Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

ΟΠΑΠ Ελένης Γκόλτσιου-Πρόσκληση!

Football League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Ολοκληρώθηκε το κυρίως μενού της 28ης αγωνιστικης του θαυμάσιου πρωταθλήματος της Football League, που εξακολουθεί να προσφέρει μεγάλες… συγκινήσεις, ειδικά στα τελευταία λεπτά.
Τα αποτελέσματα :

6ο Γυμνάσιο Κατερίνης-ΧΡΥΣΟΣ ο Λευτέρης Χαριτίδης του Αρχέλαου στο Διεθνές Τουρνουά ελληνορωμαϊκής πάλης που έγινε στην Ουτρέχτη!

Χρυσό μετάλλιο για τον Χαριτίδη Λευτέρη
Μεγάλη η επιτυχία του μαθητή του 6ου Γυμνασίου Κατερίνης, Χαριτίδη Λευτέρη, στο Διεθνές Τουρνουά ελληνορωμαϊκής πάλης που έγινε στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας από τις 29 Μαρτίου ως τις 5 Απριλίου.

Σάκης Παπαβασιλείου: Διαφωνώ κάθετα με τον Οφρυδόπουλο, μόνο εμείς υπήρχαμε στο γήπεδο!

Σάκης Παπαβασιλείου και Σωκράτης Οφρυδόπουλος διαφώνησαν κάθετα για το ποια ομάδα από τις δυο ήταν καλύτερη στο παιχνίδι, με τον τεχνικό της Αρτινής ομάδας να αναφέρει σε αυτόν της Πατρινής: «Οφρυδόπουλος, όχι μορφασμούς πίσω από την πλάτη μου!» σε πολύ έντονο ύφος, την ώρα που τελείωνε η συνέντευξη.
Μάλιστα, οι δυο άνδρες δεν χαιρετήθηκαν καν κατά την έξοδο από την αίθουσα Τύπου.

Πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα!
«Συγκινητική προσπάθεια»Πολύ μεγάλη χαρακτήρισε τη νίκη του Αιγινιακού στις Σέρρες ο Κώστας Νικολαΐδης.
Συγχαρητήρια σε όλους μοίρασε ο προπονητής του Αιγινιακού, Κώστας Νικολαΐδης για το διπλό στις Σέρρες και δήλωσε μετά το 2-1 σε βάρος του Πανσερραϊκού:

Βιομηχανία Ζωοτροφών Εμπορία Δημητριακών "ΤΟΚΑΣ"!

Καρίτσα Πιερίας
Τηλ. 2351053783      
tokas.com.gr   tokasae@otenet.gr

Πανσερραϊκός-Αιγινιακός 1-2 Στις καθυστερήσεις ΕΠΙΚΟ διπλό του Αιγινιακού!

Ο Αιγινιακός στις καθυστερήσεις έκανε το διπλό (2-1) στην έδρα του Πανσερραϊκού, που βλέπει τη σωτηρία... επτά πόντους μακριά. Ο Αιγινιακός παρότι ισοφαρίστηκε λίγο πριν το 90ό λεπτό από γκολ του Ενομό, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει και με τον Σοφιάνη στις καθυστερήσεις πήρε πολύτιμη νίκη με 2-1 σε βάρος του Πανσερραϊκού. Έτσι, έδωσε τη... χαριστική βολή στα Λιοντάρια, τα οποία είναι πολύ πιθανό να μείνουν και χωρίς προπονητή, αφού ο Απόστολος Χαραλαμπίδης είναι στα όριά του...

Τα Εκπαιδευτήρια Πλάτων (Κατερίνης) στην 6η πανελλαδική θέση του Εcomobility '18!

Τα Εκπαιδευτήρια Πλάτων (Κατερίνης) κατακτούν την τιμητική 6η θέση, στην Εcomobility/Free Mobility Πανελλαδική Εκστρατεία στην Αθήνα, με την έκτη καλύτερη σχολική εργασία, ανάμεσα σε δεκάδες σχολεία, γενικής και ειδικής αγωγής, από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, τα Εκπαιδευτήρια Πλάτων, συγκέντρωσαν από τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής, 180 βαθμούς, απέχοντας ελάχιστους βαθμούς από την πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Δήμος Κατερίνης: Πιστοποιητικά πληροφορικής σε 34 εργαζόμενους με το πρόγραμμα της Κοινωφελούς εργασίας

Τα πιστοποιητικά πληροφορικής σε εργαζόμενους στο Δήμο Κατερίνης με το πρόγραμμα της Κοινωφελούς εργασίας απονεμήθηκαν το περασμένο Σάββατο, σε εκδήλωση στο ΚΔΒΜ2 ΘΑΛΗΣ.
Τον Δήμο Κατερίνης εκπροσώπησε, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης Καλλιόπη Μπατάλα – Τζουμέρκα, η οποία μετέφερε τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Σάββα Χιονίδη στους εργαζόμενους και απένειμε τα πιστοποιητικά.

9o Θερινό Πανελλήνιο Τουρνουά Acadimies Golden Cup!

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 
9ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΘΕΡΙΝΟΥ 
ACADIMIES GOLDEN CUP 
ΔΕΥΤΕΡΑ 18 Ιουνίου ως ΠΕΜΠΤΗ 21 Ιουνίου 2018
Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, 
θα αποτελούσε ιδιαίτερη τιμή για εμάς, να συμμετάσχετε στο 9o Θερινό Πανελλήνιο Τουρνουά Acadimies Golden Cup που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από
τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 ως και τη Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018
Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στα αθλητικά κέντρα Planet FC και Joga Bonito και αφορά σε τμήματα υποδομής ΠΑΕ, καθώς κι επιλεγμένες Ακαδημίες για παιδιά γεννημένα από το 2003 ως και το 2010.
Το 9ο Acadimies - Golden Cup τελεί υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Μακεδονίας, του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης και άλλων σημαντικών φορέων.

Δήμος Κατερίνης-Τμήμα Πολιτικής Προστασίας: Ανακοίνωση!

Σύμφωνα με τα όσα ορίζει η υπ’ αριθ. 4/2012 Διάταξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ο Ν.3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης», οι ιδιοκτήτες, νομείς, και επικαρπωτές των οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων, που βρίσκονται εντός πόλεων, κωμοπόλεων και οικισμών και σε απόσταση μέχρι 100 μέτρων από τα όριά τους, υποχρεούνται στην αποψίλωση αυτών από τα ξηρά χόρτα και στην απομάκρυνση άλλων εύφλεκτων υλικών που βρίσκονται μέσα σ’ αυτά.

Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία Συστήματος Τηλελέγχου, Τηλεχειρισμού και Ελέγχου Διαρροών του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού

ΘΕΜΑ: Ένταξη της πράξης με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΕΛΕΓΧΟΥ, ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ» προϋπολογισμού μελέτης 1.494.200€ (με ΦΠΑ) στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020»

Επίσκεψη Ρουμάνων τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, συναντήθηκε ομάδα Ρουμάνων τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων, στο πλαίσιο επίσκεψής τους στην Πιερία,  την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας υποδέχτηκε με χαρά τους 34 επισκέπτες στην  αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, όπου συζήτησε  μαζί τους για το έργο και το σχεδιασμό της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης, το πρόγραμμα ξενάγησής τους στην περιοχή και παρουσίασε τους προορισμούς-ορεινούς και παραθαλάσσιους, την ιστορία και τα σπουδαία μνημεία της περιοχής, τις ποικίλες εναλλακτικές μορφές τουρισμού που προσφέρονται στην περιοχή όλο το χρόνο, τα τοπικά προϊόντα, τα πολιτιστικά δρώμενα, τις τουριστικές υποδομές κ.ά..

Eυχαριστήριο των "μελισσοκόμων" του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου & Λυκείου Κατερίνης!

Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Κατερίνης
ευχαριστεί θερμά το γεωπόνο Νικόλαο Αθανασιάδη και την επιχείρησή του,

Τρία συνεχόμενα παιχνίδια για τους Παλαίμαχους του Πιερικού! Ταξίδι και στη Βουλγαρία!

Η άνοιξη και ο καλός καιρός σημαίνουν έναρξη αγωνιστικού πλάνου για τους παλαίμαχους του Πιερικού, που έχουν δρομολογήσει να δώσουν σειρά φιλικών και φιλανθρωπικών αγώνων την προσεχή περίοδο.

Ανακοίνωση ΕΛΓΑ για τις ζημίες λόγω βροχόπτωσης στις καλλιέργειες της περιοχής μας

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Ανακοινώνεται ότι ο ΕΛΓΑ έστειλε καταστάσεις με τα αποτελέσματα των επιτόπιων πραγματογνωμοσυνών που διενήργησαν οι γεωπόνοι εκτιμητές του Ε.Λ.Γ.Α στα αγροτεμάχια όπως αυτά δηλώθηκαν από τους καλλιεργητές Τοπικής Κοινότητας Κατερίνης, για το ζημιογόνο αίτιο: ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ της 16/07/2017 που αφορά τις καλλιέργειες νεκταρίνια, καρπούζια, μηδική σανός, ροδάκινα, καπνό, βερίκοκα, δαμάσκηνα.

Ενδιαφέρον ΠΑΣ Γιάννινα για τον Γιώργο Παμλίδη. Αποχωρεί ο Κατερινιώτης στράικερ απο την Κέρκυρα!

ΠΑΣ Γιάννινα: Εξετάζει Παμλίδη
Την περίπτωση του επιθετικού της Κέρκυρας Γιώργου Παμλίδη έχει στην μεταγραφική του λίστα ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα της Ηπείρου έχει ως προτεραιότητα για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν την διατήρηση του υπάρχοντος κορμού και τις ανανεώσεις συμβολαίων με τους Τζημόπουλο, Μιχαήλ να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Ταύρος Ελάφου: Συγχαρητήρια σε Αναγέννηση Κολινδρού και Εθνικό Κατερίνης!

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος απο την Αναγέννηση Κολινδρού και την επάνοδο της στην Α΄κατηγορία, καθώς και στον Εθνικό Κατερίνης που την ακολούθησε ώς δευτεραθλητής κοινοποίησε ο Ταύρος Ελάφου.

Η ανακοίνωση:

Σε νέο ρόλο ο Σάββας Τοπαλίδης που πέτυχε και το πρώτο του γκολ με τον Αιγινιακό!

Σε νέο ρόλο, πιο προωθημένο ως δεξί χαφ, καλύπτοντας το κενό του Θωμά Παπαδόπουλου και παίζοντας με τον Μάρκο Προσκυνητόπουλο στην… πλάτη (μπακ), αγωνίστηκε πρώτη φορά προχθές ο Σάββας Τοπαλίδης, που άνοιξε το σκορ με τακουνάκι, με το παρθενικό φετινό του γκολ. Για τον σημερινό «τελικό» με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, ξανά απόντες είναι οι Παπαδόπουλος-Αντωνιάδης, ενώ ο Τσολακίδης, που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει κόντρα στα Τρίκαλα.

Η μόνη Ελληνική ομάδα που έφτασε σε τελικό Ευρωπαϊκής διοργάνωσης ...διασύρεται διοικητικά

Οι πληροφορίες του τελευταίου διαστήματος επιβεβαιώθηκαν, με την UEFA να ανακοινώνει το βράδυ της Τρίτης το αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από της ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Αυτός αφορά μια σεζόν την οποία θα πρέπει να την εκτίσει ο Παναθηναϊκός μέσα στην επόμενη τριετία. Πρακτικά, θα πρέπει στα επόμενα χρόνια οι «Πράσινοι» να πάρουν ευρωπαϊκό εισιτήριο, ώστε να εκτίσουν την τιμωρία την επόμενη σεζόν.

Εκπαιδευτική δράση Διεύθυνσης Δασών Πιερίας- Ενημερωτική εκπαιδευτική επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Σβορώνου

Η περιβαλλοντική ομάδα της Δ/νσης Δασών Πιερίας αποτελούμενη από τους Μπατσαρά Άννα, Δασοπόνο - Παιδαγωγό και Γραμματικόπουλο Ιωάννη, Δασοφύλακα πραγματοποίησαν στις 24-04-2018 επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Σβορώνου και στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και ευαισθητοποίησης των μαθητών για το περιβάλλον,

O νέος χάρτης του ελληνικού ποδοσφαίρου – Αλλάζουν τα πάντα στη Football League

Αναδιάρθρωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου με τις ευλογίες των FIFA, UEFA αλλά και της κυβέρνησης- Αλλάζει ριζικά το τοπίο σε όλα τα μέτωπα. Μια σειρά από αλλαγές στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης των πρωταθλημάτων θα πραγματοποιηθούν με τις ευλογίες των FIFA, UEFA, αλλά και της κυβέρνησης, το επόμενο διάστημα. Κυβέρνηση, ΕΠΟ και Super League είναι σε ανοιχτή γραμμή για τη δομή που θα έχουν τα πρωταθλήματα έπειτα από την συνάντηση αντιπροσωπείας της Ομοσπονδίας με επικεφαλής τον πρόεδρο, Βαγγέλη Γραμμένο ενώπιον των αντιπροσώπων της FIFA σε ένα working group εφ’ όλης της ύλης.

Στο τραπέζι η τουριστική προβολή της Πιερίας-Φιλοξενία 38 Ρουμάνων τουριστικών πρακτόρων

Η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας στο πλαίσιο των προσπαθειών της για προβολή της Πιερίας φιλοξενεί το διήμερο (24-25 Απριλίου), 38 τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους από την Ρουμανία, με σκοπό τη γνωριμία τους με τους ιστορικούς και γαστρονομικούς θησαυρούς του τόπου μας.

Στην ΕΤ3 σήμερα το Πανσερραϊκός-Αιγινιακός. Η 20άδα της ομάδας της Πιερίας

Με 20 παίκτες μεταβαίνει στις Σέρρες ο Αιγινιακός που ψάχνει το δεύτερο διπλό του στο δρόμο της επιβίωσης. Τον δεύτερο από τους τρεις τελικούς τού Απριλίου δίνει ο Αιγινιακός στις Σέρρες την Τετάρτη 25/4 (15:00 ΕΡΤ3). Μετά τη νίκη κόντρα στη Σπάρτη η ομάδα της βόρειας Πιερίας δοκιμάζεται στον... λάκκο των λεόντων που έχουν επίσης ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία (έπεται η κόντρα με την Αναγέννηση Καρδίτσας).

Μην ξεχάσετε την εκδήλωση για το ελληνικό μέλι!

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας φιλοξενεί τον καθηγητή του Αριστοτελείου  Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Θρασυβούλου, έναν από τους πλέον ειδικούς  επιστήμονες στον τομέα της Μελισσικομίας. Ένα από τα πιο παλιά και σημαντικά γλυκαντικά που χρησιμοποιεί ο άνθρωπος, το μέλι, έχει ευεργετική δράση και του αξίζει να μιλήσουμε για αυτό.

''Παρουσίαση Α΄ Βοηθειών από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας στον Ορειβατικό Σύλλογο της Βροντούς''

Την Κυριακή 22 Απριλίου 2018, η Διασωστική Ομάδα Πιερίας μετά από πρόσκληση επισκέφτηκε τον Ορειβατικό Σύλλογο της Βροντούς.
Οι εκπαιδεύτριες κ. Γεραρίδου Αθηνά (διευθύντρια προγράμματος του ERC), κ. Παπαδοπούλου Μαριάνθη και κ. Μπέζα Χριστίνα ενημέρωσαν τα μέλη του συλλόγου σε θεωρητικό επίπεδο για τις πρώτες βοήθειες και τη χρησιμότητα – αξιοποίησή τους.