Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Ανανέωσαν οι Κατερινιώτες στον Βόλο!

Μισή ντουζίνα ανανεώσεις στον ΝΠΣ Βόλος!
Την Τρίτη ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις στον ΝΠΣ Βόλο, αλλά οι διοικούντες έπιασαν δουλειά, αναφορικά με το ρόστερ της ομάδας!
Τίποτα δεν είναι τυχαίο στον σύλλογο του Βόλου, καθώς λίγο μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων για την ομάδα του Χουάν Φεράντο, οι διοικούντες ξεκίνησαν τον σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς!

ΜΥΤΙΚΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ-Ευχαριστούμε όσους στήριξαν την ομάδα μας!

Ευχαριστήριο προς όλους όσους στήριξαν την φετινή πετυχημένη χρονιά που έφερε και την άνοδο γνωστοποίησε ο Μύτικας Λεπτοκαρυάς. Συγχάρηκα τις ομάδες που ανέβηκαν στην Β΄κατηγορία και ευχήθηκε καλή ανάρρωση σε ποδοσφαιριστή του Δία, ο οποίος τραυματίσθηκε στο μεταξύ τους παιχνίδι πλέι-οφ στον Άγιο Δημήτριο.

Personal Training Football Camp! Λήγει σήμερα η προθεσμία υποβολής συμμετοχής


31 Μαΐου λήξη προθεσμίας για δήλωση συμμετοχής στο Camp

Η κόντρα του επίτιμου δημότη Κατερίνης με γνωστό Κατερινιώτη διεθνή διαιτητή και οι συλλήψεις! «Ξέρετε ποιος είμαι εγώ; είμαι ο πρόεδρος της ΕΟΚ και δεν μπορείτε να μου κάνετε τίποτα»...

Το ελληνικό μπάσκετ «έζησε» -το πρωί της 30ης Μαρτίου- στιγμές που όμοιές τους δεν έχει ξαναβιώσει, σκηνές που αμαυρώνουν την ιστορία του. Τι είχε προηγηθεί μέχρι τις μηνύσεις και τις συλλήψεις στα γραφεία της ΚΕΔ/ΕΟΚ την περασμένη Τετάρτη;
Στα γραφεία της ΕΟΚ, κατά την κλήρωση των διαιτητών των τελικών της Α1, η αστυνομία επιχείρησε να συλλάβει τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, ενώ συνέλαβε τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Στέλιο Συμεωνίδη και τον δικηγόρο Ανδρέα Παπαδόπουλο.

Εποχή Πάκο Ερέρα στον Άρη!

Ο Πάκο Ερέρα πριν από λίγο ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Άρη, και είναι ο άνθρωπος που θα οδηγήσει τον Άρη στην Super League. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας από τον Πάκο Ερέρα (Francisco Herrera Lorenzo, όπως είναι το πλήρες όνομά του).
Η οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον 64χρονο πολύπειρο Ισπανό προπονητή έγινε μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρο Καρυπίδη, στην Αθήνα.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-Τα σενάρια για εκδήλωση ενδιαφέροντος, συνεχίζονται...

Ζεστό επιχειρηματικό ενδιαφέρον για τον Πιερικό με μπροστάρη τον Σάκη Μπίνια.
Έντονες είναι οι ζυμώσεις στην Κατερίνη για την επόμενη μέρα στον Πιερικό και, όπως έχει αναφέρει σε παλιότερη ανάρτησή του το liganews.gr έχει προκύψει ζεστό επιχειρηματικό ενδιαφέρον.

Κάλεσμα στις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ
Την Κυριακή 3 Ιουνίου η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου στην Πλατεία Δημοκρατίας στην Κατερίνη.
Την ιδιαίτερη αυτή μέρα, που για πρώτη φορά γιορτάζεται υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, θα τιμήσουμε κι εμείς αφιερώνοντάς τη στην Ποδηλατική Παιδεία. Ένα Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, πολλές δραστηριότητες και ποδηλατικά δώρα θα βρίσκονται στη διάθεση των μικρών ποδηλατών, στον χώρο της νέας Πλατείας Δημοκρατίας.

Σύλληψη 36χρονου για ναρκωτικά στην Πιερία

Συνελήφθη χθες (30 Μαΐου 2018) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, 36χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη μία συσκευασία με ποσότητα κοκαΐνης βάρους 21 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε όπως και το παραπάνω όχημα.

ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ: Ανανέωσε και ανακοίνωσε Σάκη Παπαβασιλείου!

Ο 41χρονος τεχνικός θα συνεχίσει το έργο του στον Καραϊσκάκη Άρτας.
Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν εξαιρετική σεζόν στην άνοδό τους στη Football League, με πρωτεργάτη το Σάκη Παπαβασιλείου, τον οποίο η ΠΑΕ επιβράβευσε με επέκταση της συνεργασίας τους. Η συμφωνία ήταν ήδη γνωστή και πλέον, με την απαραίτητη ανακοίνωση πήρε και επίσημη μορφή.

Αστική Σχολή – Εαρινές Ημέρες Μουσών: Το χρώμα στη ζωή μας & στη ζωγραφική τέχνη

Οι γεμάτοι χρώμα προσωπικοί και συναισθηματικοί διάλογοί τους αποτυπώνονται στις ζωγραφικές δημιουργίες τους. Ο λόγος για την έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Το χρώμα στη ζωή μας», η οποία στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΕΑΡΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥΣΩΝ», φιλοξενείται στην Αστική Σχολή.
Ειδικότερα, διαφορετικές τεχνοτροπίες με σημείο αναφοράς το χρώμα διατρέχουν τοπία, καθημερινές ασχολίες, αγιογραφίες, πορτρέτα κ.α. δημιουργίες εικαστικών από την πόλη μας, καθώς και από τη Θεσσαλονίκη.

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ-Ολοκληρώθηκαν τα πρωταθλήματα ανδρών στις τρείς τοπικές κατηγορίες!

Περαίωση Πρωταθλημάτων Ανδρών Α’, Β’ & Γ’ Κατηγορίας
Με την ολοκλήρωση των Πρωταθλημάτων Ανδρών στις τρείς τοπικές κατηγορίες, η ΕΠΣ Πιερίας συγχαίρει ολόθερμα τις τρείς πρωταθλήτριες ομάδες Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (στην Α’ κατηγορία για τη Γ’ Εθνική), Αναγέννηση Κολινδρού (στη Β’ κατηγορία) και Καλλιθεακό Καλλιθέας (στη Γ’ κατηγορία).

Τουρνουά αστέρων-Η ιστορία της Αναγέννησης ζωντανεύει την Δευτέρα στον Κολινδρό!

Ένα τουρνουά ποδοσφαίρου με φιλικές αναμετρήσεις βετεράνων ποδοσφαιριστών θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 4 Ιουνίου στο γήπεδο του Κολινδρού. Οικοδέσποινα η ιστορική Αναγέννηση Κολινδρού, θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και την Κοζάνη, σε μια ποδοσφαιρική γιορτή που θα ξυπνήσει μνήμες στον κόσμο της περιοχής που είδε στο παρελθόν και έζησε μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές.

ΕΡΧΕΤΑΙ η webTV του αθλητισμού στην Πιερία!!!

Αυτό που έλλειπε απο την περιοχή μας, έρχεται και γίνεται κομμάτι της καθημερινότητας μας!
Η αθλητική τηλεόραση που θα κάνει την διαφορά!
Τώρα κάθε άθλημα, θα έχει το δικό του χρόνο, με την πρώτη οργανωμένη webTV στην περιοχή μας, να δίνει το δικαίωμα στους φιλάθλους και τους φίλους του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ, του βόλει, του χάντμπολ, των μαχητικών αθλημάτων, της κολύμβησης, του κλασσικού αθλητισμού κλπ να ενημερώνουν με τα νέα των ομάδων τους, αλλά και ανθρώπων που θα προσφέρουν τις γνώσεις για την υγεία, την υγιεινή διατροφή και σωστή ανάπτυξη τη δική μας αλλά και των παιδιών μας.

Δήμος Κατερίνης: Αθλητές και αθλήτριες της πόλης μας στην Παγκόσμια Αθλητική Συνάντηση Νέων στο Klagenfurt της Αυστρίας

«Ο αθλητισμός ενώνει» είναι το μήνυμα που θα στείλουν το χρονικό διάστημα 21-25 Ιουνίου, σε όλο τον κόσμο ως πρεσβευτές της ειρήνης και του ευ αγωνίζεσθαι νέοι και νέες του Δήμου μας, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την Κατερίνη, την Πιερία, την Ελλάδα, στην Παγκόσμια Αθλητική Συνάντηση Νέων (Μαθητιάδα), στο Klagenfurt της Αυστρίας.
Πρόκειται ουσιαστικά για μία «μικρή Ολυμπιάδα» (UNITED WORLD GAMES), στην οποία ο Δήμος Κατερίνης, με αφορμή την αδελφοποίησή του με το Moosburg της Αυστρίας έχει την τιμή να εκπροσωπεί τη χώρα μας, με την συμμετοχή 170 νέων (ηλικίας 12 έως 18 ετών) αθλητών – αθλητριών, στα εξής ομαδικά και ατομικά αγωνίσματα: στίβος, μπάσκετ, χάντμπολ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο.

Δήμος Κατερίνης: Σύσκεψη για τον αγώνα δρόμου TEN TEN RUN (Δέκα στο Δέκα)

Έτοιμοι για την εκκίνηση!
Σύσκεψη με στόχο την διευθέτηση και των τελευταίων λεπτομερειών για την άρτια διοργάνωση σε όλα τα επίπεδα του αγώνα δρόμου 10 χλμ & του παιδικού αγώνα 1χλμ, που θα διεξαχθούν στην Τ.Κ. Μοσχοχωρίου την Κυριακή 03 Ιουνίου,  πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στην Αστική Σχολή.
Την σύσκεψη (σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Τ.Κ. Μοσχοχωρίου Ευθύμιο Κατσαντώνη, τον τεχνικό υπεύθυνο Αριστείδη Γκιάτα και το μέλος του Δ.Σ. του ΟΠΠΑΠ Παύλο Μαλεζά), συντόνισε ο πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας Θεόδωρος Παυλίδης, ο οποίος μετέφερε τις ευχαριστίες του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, σε όλους τους εκπροσώπους των φορέων που συμμετέχουν στην προετοιμασία της διοργάνωσης.

Επαναπροσδιορίζοντας το Ελατοχώρι 26/27 Μαΐου 2018! (φωτο)

ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ 26 27 ΜΑΙΟΥ 2018
Ένα δημιουργικό Σαββατοκύριακο στο Ελατοχώρι με ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα - Συνέδριο, Συμπόσιο, Δημιουργικά Εργαστήρια, Εκθέσεις, Εικαστικά και Μυθολογικά δρώμενα.
Οι σπουδαστές του τμήματος Εναλλακτικού Τουρισμού στο πλαίσιο του προγράμματος «Επανεκκίνηση των Νέων», που εκπονείται από το Γραφείο Διαχείρισης Στρατηγικών Προγραμμάτων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής σε συνεργασία με το Rutgers University των Η.Π.Α. αφού ερεύνησαν και μελέτησαν την περιοχή, προτείνουν ένα νέο τουριστικό προφίλ για το Ελατοχώρι.

Η Πιερία & η Μακεδονία ΨΗΦΙΖΕΙ ΕΝΕΕΓΥΛ Κατερίνης (ΓΕΛ Κορινού & Πλάτων) για το Βραβείο Κοινού!

Έφτασε η ώρα να ψηφίσετε το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Κατερίνης
και τις τέσσερις θρυλικές πλέον ταινίες των μαθητών και των καθηγητών του, Schoolikoμπερδέματα ΙΙ Η Νέα Γενιά, (μαζί με τις εκδόσεις του ΓΕΛ Κορινού και των Εκπαιδευτηρίων Πλάτων)
-που έχουν ξεπεράσει τις 210.000 προβολές στο διαδίκτυο-για να πάρουμε και το ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΎ στον 10ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους "ΠΆΜΕ ΣΙΝΕΜΑ;"

Αιμοδοσία στα Αλώνια Πιερίας!

Σχεδόν σε 1 μήνα απο σήμερα, καλούμαστε όλοι μας για το ιερό μας καθήκον να δώσουμε αίμα.
28 Ιουνίου ημέρα Πέμπτη από το πρωί στην Κοινότητα Αλωνίων η προγραμματισμένη αιμοδοσία του Συλλόγου μας.

Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Νίκος Καλαμπάκας-Δεν επιθυμώ διοικητική ανάμιξη στον Πιερικό

Το όνομα του πρώην ποδοσφαιριστή του Πιερικού Νίκου Καλαμπάκα ακούστηκε σε δημοσιευμένο  βίντεο που παίχτηκε σε ιστοσελίδα της περιοχής μας. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής με δήλωση του, έδωσε τη δική του απάντηση στις φημολογίες:

Το ποδόσφαιρο επιστρέφει στη Λεπτοκαρυά!

Ένα χρόνο έμεινε χωρίς ομάδα η Λεπτοκαρυά, έπειτα από τη διάλυση του Ολύμπου, που είχε αγωνισθεί μέχρι και Δ' Εθνική, πριν από μερικά χρόνια.
Με πρωτοβουλία ορισμένων παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, που δεν άντεχαν να βλέπουν τον τόπο τους «ορφανό» από ποδοσφαιρικό σύλλογο, ιδρύθηκε ο Μύτικας.
Πρόεδρος είναι ο Θανάσης Κόρακας και μαζί του οι Γιάννης Καραλιάς, Γιώργος Γαροφύλλου, Παναγιώτης Χατζηιωάννου, Γιώργος Κόρακας.

Super League-16 ομάδες θα που θα γίνουν 20 και εν συνεχεία οι 20 θα γίνουν… 12!

Επιμένει και το προχωράει ο Βασιλειάδης για τις 20 ομάδες!
Νέες συναντήσεις με προέδρους ΠΑΕ είχε την Τρίτη ο υφυπουργός Αθλητισμού και τους παρουσίασε το σχέδιό του για… 20 ομάδες στην Super League που μετά θα γίνουν… 12! Το SDNA έχει όλο το ρεπορτάζ. Συναντήσεις με τον πρόεδρο του Ατρομήτου, Γιώργο Σπανό και τον πρόεδρο του Παναιτωλικού, Μάκη Μπελεβώνη είχε την Τρίτη (29/5) στο γραφείο του ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, προκειμένου να τους παρουσιάσει το πλάνο του για μια Super League η οποία τη νέα σεζόν θα αριθμεί… 20 ομάδες!

4O τρόποι για να χάσουν κιλά άτομα άνω των 40 ετών

Επιμέλεια: Ηλίας Μπαντούνας
Οι άνθρωποι δυσκολεύονται πιο πολύ να χάσουν κιλά όσο μεγαλώνουν. Ένας από τους σημαντικότερους λόγους έχει να κάνει με τον αργό μεταβολισμό τους. Για τον λόγο αυτό τα προγράμματα δίαιτας που ακολουθούν είναι πιο αυστηρά και διαρκούν περισσότερο.
Ωστόσο πολλές φορές η δυσκολία στην απώλεια βάρους σχετίζεται με ορμονικές αλλαγές που συντελούνται στον οργανισμό σύμφωνα με την Megan Lyons από το « Lyons’ Share Wellness».

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ-Ο χάρτης της επόμενης περιόδου. Ποιές ομάδες περιλαμβάνει η κάθε κατηγορία!

Πάμε να δούμε τον "χάρτη" του πλάνου των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Πιερίας για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. Να θυμίσουμε τη διάθεση της διοργανώτριας αρχής, ΕΠΣ Πιερίας, να μειώσει τον αριθμό των ομάδων και να τις κάνει τις ομάδες 14 σε Α΄και Β΄κατηγορία.

ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣ-Ευχαριστήριο και ευχές για καλή επιτυχία!

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη συνεργασία που απέφερε και την άνοδο στην Β΄κατηγορία ΕΠΣ Πιερίας γνωστοποίησε ο Καλλιθεακός προς τον πρώην προπονητή του Θάνο Γεωργιάδη, στον οποίο ευχήθηκε και καλή επιτυχία για τη συνέχεια.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ-Συνεχίζει ο Γιάννης Δερμίσης, έκλεισε ο Κώστας Αποστολίδης!

Επέκταση συνεργασίας της ομάδας της Πιερίας με τον 24χρονο αριστερό μπακ χαφ.
Τη φανέλα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας θα συνεχίσει να φορά και τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική ο Γιάννης Δερμίσης, όπως γνωστοποίησε ο σύλλογος της Πιερίας.

Υπαίθριο Παζάρι που θα διοργανώσει ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ διοργανώνει την Τρίτη 5 Ιουνίου υπαίθριο παζάρι στην Πλατεία Ελευθερίας Κατερίνης. Σκοπός μας είναι η οικονομική ενίσχυση του συλλόγου ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει όσο το δυνατόν καλύτερα στις ανάγκες των υποστηριζόμενων μητέρων και των παιδιών μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Πρόσκληση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ                                       
ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ : 623/7-5-18
ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ “ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΙΣΤΗ” ΣΥΝ.Π.Ε
Κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας ΣΥΝ.Π.Ε. που ελήφθη κατά τη συνεδρίασή του της 03-05-2018 με αριθμό πρακτικού Δ.Σ. 447 και σύμφωνα με το καταστατικό της τράπεζας, άρθρα 17, 18, 19, 20, καλούνται τα μέλη της σε ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την 17-05-2018, ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 8:00μ.μ, στο κεντρικό κατάστημα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας επί της οδού Κασσάνδρου 23 στην Κατερίνη, για την λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων :

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ-Νέο Δ.Σ. και ανακοίνωση Θάνου Γεωργιάδη!

Τη σύνθεση του νέου του διοικητικού σχήματος γνωστοποίησε ο Πιερικός Ρυακίων και αμέσως μετά, προχώρησε σε συμφωνία με τον πρώην προπονητή του Καλλιθεακού, Θάνο Γεωργιάδη!
Δείτε τις δυο ανακοινώσεις, όπως καταχωρήθηκαν στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο facebook:

Έρχεται για να κάνει την διαφορά στην Πιερία!

Έρχεται!!

ΚΑΤΕΡΙΝΗ-Ατύχημα με ΙΧ και μηχανάκι. Τραυματίσθηκε ο νεαρός οδηγός του! (βίντεο)

Τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε σήμερα το πρωί η ώρα 8:30 περίπου κοντά στα δικαστήρια στην Κατερίνη στην διασταύρωση των οδών Θεσσαλονίκης και Φλέμινγκ και Μαρίνου Αντύπα, όταν συγκρούστηκε ένα ΙΧ αυτοκίνητο με ένα μηχανάκι στο οποίο επέβαινε ένας νεαρός,

Πολλές ομάδες στην Πιερία και ο κόσμος μοιράζεται-Οι φίλαθλοι του Πιερικού δε θα έρθουν στο Αιγίνιο να βοηθήσουν την ομάδα

Νικολαΐδης: Δεν είχαμε τη στήριξη που έπρεπε…
Για την πορεία του Αιγινιακού  και γενικότερα για το πρωτάθλημα της Football League μίλησε στο sportfmpatras.gr ο προπονητής του Αιγινιακού Κώστας Νικολαΐδης.
Κύριε Νικολαΐδη πως κρίνετε την πορεία της Παναχαΐκής στο φετινό πρωτάθλημα;
“Η Παναχαΐκή είναι μια μεγάλη ομάδα με ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο,αλλά πιστεύω ότι δεν ήταν ακόμη έτοιμη για να ανοίξει την πόρτα της super league. Η ομάδα είχε δύο-τρεις έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες και αρκετά νέα παιδιά με ταλέντο και έτσι δημιούργησε ένα καλό σύνολο.

Επιχειρηματίες απο την Κατερίνη ενδιαφέρονται για τον Πιερικό!

Επικοινωνία εκπροσώπου επιχειρηματιών με τον πρόεδρο Γιώργο Κοκαβίδη.
Εκπρόσωπος ομάδας επιχειρηματιών, οι οποίοι ενδιαφέρονται να οδηγήσουν τον Πιερικό στη νέα χρονιά, ήρθε σε επικοινωνία με τον νυν πρόεδρο, Γιώργο Κοκαβίδη, με σκοπό να «κατεβάσει» πλάνο.

Ανέλαβε τον Ατρόμητο και ανακοινώθηκε ο Γιώργος Αμβροσιάδης!

Πρόσφατα ο Ατρόμητος Κατερίνης γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας του με τον Χάρη Ιωαννίδη, ο οποίος μπορεί να μην καθήσει φέτος στον πάγκο της ομάδας του Μυλαυλάκου σαν προπονητής, θα συνεχίσει όμως σαν γενικός αρχηγός να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα της Κατερίνης.

Ευχαριστήριο Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου & Λυκείου Κατερίνης!

Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Κατερίνης ευχαριστεί θερμά το Συνεταιρισμό Ράδιο Ταξί (Eurotaxi) Κατερίνης
για τη διευκόλυνση και τη συμβολή του στην πραγματοποίηση της εκδρομικής επίσκεψης των μαθητών και των μαθητριών του σχολείου
στα ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς.

Τρίτη 29 Μαΐου 2018

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ-Δεν θέλουν να αφήσουν την παραμικρή οικονομική εκκρεμότητα

Θέλουν να κλείσουν όλες τις εκκρεμότητες στον Αιγινιακό
Παρά την ήττα από την Παναχαϊκή στο «Γιάννης Παραλυκίδης», ο Αιγινιακός έμεινε στην κατηγορία (2-0). Αναμφίβολα, σημαντικό επίτευγμα για τη νέα διοικητική κατάσταση της ΠΑΕ, αλλά και τον προπονητή, Κώστα Νικολαΐδη, που παρά τις αντίξοες συνθήκες κατάφεραν και κράτησαν την ομάδα στη Football League.

Η γαλάζια λίμνη της Ελλάδας! (φωτο)

Η κρυφή γαλάζια λίμνη της Ελλάδας, για επαγγελματικούς  λόγους επισκέφτηκε τι σμαραγδένια λίμνη ο γνωστός φωτογράφος Σάκης Χασαπέτης οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους.   Στα βόρεια σύνορα της χώρας και σε ελάχιστη απόσταση από την πόλη του Κιλκίς, όλοι μιλούν για μια λίμνη με χαρακτηριστικά σμαραγδένια νερά και καταρράκτες, «βουτηγμένη» μέσα στο πράσινο και «λουσμένη» στο φως του ήλιου.

Παρουσίαση του βιβλίου "Το δάκρυ του πατέρα"!

Έτσι έστειλε ο Νίκος Τζήμας τη Νίκη Βόλου στον τελικό! (βίντεο)

Δείτε το ερασιτεχνικό βίντεο, στο οποίο φαίνεται η μεγάλη απόκρουση του Νίκου Τζήμα στο πέναλτι του Κωστακιώτη στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος, ο οποίος οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ Π.Π.Π.-Ανακοίνωσε Δημήτρη Μιχωλό στον πάγκο της!

Τον νέο της προπονητή ανακοίνωσε η Ακαδημία Π.Π.Π. Ο Δημήτρης Μιχωλός είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας της νότιας Πιερίας για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

Στα βήματα του Αποστόλου Παύλου 30 Ιουνίου 2018 - 8ΚΜ

Ο Σύλλογος εθελοντισμού ΄Η ΚΥΨΕΛΗ¨ Μεθώνης   διοργανώνει αγώνα δρόμου 8 χλμ. Στα βήματα του Απ. Παύλου» με τους παρακάτω όρους:
Τόπος Διεξαγωγής: Μεθώνη Πιερίας
Μήκος διαδρομής:  8χλμ.
Αφετηρία-τερματισμός κεντρική πλατεία Μεθώνης
Ώρα εκκίνησης: 19.00 μμ.
Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα όλοι από ηλικία 10 ετών και άνω .
Ιουνίου 2018

Δήμος Κατερίνης: Διάνοιξη τμήματος της οδού Βούλγαρη στην επέκταση Εθνικού Σταδίου

Στον στοχευμένο προγραμματισμό του Δήμου για την αναβάθμιση των γειτονιών της πόλης, στην επίλυση πάγιων καθημερινών προβλημάτων των κατοίκων και στην εξασφάλιση των καλύτερων δυνατών υποδομών στην περιοχή εντάσσεται η διάνοιξη τμήματος της οδού Βούλγαρη, στην επέκταση Εθνικού Σταδίου (στο ύψος της οδού Ανδρέα Καρκαβίτσα & Πάροδος Μαρτίου), στην οποία προχώρησαν οι υπηρεσίες της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων του Δήμου Κατερίνης.

Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για τη χορήγηση του εφάπαξ επιδόματος για τις ζημιές σε κατοικίες και επιχειρήσεις από τις πλημμύρες που έπληξαν τον Δήμο Κατερίνης

Παράταση έως τις 15/06/2018 (ΦΕΚ 1685, Β’ 2018), στην προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για τη χορήγηση του εφάπαξ επιδόματος (ΚΥΑ των Υπουργών Οικονομικών – Υποδομών και Μεταφορών - ΦΕΚ 4155, Β’ 2017), δόθηκε για όλους όσοι υπέστησαν ζημιές σε κατοικίες και επιχειρήσεις από τις πλημμύρες που έπληξαν τον Δήμο Κατερίνης στις 16 & 17/11/2017.

Οι Μπαχάμες της Ελλάδας! (βίντεο)

Λιχαδονήσια:  - Η βίαιη πλευρά τους Οι Μπαχάμες της Ελλάδας
Πώς δημιουργήθηκαν τα παραδεισένια Λιχαδονήσια - Μια πτήση πάνω από τις "Μπαχάμες της Ελλάδας" Επιστροφή στα Λιχαδονήσια, στον βόρειο Ευβοϊκό Κόλπο. Βρίσκονται ανάμεσα στα Καμένα Βούρλα και στην Εύβοια και δικαίως τα αποκαλούν "Μπαχάμες της Ελλάδας" λόγω των εκπληκτικών νερών τους.

Διακοπές και προσκύνημα μαζί, σε έναν από τους αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς!

Νοτιοανατολικά της Άνδρου και βορειοδυτικά της Μυκόνου, η Τήνος είναι ένας από τους αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς, με χιλιάδες κόσμου να την προτιμά για τις φυσικές ομορφιές της και για τις επιλογές που προσφέρει. Με επιβλητικά βουνά, ο Τσικνιάς, που βρίσκεται στα ανατολικά, είναι το ψηλότερο βουνό του νησιού με 726 μ. ύψος, ενώ στο κεντρικό τμήμα δεσπόζει ο απόκρημνος βράχος του Εξωμβούργου με 641 μ. ύψος με την αρχαία και βενετική πόλη, του οποίου το ανώτερο τμήμα είναι απρόσβλητο.

«Το χρώμα στη ζωή μας» έκθεση ζωγραφικής στην Αστική Σχολή

«ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»
ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
«Το χρώμα στη ζωή μας», τιτλοφορείται η έκθεση ζωγραφικής, η οποία στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΕΑΡΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥΣΩΝ», φιλοξενείται από σήμερα Τρίτη 29 Μαΐου έως την Κυριακή 03 Ιουνίου στην Αστική Σχολή.

Στις 23 – 24 Ιουνίου στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων - Κορασίδων

Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ  ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
Στους ρυθμούς μίας ακόμα σημαντικής αθλητικής διοργάνωσης, του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου Κ18 Παίδων – Κορασίδων θα κινείται το διήμερο 23 & 24 Ιουνίου, η πόλη της Κατερίνης. Ειδικότερα, στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, το φίλαθλο κοινό της Πιερίας και της ευρύτερης περιοχής, θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες της νέας γενιάς του ελληνικού κλασικού αθλητισμού.

ΣΥΔΠΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-Σχολή Διαιτησίας στα Γρεβενά!

Ο ΣΥΔΠΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ με χώρους ευθύνης τους νομούς ΚΙΛΚΙΣ,ΠΕΛΛΑΣ,ΗΜΑΘΙΑΣ,
ΠΙΕΡΙΑΣ,ΣΕΡΡΩΝ,ΦΛΩΡΙΝΑΣ,ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ,ΚΟΖΑΝΗΣ και ΓΡΕΒΕΝΩΝ,
διοργανώνει Σχολή Διαιτησίας βάση του Ν.2725/99 άρθρο 43 παρ.3),στην πόλη των
Γρεβενών στην αίθουσα σεμιναρίων του ξενοδοχείου ΑΧΙΛΛΕΙΩΝ, στο 2ο χλμ Γρεβενών-Κοζάνης, την Παρασκευή 01/06/18, το Σάββατο 02/06/18 και την Κυριακή 03/06/18.

Στο Μουσείο της Ακρόπολης η παρουσίαση του 47ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2018

Στο Μουσείο Ακρόπολης
Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 47ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ 2018
   Το 47ο Φεστιβάλ Ολύμπου 2018 έτοιμο καθόλα ξεκινά τη διαχρονική του διαδρομή και τούτο το καλοκαίρι. Το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.) ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση της καλλιτεχνικής επιτροπής που αφορά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Το περίγραμμα των παραστάσεων παρουσίασε στη διοίκηση ο καλλιτεχνικός σύμβουλος του Οργανισμού, Γεώργιος Χανδόλιας, δεχόμενος τα ευμενή σχόλια για την πληρότητα, την ποικιλία, την ποιότητα και την αποκεντρωμένη διάταξη των παραστάσεων.

Η βάπτιση του μικρού Χρήστου στον Κολινδρό!

Το μωράκι τους βάπτισαν ο Γιάννης Κομπατσιάρης και η Μαρία Παπουτσή χθες το απόγευμα  (Κυριακή) στον Ιερό Ναό Αγίας Θεοδώρας στον Κολινδρό.
Ο μικρός πήρε το όνομά του παππού του Χρήστου Κομπατσιάρη του γνωστού δημοτικού υπαλλήλου του Δήμου Πύδνας -Κολινδρού και πρόεδρο Δημοτικών υπαλλήλων.

ΚΑΛΕΣΜΑ-Η Ελπίς Ανδρομάχης αναγεννάτε και σας προσκαλεί σε Γενική Συνέλευση!

Ένα απο τα ιστορικότερα σωματεία της περιοχής μας με πολλές διακρίσεις στο παρελθόν, περνάει ουσιαστικά την επαναλειτουργία του μετά απο ένα δύσκολο χρονικό διάστημα σε όλα τα επίπεδα και ξεκινάει την αναγέννηση του, μέσα απο το κάλεσμα που απευθύνει για γενική συνέλευση:
ΓΑΜΣ ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ                     
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ.
ΚΥΡΙΑΚΗ 17-6-2018 ωρα 11.30΄π.μ.
ΓΗΠΕΔΟ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ