πολλά χαμόγελα που πλημμύρισαν τις φιλόξενες εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Πιερίας στη Ν. Έφεσο, με ζωγραφισμένη τη χαρά στα πρόσωπά τους οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές ήσαν παρόν στο ραντεβού.

Στα φαράγγια του Ολύμπου συναντάς τους θεούς του! (φωτο)

Εντυπωσιασμένοι Έλληνες και ξένοι που διασχίζουν τα φαράγγια του Ολύμπου
 «canyoning όρος Όλυμπος, Ελλάδα, προφανώς ένα από τα καλύτερα μέρη στο κόσμο για canyoning» γράφει η έμπειρη και κοσμογυρισμένη Γαλλίδα Julia Roman-Duval που βρέθηκε πρόσφατα εκεί.
Ο Όλυμπος δεν έχει μόνο στις κορυφές την μαγεία του αρχαίου μύθου. Σ όποιο σημείο του κι αν βρεθείς θα εντυπωσιαστείς. Τα μάτια ταξιδεύουν στην μοναδική φύση του Ολύμπου και σαγηνεύονται από την ομορφιά της. Εκεί όμως που η εμπειρία είναι ξεχωριστή κι ανεπανάληπτη είναι στη διάσχιση των φαραγγιών του.

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ-Ανακοίνωσε Γιάννη Συμεωνίδη για προπονητή τερματοφυλάκων!

H Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο και καταξιωμένο γυμναστή τερματοφυλάκων, Γιάννη Συμεωνίδη, ο οποίος μαζί με τον προπονητή, κ. Τοκατλίδη και το γυμναστή, κ. Βλάχο, θα αποτελέσουν το τεχνικό επιτελείο της Α.Ε. Καρίτσας τη φετινή σεζόν.

ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ-Παρουσία Κυριάκου Παπαδόπουλου το "κλείσιμο" της περιόδου για την ακαδημία! (φωτο-βίντεο)

Παρουσία Κυριάκου Παπαδόπουλου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με την οποία αποχαιρέτησαν τα παιδιά της ακαδημίας για την φετινή περίοδο, οι άνθρωποι του ΓΑΣ Σβορώνου. Γονείς, προπονητές και παιδιά έπαιξαν μεταξύ τους ποδόσφαιρο, με τον διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή να παίρνει κατά κάποιο τρόπο μέρος στο παιχνίδι, θυμίζοντας σε όλους την εποχή που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στο ίδιο γήπεδο με τη φανέλα της ομάδας της περιοχής του.

Τριγμοί και ...παραιτήσεις απο την φυγή Ανδρικόπουλου στον Αιγινιακό!

Ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης (στη μέση της φωτ.) παραιτήθηκε από τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Αιγινιακό. Ο τεχνικός διευθυντής του Αιγινιακού, Θόδωρος Θεοδωρίδης, παραιτήθηκε.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-Συνεχίζουν Γιάννης Κωνσταντινίδης και Νίκος Μυστρίδης!

Κάτοικοι ...Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης θα είναι και την φετινή περίοδο στην Ά κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας στην οποία επέστρεψε ο Εθνικός, οι Γιάννης Κωνσταντινίδης και Νίκος Μυστρίδης.