Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Πρόσκληση εθελοντών 47ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ

 Ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.)  καλεί τους ενδιαφερομένους που επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον τομέα Εθελοντών του 47ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2018, να υποβάλλουν σχετική αίτηση.

Η Ποδηλατική Απο-Δραση Πιερίας στο LET’SDOITGREECE 2018

Άλλη μια επιτυχημένη συμμετοχή της Ποδηλατικής Από-Δρασης  στην πανελλαδική εθελοντική περιβαλλοντική εκστρατεία Let’sdoitGreece 2018.
Την Κυριακή 29 Απριλίου, ημέρα κορύφωσης των δράσεων της καμπάνιας, μέλη και φίλοι του συλλόγου ποδηλάτησαν μέχρι το παραλιακό μέτωπο της Πιερίας και καθάρισαν ένα κομμάτι της ακτής. Μικροί και μεγάλοι εφοδιάστηκαν με σακούλες και γάντια και αφαίρεσαν μεγάλο όγκο σκουπιδιών.

Φωτογραφικό υλικό απο την όμορφη εκδήλωση του Εθνικού Κατερίνης!
Ποια είναι τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την έκδοση των νέων ταυτοτήτων

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την έκδοση των νέων ταυτοτήτων που θα λάβουν οι Έλληνες πολίτες.
Σύμφωνα με την απόφαση η ημερομηνία έναρξης της έκδοσης δελτίων ταυτότητας νέου τύπου, καθορίζεται με διαπιστωτική πράξη του Υπουργού Εσωτερικών, λαμβάνοντας υπόψη το επίπεδο τεχνικής ετοιμότητας της Διοίκησης.
Μέχρι την έκδοση της διαπιστωτικής πράξης της προηγούμενης παραγράφου, τα δελτία ταυτότητας εξακολουθούν να εκδίδονται σύμφωνα με τις διατάξεις της υπ’ αριθ. 3021/19/53 από 14.10.2005 κοινή υπουργικής απόφασης.

Ποδοσφαιρικός πολιτισμός απο Άρη και ΟΦΗ!

Συγχαρητήρια ανακοίνωση μέσω της οποίας συνεχάρη, τον Άρη για την άνοδο του στην Super League εξέδωσε η διοίκηση του ΟΦΗ.
Καλή αντάμωση στα μεγάλα σαλόνια ευχήθηκε στον Άρη, με ανακοίνωση της η διοίκηση του ΟΦΗ ,ενώ μέσω αυτής κάνει γνωστό ότι η επιστροφή τους θα δώσει νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα της Super League.

Ψυχάρα ο Γιαζιτζόγλου!

Με ενοχλήσεις στο δικέφαλο έβγαλε το ματς με την Αναγέννηση σκοράροντας μάλιστα στο φινάλε ο Γιώτης Γιαζιτζόγλου τού Αιγινιακού. Ο πολύπειρος αριστερός μπακ Γιώτης Γιαζιτζόγλου είναι από τις ηγετικές φυσιογνωμίες τού Αιγινιακού και το επιβεβαίωσε και στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ: Πρώτα οι ανανεώσεις και μετά οι μεταγραφές!

Σχεδιάζουν την ομάδα της νέας σεζόν στην Καρίτσα με στόχο την άμεση επάνοδο.
Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον προπονητή Διονύση Τοκατλίδη, στην ΑΕ Καρίτσας στρέφουν την προσοχή τους στο σχηματισμό του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

‘’Παρουσίαση Α΄ Βοηθειών από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας στο Γυμνάσιο του Αιγινίου ‘’

Την Παρασκευή 27 Απριλίου η Διασωστική Ομάδα Πιερίας, στο πλαίσιο της «Θεματικής Εβδομάδας» και μετά από πρόσκλησή του διευθυντή κ. Χατζή Διονυσίου βρέθηκε στο Γυμνάσιο του Αιγινίου. Βασικός σκοπός της επίσκεψης ήταν η παρουσίαση Α΄ Βοηθειών στους μαθητές και στις μαθήτριες του Γυμνασίου.