Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Διάσωση σκύλου από την Πυροσβεστική υπηρεσία Κατερίνης από φρεάτιο βάθους 3 μέτρων!

Τρείς μέρες ήταν εγκλωβισμένος ο μικρούλης και πανέμορφος τετράποδος φίλος του ανθρώπου σε βαθύ φρεάτιο.

Στη Β΄κατηγορία και ο Βατανιακός!

Ακολούθησε σήμερα τον Καλλιθεακό στην Β΄κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας και ο Βατανιακός, μετά την ανακοίνωση του προγράμματος της 25ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ΕΠΣ Πιερίας. Κι αυτό γιατί ο Μακεδονικός Ν. Εφέσσου δε θα "κατεβεί" να παίξει στο τελευταίο του παιχνίδι, οι 3 βαθμοί θα περάσουν στην ομάδα στην Κατερίνης και θα προστεθούν στην συγκομιδή της.

Α΄ΕΠΣ Πιερίας: Πρόγραμμα-Διαιτητές-Παρατηρητές 30ης αγωνιστικής

30η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ        
Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ          
 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΚΥΡΙΑΚΗ  06-05-2018  17:00

Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ-ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ
ΔΙΑΚΟΥΜΑΚΟΣ ΚΟΥΤΣΙΚΑΝΙΔΗΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΛΑΙΟΣ

Π.Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ 2012-ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ
Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΠΟΥΛΟΣ ΒΡΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ
ΚΩΤΟΥΛΗΣ

Γ΄ΕΠΣ Πιερίας: Πρόγραμμα-Διαιτητές-Παρατηρητές 25ης αγωνιστικής

26η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ      
 Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ          
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΣΑΒΒΑΤΟ  05-05-2018  17:00

Π.Α.Ο. Κ.ΜΗΛΙΑΣ-ΠΥΔΝΑΙΚΟΣ 2017
Κ.ΜΗΛΙΑΣ
ΓΙΑΜΟΥΖΗΣ ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΒΑΣ ΔΡΑΓΑΣΙΑΣ
ΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣ

ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ-ΔΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΠΟΥΛΟΣ ΤΣΙΚΛΗΤΑΡΗ ΔΗΜ
ΦΤΑΡΑΣ ΛΑΙΟΣ

Β΄ΕΠΣ Πιερίας: Πρόγραμμα-Διαιτητές-Παρατηρητές 30ης αγωνιστικής

30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ      
 Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΣΑΒΒΑΤΟ  05-05-2018

ΝΕΟΣ ΠΑΜΒΡΙΑΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ
ΒΡΥΑΣ 17:00
ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΤΣΙΚΛΗΤΑΡΗ ΒΑΣ.
ΓΛΥΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
ΒΡΕΣΚΑΣ ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ ΜΠΟΥΛΟΥΜΗ
ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ

ΕΠΣ Πιερίας-Πρωταθλήματα υποδομών: Πρόγραμμα Σαββατοκύριακου

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - Β’ ΦΑΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ 2017-18
 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 5ΗΣ & 6ΗΣ ΜΑΪΟΥ 2018

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ                                       
 ΣΑΒΒΑΤΟ 05-05-2018

ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ - 2
ΕΝΩΣΙΑΚΟ 05-05-2018 10:30 ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ

Με επιτυχία υλοποιήθηκε το 1ο Σχολείο Τουρισμού OnTour-ΟΛΥΜΠΟΥ από την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας και το ΙΝΣΕΤΕ

Οι Πιεριείς, άξιοι και περήφανοι Πρεσβευτές του τόπου μας Στην Πιερία αλλάζουμε και μαζί μας αλλάζει η τύχη του τόπου μας. Αυτό συνειδητοποίησαν και συνομολόγησαν οι 280 επιχειρηματίες και εργαζόμενοι του τουρισμού που με παροιμιώδη ενθουσιασμό και
ενδιαφέρον παρακολούθησαν το διήμερο συνέδριο που υλοποίησε το Σχολείο Τουρισμού On Tour Ολύμπου.

Το 2ου ΓΕΛ Κατερίνης στην Ημέρα DNA 2018

Το Τμήμα Βιολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και η Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων συνδιοργάνωσαν, στις 25 και 26 Απριλίου, εκδήλωση με αφορμή τον παγκόσμιο εορτασμό της Ημέρας DNA. Αυτή η μοναδική εκδήλωση έχει πάρει τα χαρακτηριστικά ενός θεσμού και πραγματοποιείται κάθε χρόνο με εθελοντική δουλειά και προσφορά μελών του Τμήματος Βιολογίας του ΑΠΘ και της ΠΕΒ.

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
Καλείσθε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν. 3852/2010, που θα γίνει στις 7 Μαΐου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00 στο Δημαρχείο Κατερίνης (αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης: 

"Στάση ΚΑΤΕΡΙΝΗ" στην Πλατεία Δημοκρατίας!


Πλατεία Δημοκρατίας (Ευκαρπίδη) Κατερίνη!

Δήμος Κατερίνης: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Περί ανέμων και υδάτων» στις δημοτικές βιβλιοθήκες Κατερίνης & Κορινού

Δεκάδες μαθητές σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της περιοχής μας συμμετέχουν δημιουργικά και διαδραστικά στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Περί ανέμων και υδάτων» του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το οποίο φιλοξενούν στο χώρο τους σήμερα Πέμπτη 03 και αύριο Παρασκευή 04 Μαΐου, οι δημοτικές βιβλιοθήκες Κατερίνης και Κορινού.

Έναρξη εργασιών του έργου «Βελτίωση καταστρώματος οδού κατά τμήματα στην 5η ΕΠΟ, Κ10 και Δ6 οδούς αρμοδιότητας Π.Ε. Πιερίας»

Ξεκίνησαν οι παρεμβάσεις στο πλαίσιο του έργου «Βελτίωση καταστρώματος οδού κατά τμήματα στην 5η ΕΠΟ, Κ10 και Δ6 οδούς αρμοδιότητας Π.Ε. Πιερίας» προϋπολογισμού 380.300,00 €  ( με  Φ.Π.Α. 24% ). Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, που υπέγραψε τη σύμβαση του έργου πριν από λίγες ημέρες, πραγματοποίησε επιτόπιο έλεγχο στις εξελισσόμενες εργασίες στην 5η ΕΠΟ και ειδικότερα στα όρια του οικισμού της Κατερίνης με τον οικισμό της Νέας Εφέσου, εκφράζοντας την ικανοποίησή της για την πορεία τους και τη σπουδαιότητα των παρεμβάσεων για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και την ανάπτυξη της περιοχής.

Σε διεθνές μίτινγκ στη Λιθουανία η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Νικολαΐδου!

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ
ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΙΤΙΝΓΚ ΣΤΗ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ Η ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ
Στο Τρακάϊ της Λιθουανίας βρίσκεται από την  Δευτέρα 30/4 η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Νικολαΐδου προκειμένου να συμμετάσχει σε διεθνές μίτινγκ που θα διεξαχθεί το τριήμερο 4-6 Μαΐου. Η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης θα πάρει μέρος μαζί με ακόμη 9 αθλητές της Εθνικής Ομάδας στο πρώτο διεθνές τεστ για τα γαλανόλευκα κουπιά.

Νυχτερινή Ποδηλατοβόλτα κάθε Τετάρτη

Οι ποδηλατικές εξορμήσεις στην πόλη μας συνεχίζονται όπως κάθε Τετάρτη. Ελέγξτε τα ποδήλατά σας, φρένα, αλυσίδα, ελαστικά, φώτα (υποχρεωτικά εμπρός και πίσω), και ραντεβού στις 21.00΄ στην πλατεία Ελευθερίας για μια όμορφη ποδηλατοβόλτα με την παρέα τής Ποδηλατικής Από-Δρασης. Ο ρυθμός θα είναι χαλαρός για να μπορούν να ακολουθήσουν όλοι.

Ο “Πάπα” είναι μεγάλος οπαδός της ομάδας!

Αρκετός λόγος είχε γίνει το περασμένο διάστημα σχετικά με την κόντρα του προπονητή του Αμβούργου Κρίστιαν Τιτς και του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Οι δύο πλευρές φέρεται να ρίχνουν “νερό στο κρασί τους” ρίχνοντας του τόνους με τον Τίτς να μιλά με κολακευτικά λόγια για τον Έλληνα αμυντικό.

Εκλογικές διαδικασίας στον Πιερικό Ρυακίων!

Γενική συνέλευση με απολογισμό της χρονιάς και εκλογικές διαδικασίες γνωστοποίησε ο Πιερικός Ρυακίων. Ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί είναι η αίθουσα της κοινότητας της περιοχής και θα γίνει το Σάββατο 12 Μαΐου.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ εξοπλισμός καταστήματος στην Κατερίνη!

Σε καλή κατάσταση ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ τα παρακάτω τραπεζοκαθίσματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, καθώς και τα υπόλοιπα επαγγελματικά είδη, απο κατάστημα (ΚΑΦΕΤΈΡΙΑ) η οποία έκλεισε πρόσφατα στην Κατερίνη:

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕΙΑ 2018-Τουρνουά Βετεράνων Ποδοσφαιριστών!

Εθνικός Κατερίνης: Η σέλφι της ανόδου! (φωτο)

Η μαθηματική βαθμολογικά άνοδος του Εθνικού Κατερίνης, σήμανε και την ώρα των πανηγυρισμών για την ομάδα του Σταθμού, που επιστρέφει στην Α΄κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας.

Ρούλα Βαβατσούλα: Ζητώ την ψήφο σας!


Αρέσει το Ελληνόπουλο στους Λονδρέζους!

Ο Ντίνος Μαυροπάνος ταξίδεψε με την αποστολή της Άρσεναλ στη Μαδρίτη για τη ρεβάνς του ημιτελικού του Europa League με την Ατλέτικο και πολλοί φίλοι των "κανονιέρηδων" θέλουν τον Έλληνα στην 11άδα αντί του Μουστάφι

Πατέρας διαπόμπευσε τον γιο του επειδή ο νεαρός ...νταής έκανε κόλαση τη ζωή των συμμαθητών του!

Ανάγκασε τον νταή γιο του να κυκλοφορεί στην πόλη με ντροπιαστική πινακίδα
Κανείς δεν αγαπά τους νταήδες του σχολείου που κάνουν κόλαση τη ζωή των συμμαθητών τους, ποιος είναι όμως ο κατάλληλος τρόπος για να συνειδητοποιήσουν τη λάθος συμπεριφορά τους;
Η μεγάλη διαδικτυακή κοινότητα συζητά πλέον τα όσα έκανε ένας πατέρας στον έφηβο γιο του, θέλοντας να του διδάξει ένα μάθημα. Του κότσαρε μια μεγάλη πινακίδα στον λαιμό και τον έβαλε να στέκεται σε πολυσύχναστο δρόμο, θέλοντας να τον ντροπιάσει δημοσίως.

Survivor 2018: Γιατί η Κατερίνα Δαλάκα αξίζει να πάρει το έπαθλο! Αυτοί είναι 10 λόγοι που στοιχειοθετούν την υπεροχή της Κατερινιώτισσας πρωταθλήτριας!

Είναι η καλύτερη παίκτρια του παιχνιδιού; Είναι όντως «αδέκαστος Μπάρας» ή το παίζει; Θα το σηκώσει τελικά ή πάλι άντρας θα στεφθεί νικητής; Αυτά είναι προβλήματα που καίνε και τσουρουφλίζουν τον κόσμο, όχι η Novartis, το Μακεδονικό και λοιπά. Βέβαια, φέτος το παιχνίδι έχει αρκετούς συμπαθητικούς χαρακτήρες και αξιόλογους αθλητικά παίκτες, όμως ο «Λούκυ Λουκ» των Διασήμων έχει το κάτι παραπάνω. Αυτά είναι δέκα επιχειρήματα που θα πείσουν και τον πιο δύσπιστο ότι η Κατερίνα Δαλάκα αξίζει να το σηκώσει το τιμημένο.

«Χτυπήθηκε» σε πλειστηριασμό το ξενοδοχείο ΣΕΜΕΛΗ στο Ελατοχώρι

Όπως προκύπτει από την ηλεκτρονική σελίδα των πλειστηριασμών χθες το απόγευμα Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Διακοπή νερού στις παραλίες Νέου Παντελεήμονα και Σκοτίνας

Από την Δ.Ε.Υ.Α.Δ.ΟΛ σας ανακοινώνουμε ότι την Πέμπτη 03-05-2018 από τις πρώτες πρωινές ώρες και έως το μεσημέρι θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στην Παραλία του Νέου Παντελεήμονα

«Καίγεται» για τους βαθμούς της… επιβίωσης!

Μπορεί η ισοπαλία εντός με την Καρδίτσα να μην ήταν το επιθυμητό αποτέλεσμα για τον Αιγινιακό, αλλά δεν ήταν και… καταστροφή, δεδομένου ότι το 1-1 ήρθε στο τέλος και είναι… προτιμότερο από την ήττα, που «πλανιόταν» στον ουρανό της Πιερίας μέχρι τις καθυστερήσεις.

Αποτελέσματα και βαθμολογίες στους ομίλους των μπαράζ ανόδου

Άλμα ανόδου έκανε ο Ηρακλής στον πρώτο όμιλο, ενώ πιο «ρευστά» είναι τα πράγματα στον 2ο.
Αναλυτικά:

1ος όμιλος
Απόλλων Παραλιμνίου- Τηλυκράτης Λευκάδας 0-0
Ηρακλής- ΝΠΣ Βόλου 2-0

Ηρακλής-ΝΠΣ Βόλος 2-0 Τα στιγμιότυπα (βίντεο)

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα Ηρακλής-ΝΠΣ Βόλος 2-0 για τα μπαράζ ανόδου στην Β΄εθνική κατηγορία.

Ανοιχτός διάλογος με τους νέους!

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Απριλίου 2018 συνάντηση νέων σαρακατσάνικης καταγωγής στα γραφεία του συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας '' Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ '' στον Άγιο Σπυρίδωνα Πιερίας . Θέμα της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή ιδεών με σκοπό την επαφή των νέων με τις αξίες και τα έθιμα καθώς και την προβολή της Σαρακατσάνικης παράδοσης. Ο διάλογος είναι μέσο επικοινωνίας. Είναι η τελειότερη μορφή επικοινωνίας γιατί στηρίζεται στο λόγο, που αποτελεί μέσο έκφρασης των σκέψεων και των συναισθημάτων.

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕΙΑ 2018-Το πρόγραμμα εορτασμού της Ενορίας Αγίων Χριστοφόρου και Ευθυμίου Κατερίνης!

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΜΑΪΟΥ 2018 ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ, ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Η ΕΝΟΡΙΑ ΑΓΙΩΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Ανακοίνωσε τις πρώτες ανανεώσεις της η ΑΕ Καρίτσας!

Η Α.Ε. Καρίτσας, έχοντας πλέον οργανωθεί καλύτερα αγωνιστικά και διοικητικά, ξεκινά το σχεδιασμό της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, με στόχο   την άμεση επάνοδο στη Γ΄Εθνική και την εκ νέου κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας. Προτεραιότητα της Διοίκησης είναι η διασφάλιση ενός ισχυρού τεχνικού επιτελείου, που να μπορεί να υλοποιήσει τους φετινούς στόχους.

Πρόσκληση στην παρουσίαση του βιβλίου "Όπως φέρνει ο αγέρας θύμισες"!

Personal Training Football Camp Παυλίδης Δημήτρης & Μπεκιάρης Γιώργος!

Create Your Future
Personal Training Football Camp
Παυλίδης Δημήτρης & Μπεκιάρης Γιώργος
Εξειδικευμένο πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης