Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Πανηγυρική πρόκριση στους 4 της ΕΠΣΜ για το παιδικό τμήμα της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης

Για 2η συνεχόμενη χρονιά το παιδικό τμήμα της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης  πέρασε στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος Παίδων (2003-2004)τής ΕΠΣΜ.

''Επίσκεψη της Α' Τάξης του τμήματος Τεχνιτών Ηλεκτρολογικών Εργασιών της ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του ΟΑΕΔ Κατερίνης στη Διασωστική Ομάδα Πιερίας''

Την Παρασκευή 04 Μαΐου 2018, το τμήμα ''Τεχνιτών Ηλεκτρολογικών Εργασιών'' της ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του ΟΑΕΔ Κατερίνης επισκέφτηκε τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας στο πλαίσιο της εκπαίδευσής τους. Το τμήμα συνόδευε ο καθηγητής κ. Μωϋσίδης Γρηγόριος.
Τα μέλη του τμήματος, ξεναγήθηκαν στο χώρο και ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητες της Διασωστικής Ομάδας από την κ. Γεραρίδου Αθηνά (Πρόεδρο της Δ.Ο.Π.), τον κ. Κύρου Αναστάσιο, την κ. Λιακοπούλου Ουρανία και την κ. Μπέζα Χριστίνα.

Στην εκδήλωση μνήμης για την "Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου" το παιδικό της ΠΑΕ Ποντίων!

Επίσκεψη του παιδικού τμήματος της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης στην εκδήλωση μνήμης για την "Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου".

Στο Δημαρχείο Κατερίνης οι Ουκρανοί διοργανωτές του Διεθνούς Φεστιβάλ – Διαγωνισμού Παιδικής & Νεανικής Δημιουργικότητας

 Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμο Κατερίνης πραγματοποίησαν σήμερα εκπρόσωποι των διοργανωτών του VI Διεθνούς Φεστιβάλ – Διαγωνισμού Παιδικής & Νεανικής Δημιουργικότητας, το οποίο τιτλοφορείται «ΦΩΣ ΣΤΙΣ ΠΑΛΑΜΕΣ ΣΟΥ» και φιλοξενείται το χρονικό διάστημα 01 έως 07 Μαΐου στην Κατερίνη.
Όπως είναι γνωστό το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Πολιτισμού και Τουρισμού της Ελλάδας, του Προξενείου της Ουκρανίας στη Θεσσαλονίκη, του Δήμου Κατερίνης, του Τουριστικού Κέντρου της Ελλάδας στην Ουκρανία κ.α. ενώ επικεντρώνεται σε διαγωνισμούς ζωγραφικής, τραγουδιού, πιάνου, χορογραφίας. 

Διεξαγωγή του 2ου Διαγωνισμού Αρχαιογλωσσίας και Αρχαιογνωσίας στο 2ο ΓΕΛ Κατερίνης! (φωτο)

Όταν ένας διαγωνισμός, όπως αυτός της Αρχαιογλωσσίας και Αρχαιογνωσίας, επαναλαμβάνεται για 2η χρονιά, τότε μπορεί να πει κανείς ότι δεν έτυχε, αλλά ΠΕΤΥΧΕ!
Το 2ο ΓΕΛ Κατερίνης σε συνεργασία με το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων Πιερίας, τη ΔΙΔΕ Πιερίας και τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Πιερίας διοργανώσαμε την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018 για δεύτερη συνεχόμενη σχολική χρονιά με εξαιρετική επιτυχία τον Διαγωνισμό Αρχαιογλωσσίας και Αρχαιογνωσίας, που, όπως φαίνεται, αποκτά ρίζες και θα γίνει καινοτόμος θεσμός στα τοπικά εκπαιδευτικά πράγματα της Πιερίας, τον 2ο Διαγωνισμό Αρχαιογλωσσίας και Αρχαιογνωσίας για μαθητές της Β΄ και Γ΄ τάξης των Γενικών Λυκείων Πιερίας.

Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ: Πρόγραμμα εορτασμού των εθνικών αγώνων και της εθνικής αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού!

Σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ. 1 του Ν. 2703/1999 (ΦΕΚ 72/α/8-4-1999) καθιερώθηκε η 9η Μαΐου, ημέρα λήξης του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, ως ημέρα Πανελλαδικού εορτασμού των εθνικών αγώνων και της εθνικής αντίστασης 1941-1944 κατά του ναζισμού και του φασισμού, για την έμπρακτη απόδοση της οφειλομένης από το έθνος τιμής προς τους πολεμιστές, τους αγωνιστές, τους νεκρούς και τα θύματα του αγώνα του Ελληνικού Λαού εναντίον των εχθρικών στρατευμάτων κατοχής.

Εργασίες κλαδέματος και κοπής δέντρων από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της

Σε παρεμβάσεις που αφορούν εργασίες κλαδέματος και κοπής δέντρων στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της, προχώρησε η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, ενισχύοντας την ασφάλεια των οδηγών και βελτιώνοντας την αισθητική εικόνα της περιοχής. Ειδικότερα, συνεργεία πραγματοποίησαν εργασίες στην 1η ΠΕΟ Κατερίνη-Αιγίνιο-Όρια νομού από τον κόμβο του Κορινού έως και τη 2η είσοδο του Κίτρους.

Πολίτες της Πιερίας ενημερωθείτε για τους όρους δημοπράτησης 2.000 στρεμμάτων στα Πιερία όρη!

H Eπιτροπή Αγώνα Κατά των Ανεμογεννητριών στα Πιέρια Όρη, κοινοποιεί προς γνώση των πολιτών και των κατοίκων της Πιερίας και καλούμε τον νομικό κόσμο να λάβει γνώση των όρων δημοπράτησης. Διακήρυξη δημοπρασίας για την εκμίσθωση έκτασης εκατόν σαράντα στρεμμάτων (140.000,00 τ.μ.) στην περιοχή «Πέντε Πύργοι» της τοπικής κοινότητας Μηλιάς της δημοτικής ενότητας Πέτρας του Δήμου Κατερίνης για την εγκατάσταση και λειτουργία
 αιολικού πάρκου για χρονικό διάστημα είκοσι πέντε (25) ετών»

Διδακτική επίσκεψη της ομάδας Επιχειρηματολογίας-Αντιλογίας στη Θεσσαλονίκη

Διδακτική επίσκεψη της ομάδας Επιχειρηματολογίας-Αντιλογίας στη Θεσσαλονίκη. Όποιος προσπαθεί ανταμείβεται!ω Έτσι τη Δευτέρα 30-04-2018 πραγματοποιήθηκε η διδακτική επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη, την οποία διοργάνωσε η Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Πιερίας σε συνεργασία με τον σχολικό σύμβουλο Φιλολόγων κ. Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης 30.000 τ.μ. στο 12o Motor Festival της Λάρισας!

Το 12ο Motor Festival Driving With The Stars είναι έτοιμο ν’ αφήσει εποχή! Tο τριήμερο 18 έως και 20 Μαΐου στη Σκεπαστή Νεάπολης της Λάρισας θα φιλοξενηθεί ένα μοναδικό και άκρως εντυπωσιακό μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης έκτασης 30.000 τ.μ., το οποίο θα επιβεβαιώσει πλήρως τον τίτλο της πιο δημοφιλούς γιορτής του ελληνικού Motorsport που δικαίως έχει αποδοθεί στο Motor Festival.

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ / ΕΜΚ που ισχύει από την Παρασκευή 04-05-2018

«ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ.»
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ / ΕΜΚ που ισχύει από την Παρασκευή 04-05-2018 έως και την Τετάρτη 09-05-2018.
ΑΠΟ ΕΜΥ/ΕΜΚ
Ελληνικό, 04-05-2018/1200 C
Α.Α. 13/2018

Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή λόγω εκπτώσεων-Τι θα πρέπει να προσέξετε

Ανοιχτά θα είναι τα μαγαζιά αυτή την Κυριακή, 6 Μαΐου, λόγω των ενδιάμεσων εκπτώσεων που έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες και θα λήξουν στις 15 Μαΐου και ημέρα Τρίτη.
Συγκεκριμένα, την Κυριακή 6 Μαΐου τα καταστήματα μπορούν προαιρετικά να ανοίξουν από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ

«Το πέρασμα του Αποστόλου Παύλου»!

H Iερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος με τον Δήμο Πύδνας Κολινδρού διοργανώνουν και προκηρύσσουν αγώνα δρόμου 9.700μ με την επωνυμία «Το πέρασμα του Αποστόλου Παύλου».  Ο αγώνας υποστηρίζεται από τoν  Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων  Ν. Πιερίας «ΖΕΥΣ».
Συμμετέχουν  πολιτιστικοί σύλλογοι και φορείς της περιοχής.
Ως ημερομηνία διεξαγωγής ορίζεται το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 και ώρα 19.00.

Αφετηρία ορίζεται το μνημείο του Αποστόλου Παύλου στη Μεθώνη και τερματισμός η Αρχαία Πύδνα.

«Συμβολίζουν τους τρεις άδικους και παράνομους υποβιβασμούς»

Με μια αιχμηρή ανακοίνωση ο Ηρακλής εξέφρασε την οργή του για την αλλαγή της ποινής υποβιβασμού των ομάδων που δεν εξασφαλίζουν αδειοδότηση.
Άλλωστε για κάτι ανάλογο οι «κυανόλευκοι» υποβιβάστηκαν πέρσι από την πρώτη κατηγορία.
Η ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ηρακλή:

Η Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας πενθεί για την απώλεια του Γιώργου Σπανού

Συλλυπητήριο μήνυμα της Ένωσης Αστυνομικών Πιερίας
Η αστυνομική οικογένεια της Δ/νσης Αστυνομίας Πιερίας πενθεί μετά την ξαφνική απώλεια του αγαπητού συνάδελφου και φίλου, Αρχιφύλακα ΣΠΑΝΟΥ Γεωργίου , ο οποίος υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ-Ο Τζουμαλάκης απο τις Σέρρες σφυρίζει τον "τελικό" με τον ΑΟΧ-Κισσαμικό

Ποιοι διαιτητές ορίστηκαν στους αγώνες της 30ής αγωνιστικής της Football League.
Τους διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες της 30ής αγωνιστικής της Football League ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-Σε αναμονή για ανανέωση ο Λεωνίδας Μπίλης!

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρώτο ραντεβού ανάμεσα στον πρόεδρο του Πιερικού Γιώργο Κοκαβίδη και τον προπονητή Λεωνίδα Μπίλη. Στο τραπέζι της κουβέντας έπεσαν κυρίως οργανωτικής φύσεως ζητήματα και γενικότερα πράγματα που πρέπει να γίνουν προκειμένου ο Πιερικός να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο οργανωμένος ενόψει της νέας χρονιάς.

Η διατροφολόγος Ευαγγελία Παρμαξίδου & τα ενεργειακά ποτά στο ΕΝΕΓΥΛ Κατερίνης! HD

Η διατροφολόγος, Ευαγγελία Παρμαξίδου, επισημαίνει τους κινδύνους από την ευρεία κατανάλωση ενεργειακών ποτών στους εφήβους, με αφορμή την επίσκεψή της και την αντίστοιχη βιωματική δράση, σε ομάδα μαθητών του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου & Λυκείου Κατερίνης (3-5-2018).

Συγχαρητήρια στον Καλλιθεακό και τον Βατανιακό για την άνοδο τους!

Συγχαίρουμε θερμά τις δυο ομάδες της περιοχής μας, που μέσα απο την φετινή τους πορεία κέρδισαν επάξια την άνοδο τους στη Β΄κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας.