Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Θέλουν γενική συνέλευση ο Σάκης Μπίνιας και οι συνεργάτες του (φωτο-βίντεο)

Στα ΜΜΕ της περιοχής μίλησαν σήμερα ο Σάκης Μπίνιας και οι συνεργάτες του, που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την εμπλοκή τους στα διοικητικά του Πιερικού. Αυτό που άφησε η όλη συζήτηση να γίνει κατανοητό, είναι ότι επιθυμούν γενική συνέλευση για να παρουσιάσουν τη θέση τους και τον τρόπο με τον οποίο θα διοικήσουν την ομάδα, λέγοντας μάλιστα πως έχουν ενημερώσει την διοίκηση Κοκαβίδη για το ενδιαφέρον τους.

Ανακοίνωσε την παραχώρηση του Κώστα Νταμπαλάκη ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου-Πάει Νεοκαισάρεια ο νεαρός!

Την ανακοίνωση για την παραχώρηση του Κώστα Νταμπαλάκη γνωστοποίησε ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου. Όπως αναφέρει μάλιστα οδεύει σε ομάδα Γ΄εθνικής κατηγορίας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του Pieriasport, είναι ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας.

Η ισχύς εν τη ενώσει! Πιερικός και Αρχέλαος μαζί στην Αυστρία!

Αναχωρεί σε λίγες ημέρες για το Κλάγκερφουρτ της Αυστρίας η πολυμελής αποστολή των παιδιών-μαθητών-αθλητών της περιοχής μας, για να πάρει μέρος στην παγκόσμια μαθητιάδα του 2018. Ένα μεγάλο αθλητικό ραντεβού στο οποίο συμμετείχε πέρσι και πάλι η Κατερίνη και μάλιστα είχε πολύ καλή παρουσία.

Αίτηση συμμετοχής στην Εμποροπανήγυρη του Δήμου Κατερίνης

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους πωλητές ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 73/2018 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης (ΑΔΑ: 6Χ2ΜΩΕΤ-8Χ5), μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Δήμο Κατερίνης με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, προκειμένου να τους χορηγηθεί έγκριση συμμετοχής στην παραδοσιακή εμποροπανήγυρη που θα διεξαχθεί το διάστημα από 01/09/2018 μέχρι 07/09/2018 στον οικισμό Ανδρομάχης.

Προχωρά με αμείωτο ρυθμό ο καθαρισμός ρεμάτων από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Συνεχίζονται με γρήγορους ρυθμούς οι εργασίες καθαρισμού ρεμάτων από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.
Οι παρεμβάσεις εντάσσονται στο πλαίσιο των σωστικών παρεμβάσεων, που υλοποιούνται μετά τις σοβαρές ζημιές που προκλήθηκαν στην Πιερία μετά το πέρασμα του κύματος κακοκαιρίας με το όνομα «Ευρυδίκη», που είχε ως αποτέλεσμα να κηρυχθεί η περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Το "Who is Who" ως ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Το "Who is Who" ως ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά σας ανακοινώνουμε πως το "Who is Who στην Ελλάδα" και το "Who is Who Γυναίκες Ηγέτες Επιχειρήσεων" στηρίζουν ένθερμα το Δήμο Αμαρουσίου και τον Δήμαρχο του, κύριο Γεώργιο Πατούλη στην εξαιρετική πρωτοβουλία για την στήριξη και την εξύψωση της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας και ειδικά στην Πανελλήνια Διαβούλευση που διοργανώνει με θέμα «Πώς η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα υποστηρίξει τις Γυναίκες στο Επιχειρείν».

ΠΙΕΡΙΑ- Η μεγαλειώδης συγκέντρωση για την Μακεδονία με τον φακό του PHOTO HASAPETIS! (φωτο)

Χιλιάδες κόσμου της  έδωσαν δυναμικό παρών στα συλλαλητήρια που διοργανώθηκαν σε περισσότερες από 20 πόλεις της Ελλάδας με κεντρικό σύνθημα «η Μακεδονία είναι ελληνική» -    στην ΠΙΕΡΙΑ το συλλαλητήριο έγινε  στην πλατεία δημαρχείου στην Κατερίνη λίγο μετά τις 7.30 το βράδυ.

Η Πιερία έστειλε το δικό της μήνυμα-Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ!!! (φωτο)

Η μεγαλύτερη λαϊκή συγκέντρωση που έγινε ποτέ στην Κατερίνη. Πάνω από 12 χιλιάδες Έλληνες ήταν παρόντες στο μεγάλο εθνικό προσκλητήριο. Γέμισαν με κόσμο οι πλατείες, γέμισαν οι δρόμοι, γέμισαν τα μπαλκόνια. Ένα ατελείωτο ποτάμι χιλιάδων Ελλήνων βούλιαξε το κέντρο της πόλης.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ-Ανακοίνωσε την αποχώρηση του ο Γιάννης Τρελλόπουλος

Την αποχώρηση του απο το Δ.Σ. του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας γνωστοποίησε ο Γιάννης Τρελλόπουλος που μεταξύ άλλων δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του.
Η ανακοίνωση του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης:

ΟΡ.ΦΕ.Ο.- Πρόσκληση

Ευχαριστήριο Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου & Λυκείου Κατερίνης

To Eνιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Κατερίνης
ευχαριστεί θερμά την Ταξιαρχία 71 ΑΜ/ΤΑΞ και ιδιαίτερα το Διοικητή ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς,
Αντισυνταγματάρχη Ιωάννη Καρατάλη,

Επετειακές εορταστικές εκδηλώσεις στην Κατερίνη για τη ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (πρόσκληση - πρόγραμμα)


Επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου κ. Γ. Νταντάμη στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης

Σήμερα, Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018, στις 14:00 ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Νταντάμης Γεώργιος θα επισκεφτεί τον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης με ομάδα συνεργατών του για να συζητήσει με τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας την πρότασή της για τη δημιουργία Αντιδημαρχίας Αλληλεγγύης και τη συμμετοχή στελεχών της στον νεοσύστατο δημοτικό συνδυασμό.

Η συγκινητική στιγμή της βράβευσης του ΕΝΕΕΓΥΛ Κατερίνης στο Διαγωνισμό "Οδικής Ασφάλειας"! (2018)

Η ιστορική στιγμή της βράβευσης του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου & Λυκείου Κατερίνης στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ψηφιακής Ασφάλειας «Οδική Ασφάλεια: Δικαίωμα Όλων», της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ», από την εθελόντρια του (Ι.Ο.ΑΣ.) «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ», Νίκη Μανωλιτσάκη,