Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Παλαίμαχοι Πιερικού-ΠΑΟΘ (Παλαίμαχοι Ανεξαρτήτων Ομάδων Θεσσαλονίκης) 4-4 στο γήπεδο της Σεβαστής! (φωτο)

Πολλά γκολ και καλό θέαμα στο γήπεδο της Σεβαστής, με το φιλικό παιχνίδι των Παλαιμάχων του Πιερικού και του ΠΑΟΘ, να τελειώνει τελικά ισόπαλο 4-4. Η ομάδα της Κατερίνης ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και έχασε ευκαιρίες να διευρύνει περισσότερο το σκορ, με τους φιλοξενούμενους να ισορροπούν στο δεύτερο μέρος και να έχουν αυτοί τις ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλα τέρματα.

ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ-Η προκήρυξη του 10ου Τουρνουά "ΛΑΖΑΡΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ"!

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου Γ.Α.Σ Σβορώνου Κατερίνης ανακοινώνει την προκήρυξη του 10ου τουρνουά "Λάζαρος Ξανθόπουλος" το οποίο θα διεξαχθεί στις 12-13 Μαϊου στις εγκαταστάσεις του Σβορώνου.
Διοργάνωση τουρνουά
Η Ακαδημία ποδοσφαίρου Γ.Α.Σ Σβορώνου με πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου μέσα από μαζικές εκδηλώσεις αθλητικής δράσης, ευγενούς άμιλλας και του «ευ αγωνίζεσθαι», διοργανώνει το 10ο τουρνουά ‘Λάζαρος Ξανθόπουλος’ στις εγκαταστάσεις που βρίσκονται στην περιοχή του Σβορώνου.

SCHOΟLIKOMμπερδέματα II - ''H Νέα Γενιά'' (βίντεο)

Το "Cine Aριστούργημα της χρονιάς"  ONLINE (Eνιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Κατερίνης). Για πρώτη (και τελευταία;) φορά στα σχολικά χρονικά, σε Ελλάδα και εξωτερικό, οι καθηγητές ενός σχολείου (του πιο cinefil σχολείου πανελλαδικά, του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου & Λυκείου Κατερίνης),

Γ.Α.Σ Ολύμπιος Μαχητής - 6ο κύπελλο Ελλάδος Brazilian Jiu Jitsu

Την Κυριακή 15 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο Χαλάστρας έλαβε μέρος το 6ο Κύπελλο Ελλάδος Brazilian Jiu Jitsu με 300 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα. Ο Γ.Α.Σ Ολύμπιος Μαχητής επέστρεψε στην Κατερίνη με 9 μετάλλια (3 χρυσά- 2 αργυρά- 4 χάλκινα).
Η ομάδα κατέκτησε την 5η θέση στη συνολική κατάταξη ομάδων με μόλις 11 συμμετοχές. 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ: Πρόσκληση σε ΕΚΛΟΓΕΣ

Το Δ.Σ. της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ  καλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου σε  ΕΚΛΟΓΕΣ  για την ανάδειξη  νέου Δ Σ.  το ΣΑΒΒΑΤΟ  5 ΜΑΪΟΥ  2018  και από ώρα 14.00 έως και ώρα 18.00   στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο ΗΛΙΑΣ ΔΟΥΛΙΑΣ.

Aναγέννηση Σβορώνου-Πίνδος Άνω Αγιάννη 1-1 29η B' Πιερίας Ροκ ισοπαλία "σωτηρίας" Αγιάννη! (viral)

Του Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr) Τάμα...
 στον (Άνω) Αγιάννη οφείλει η ομάδα της Πίνδου για το χρυσαφένιο βαθμό σωτηρίας (1-1), που απέσπασε στο Σβορώνο, καταδικάζοντας, παράλληλα, την τοπική Αναγέννηση, με την «ποινή του υποβιβασμού» -σε μια νέα viral αποκλειστικότητα του Metrosport.gr-, από μία αναμέτρηση πιο hot απ’ τα νερά στα Λουτρά... της Αιδηψού και πιο viral (για ένα εκατομμύριο διαφορετικούς λόγους), απ’ ό, τι κυκλοφορεί στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Ελλάδας, αναγάγοντας τ' αντίστοιχα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Πιερίας σε υψηλό επενδυτικό προϊόν αξίας και περιεχομένου.

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για την Εργατική Πρωτομαγιά

Η 1η του Μάη αποτελεί ημέρα απόδοσης τιμής στους διαχρονικούς αγώνες και τις θυσίες των εργαζομένων αλλά και μνήμης για τους καθοριστικούς εργατικούς αγώνες ενάντια στην εργασιακή εκμετάλλευση, υπενθυμίζοντάς μας, ότι τίποτα δεν χαρίστηκε, αντιθέτως κατακτήθηκε με το αίμα αγωνιζόμενων εργατών για την εξάλειψη της αδικίας και της εκμετάλλευσης. 

Εθνικός Ν. Τραπεζούντας-Ατρόμητος Κατερίνης 1-2 Με σκόρερ τον Καρασαββίδη!

Με δυο γκολ που πέτυχε ο Καρασαββίδης στο 4΄και το 86΄ο Ατρόμητος πήρε το τρίποντο που εξασφάλισε την παραμονή του μέσα στην Τραπεζούντα επι του γηπεδούχου Εθνικού. Η ομάδα του Γιώργου Μπεκιάρη κατάφερε απλά να μειώσει το σκορ με τον Σύρπη στο 34΄.

Ενημέρωση για την εξαπόλυση του παρασιτοειδούς εντόμου Torymus sinensis σε καστανεώνες του Νομού Πιερίας

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια του προγράμματος «Βιολογικής καταπολέμησης της σφήκας της καστανιάς Dryocosmus kuriphilus (Υasumatsu)», που υλοποιείται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ) με τη συνδρομή του Μπενακείου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου (ΜΦΙ), πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες (25 και 26 Απριλίου) η εξαπόλυση του παρασιτοειδούς εντόμου Torymus sinensis στο Νομό Πιερίας.

2ος Διαγωνισμός Αρχαιογλωσσίας και Αρχαιογνωσίας Β΄ και Γ΄ τάξης των Γενικών Λυκείων Πιερίας

Το 2ο ΓΕΛ Κατερίνης σε συνεργασία με το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων Πιερίας, και πιο συγκεκριμένα με τον Σχολικό Σύμβουλο Φιλολόγων κ. Νικολαΐδη Αλέξανδρο, τη ΔΙΔΕ Πιερίας και τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Πιερίας διοργανώνει την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018 τον 2ο Διαγωνισμό Αρχαιογλωσσίας και Αρχαιογνωσίας για μαθητές της Β΄ και Γ΄ τάξης των Γενικών Λυκείων Πιερίας.

Ηλίας Κουλιανόπουλος: Δηλώνω παρών!

Στις 13 Μαΐου 2018 η Νέα Δημοκρατία με σταθερότητα και πίστη διοργανώνει εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη στελεχών σε νομαρχιακό και τοπικό επίπεδο.

Οι δηλώσεις απο το Αιγίνιο-Γιώργος Βαζάκας: Ευχαριστώ για την φιλοξενία τον Αιγινιακό!

Όσα είπαν οι Νικολαΐδης και Βαζάκας μετά τη μοιρασιά μεταξύ Αιγινιακού και Αναγέννησης.
Ο Κώστας Νικολαΐδης στάθηκε στην έλλειψη φρεσκάδας από την ομάδα του αλλά και στο γεγονός ότι παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, αυτή κατάφερε να ισοφαρίσει την Αναγέννηση:

Στην κορυφή των Κυκλάδων οι Κορασίδες του Κατερινιώτη Βασίλη Τσιουπλή!

Οι μικρές της Νάξου ήταν οι νικήτριες του μεγάλου τελικού για το πρωτάθλημα βόλεϊ κορασίδων της Τ.Ε. Κυκλάδων με 3-2 σετ επί της ΑΣΕ Νεωρίου. Σε έναν συγκλονιστικό αγώνα ο Πανναξιακός ήταν αυτός που σήκωσε το κύπελλο του πρωταθλητή μέσα σε ένα σχεδόν κατάμεστο ΔΑΚ Νάξου.
Οι αθλήτριες του Βασίλη Τσιουπλή μπήκαν δυνατά στον αγώνα από την αρχή πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση και προηγήθηκαν σχετικά εύκολα με 2-0 σετ (25-19, 25-18).

Football League: Φάσεις και γκολ της 29ης αγωνιστικής (βίντεο)

Δείτε το βίντεο με τα γκολ και τις φάσεις της 29ης αγωνιστικής στην Football League:

ΚΑΤΕΡΙΝΗ-Την Τετάρτη ξεκινάνε οι εκπτώσεις Μαΐου!

Ο Εθνικός Κατερίνης τίμησε την κυπελλούχο ερασιτεχνών Ελλάδος ομάδα του!

Ήταν μια πολύ όμορφη εκδήλωση αυτή που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 29/4, με τον Εθνικό Κατερίνης να τιμά την ομάδα που κατέκτησε το κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος του 1996, στον τελικό του Ευόσμου στην Θεσσαλονίκη. Η τότε ομάδα, αγωνίστηκε με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της σημερινής, σε ένα παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Σταθμού και έληξε 3-3 ανάμεσα στις δυο ομάδες. Στη συνέχεια όλοι μαζί, μεταφέρθηκαν στη γνωστή ταβέρνα της περιοχής μας "ΚΑΜΙΝΙ" όπου "παλιοί και νέοι" πραγματικά πέρασαν πολύ όμορφες στιγμές, που όλοι τους θα έχουν να θυμούνται για πολλά χρόνια.

Γ. Ολύμπιος Λόφου-ΑΕ Περίστασης 2-2 Η ισοφάριση στο 90΄!

(Απο ΑΕ Περίστασης)
Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από το Λόφο η Α.Ε.Π. Είχε την υπεροχή στο παιχνίδι αλλά λίγο πριν τη λήξη και συγκεκριμένα στο 40' ο Λόφος προηγήθηκε με 1 - 0.

Φιλικό με ομάδα Βετεράνων Θεσσαλονίκης σήμερα οι Παλαίμαχοι του Πιερικού στην Σεβαστή!

Φιλικό παιχνίδι θα δώσουν σήμερα οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Πιερικού, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν μικτή ομάδα βετεράνων ποδοσφαιριστών απο την Θεσσαλονίκη. Το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο της Σεβαστής και θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. γι αυτό και οι παλαίμαχοι του Πιερικού, καλούν τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην ομάδα τους, να βρίσκονται στο γήπεδο της Σεβαστής στις 5 μ.μ. για τον αγώνα αυτό.

Ακαδημία Π.Π.Π.: Παραίτηση Δ.Σ. και κάλεσμα σε εκλογές

Τα μέλη του συλλόγου καλεί με ανακοίνωση του το Δ.Σ. της Ακαδημία Πλαταμώνα, μετά την παραίτηση των ανθρώπων της διοίκησης ώστε να ακολουθήσουν οι διαδικασίες εκλογής του νέου σχήματος. Η εκλογοαπολογιστική συνέλευση έχει οριστεί για την άλλη Πέμπτη 10 Μαΐου. 

Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Δώσε αίμα, χάρισε ζωή!

Football League: Ανέβηκαν Άρης και ΟΦΗ!

Άρης και ΟΦΗ επέστρεψαν στην Super League, εκεί που δικαιωματικά είναι η θέση τους. Ο Αιγινιακός με την ισοπαλία στην έδρα του με την Καρδίτσα, έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής.

Γ΄Εθνική-Πλέι-οφ ανόδου: Διπλό ο Ηρακλής και τρίποντο ο Βόλος!

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής των πλέι-οφ

Αήττητος Σπάτων - Εθνικός 1-1

Βόλος ΝΠΣ - Απόλλων Παραλιμνίου 1-0

Τραγωδία στην Πιερία: Τρακτέρ καταπλάκωσε και σκότωσε 52χρονο αγρότη

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 52χρονος το βράδυ του Σαββάτου σε αγροτική περιοχή του Μοσχοποτάμου Πιερίας.

Αιγινιακός-Αναγέννηση Καρδίτσας 1-1 Στις καθυστερήσεις ο Γιαζιτζόγλου τον βαθμό-χρυσάφι!

Ο Αιγινιακός έσωσε την παρτίδα στο τέλος και απέσπασε ισοπαλία 1-1 απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Η Αναγέννηση Καρδίτσας κρατούσε μέχρι το 90’ σπουδαίο τρίποντο στο Αιγίνιο, όμως ο Αιγινιακός κατάφερε με τέρμα από τα 11 βήματα στο 92’ να φέρει το ματς στα ίσα (1-1) και να σώσει στο τέλος την παρτίδα.

Α΄ ΕΠΣ Πιερίας: Αποτελέσματα 29ης-Βαθμολογία-Επόμενη 30η αγωνιστική


Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής

ΑΕΤΟΣ ΚΑΤΑΛΩΝΙΩΝ-Π.Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ 3-0

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ-ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ  3-0

ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ-Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ  2-0

Τα σημερινά τελικά αποτελέσματα των αγώνων της ΕΠΣ Πιερίας

Α΄ΕΠΣ Πιερίας
Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής

ΑΕΤΟΣ ΚΑΤΑΛΩΝΙΩΝ-Π.Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ 3-0

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ-ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ  3-0

Το μεγαλύτερο πλατάνι της Ελλάδας-Το «πλατάνι της μπάρας» στον Κολινδρό

Το μεγαλύτερο πλατάνι της Ελλάδας, «Το πλατάνι της μπάρας» όπως είναι ευρύτερα γνωστό, στον Κολινδρό, ένα ανεκτίμητο μνημείο της φύσης, επισκέφτηκαν στο πλαίσιο της δράσης της Π.Ε. Πιερίας, για τον σχεδιασμό των πολιτιστικών διαδρομών της Πιερίας, ο επιστημονικός συνεργάτης Π.Ε. Πιερίας κ. Δημήτρης Ρουκάς, ο υπεύθυνος τουρισμού της Π.Ε. Πιερίας κ. Μίλτος Νικολάου, ο πρόεδρος του GEOROUTES κ. Giannis Balakakis, και η εμπορικός - οικονομικός ακόλουθος της Ολλανδικής πρεσβείας στην Ελλάδα κ. Siwarde Johanna Sap, συνδεόμενοι από τον πρόεδρο της ΔΗ.ΦΟ.Π.Α.Π.Ο.Υ κ. Γιώργο Καλύβα .

Αετός Καταλωνίων-Δημήτρης Λάζος: Δεν μας χαρίστηκε κανείς!

Ένα από τα καλύτερα και ανερχόμενα ταλέντα της Πιερίας είναι αναμφισβήτητα ο Δημήτρης Λάζος.
Ο 20χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός του Αετού Καταλωνίων σε δηλώσεις του στο pamespor.gr, στάθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του, τις προσωπικές του φιλοδοξίες, τη βοήθεια του προπονητή του  αλλά και την στήριξη των  φιλάθλων.

Ακαδημία Κατερίνης-ΠΑΟ Κ. Μηλιάς (φωτο)



Στον τελικό με Ναδάλ στην Βαρκελώνη ο 19χρονος Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον τελικό του ATP 500 της Βαρκελώνης αφού επιβλήθηκε με 7-5, 6-3 επί του Πάμπλο Μπούστα. Μία ακόμα τεράστια εμφάνιση πραγματοποίησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς και προκρίθηκε στον τελικό του ATP 500 της Βαρκελώνης. Ο 19χρονος Έλληνας τενίστας με απόλυτη συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του ματς επιβλήθηκε με 7-5, 6-3 επί του Πάμπλο Μπούστα για να πάρει την πρώτη πρόκριση σε 500άρι.
Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός ο Στέφανος Τσιτσιπάς φρόντισε να δείξει στον αντίπαλο του τι θα επακολουθούσε.

Το σημερινό πρόγραμμα στα γήπεδα της ΕΠΣ Πιερίας

29η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ         
Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ           
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΚΥΡΙΑΚΗ  29-04-2018  17:00

ΑΕΤΟΣ ΚΑΤΑΛΩΝΙΩΝ-Π.Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ 2012
ΚΑΤΑΛΩΝΙΩΝ
ΓΙΑΜΟΥΖΗΣ ΠΛΟΣΚΑΣ ΠΑΤΡΗ ΑΙΚ
ΦΙΡΙΝΙΔΗΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ-ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ
Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ
ΜΕΓΑΣ ΚΟΥΤΣΙΚΑΝΙΔΗΣ ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΤΟΥΛΗΣ

Οι βουλευτές Πιερίας συμπαρίστανται στο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ

  Με τους  εκπροσώπους της Πιερίας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο συναντήθηκαν στο πλαίσιο των επαφών συνεργασίας εν όψει της προετοιμασίας του 47ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2018 και όχι μόνο, μέλη της διοίκησης του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.).
   Οι εποικοδομητικές και παραγωγικές συναντήσεις του Οργανισμού με τους Βουλευτές του Νομού Πιερίας, αποσκοπούν στην ενημέρωση των Κοινοβουλευτικών αντιπροσώπων γύρω από τα τρέχοντα ζητήματα υποστήριξης και  λειτουργίας του ΟΡ.ΦΕ.Ο., την πορεία της προετοιμασίας του φετινού Φεστιβάλ, θέματα συνεργασιών, διακρατικές συμφωνίες, ανταλλαγή απόψεων.

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Γ΄ΕΠΣ Πιερίας: Αποτελέσματα 25ης-Βαθμολογία-Επόμενη 26η αγωνιστική

Αποτελέσματα 25ης αγωνιστικής        

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ-ΜΥΤΙΚΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ 3-5

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-Π.Α.Ο. Κ.ΜΗΛΙΑΣ  3-0

Β΄ΕΠΣ Πιερίας: Αποτελέσματα 29ης-Βαθμολογία-Επόμενη 30η αγωνιστική

Αποτελέσματα 29ης αγωνιστικής

ΔΟΞΑ 10 ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΗΣ 2-3

ΠΡΟΟΔΟΣ Π.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  0-3

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΙΕΡΙΩΝ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ   1-0

ΚΑΤΕΡΙΝΗ-Πωλείται Peugeot 106 Rallye. Τιμή 600 ευρω!!!!

Πωλείται στην Κατερίνη Peugeot 106 Rallye μοντέλο 1995 (5ος/94 καταλυτικό), 1400 κυβικά, σε καλή κατάσταση σχετικά με την ηλικία του, χωρίς σκουριές και χτυπήματα, top μηχανικά, καλό σαλόνι και πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας 2018!
Τιμή 600 ευρώ!!!

Α.Σ ΧΟΥΡΟΝ Κατερίνης στο ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ CUP 2018! (φωτο)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ CUP 2018
28η AΠΡΙΛΙΟΥ 2018
Κλειστό στάδιο Φιλιππειο Βεροίας
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕς : ΠΙΣΤΙΚΟΣ ΤΕΑΜ, MAXHTΕΣ ΣΙΘΩΝΙΑς ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ Π.Ο.Κ.ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ KICK BOXING

Ο απολογισμός της Ανθοκομικής Έκθεσης Κατερίνης 2018

Ένα “Θείο Δώρο” για τους παραγωγούς αλλά και μια μοναδική εμπειρία για τους χιλιάδες επισκέπτες της. Από τις 19 έως και τις 26 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στην αυλή του Καπνικού Σταθμού η Ανθοκομική Έκθεση Κατερίνης 2018 στην οποία συμμετείχαν ντόπιοι παραγωγοί από τον νομό Πιερίας. Χιλιάδες συμπολίτες μας επισκέφθηκαν την αυλή του Καπνικού Σταθμού για να προμηθευτούν εποχιακά λουλούδια και απόλαυσαν την ομορφιά και την ηρεμία που προσφέρει αυτή η μοναδική γωνιά της πόλης, ειδικά τις ημέρες αυτές, στολισμένη με χιλιάδες πολύχρωμα άνθη.

Λεβαδειακός-Ατρόμητος 2-2 Γκολάρα με κεφαλιά ο Ευριπίδης Μιτακίδης!

Οριστικά τέταρτος θα είναι ο Ατρόμητος στο πρωτάθλημα της Super League U20, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Λεβαδειακό. Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν Λεβαδειακός και Ατρόμητος σε αναμέτρηση για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League U20, αποτέλεσμα που οριστικοποιεί την 4η θέση των Περιστεριωτών στη βαθμολογία.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο, με το γκολ να έρχεται τελικά στο 45ο λεπτό με πλασέ του Τσεκερίδη ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Λαζαρίδη.

Οι νικητές του CEN/JA GREECE Θεσ/νίκης ΄18 & η "πρωτιά" του ΕΝΕΓΥΛ Κατερίνης & των ειδικών σχολείων!

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! Οι νικητές του Διαγωνισμού
 Εικονικής Επιχείρησης του CEN/JA Θεσσαλονίκης 2018 είναι το ΓΕΛ Ποδοχωρίου Καβάλας, το 28ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης (Τούμπας) και το Αρσάκειο Θεσσαλονίκης (στις κατηγορίες "Καλύτερο περίπτερο", "Καλύτερο προϊόν" και "Καλύτερη επιχείρηση", όπως ανακοινώνονται από την
 υπεύθυνη του προγράμματος, Ελίζα Παυλίδη), στην τελετή λήξης της εντυπωσιακής διοργάνωσης στο Mediterranean Cosmos (27-4-2018).

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ-Σέλφι νίκης-παραμονής αφιερωμένη σε συμπαίκτη τους!

Στον συμπαίκτη τους Θέμη Μαυρόπουλο που παντρεύτηκε σήμερα αφιέρωσαν τη νίκη τους επι του Απόλλωνα Λιτοχώρου οι Μακεδόνες Πιερίων.

Ο Καπνικός Σταθμός στην ΕΡΤ3!

Ο ΚΑΠΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ στην εκπομπή Αντιδραστήριο της ΕΡΤ3, τη Δευτέρα 30/4, στις 20.00. Στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, εδώ και πάνω από πέντε χρόνια, κάτοικοι της Πιερίας έχουν δημιουργήσει έναν κόμβο αλληλεγγύης και πολιτισμού, με πολλές αυτοοργανωμένες δράσεις, που βασίζονται στον εθελοντισμό.

“Πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης” Εκστρατεία "Ένα στα πέντε"

Με τις καλύτερες των εντυπώσεων αποχώρησαν από το Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης όσοι παρακολούθησαν στις  22/04/2018 την ιδιαίτερη ημερίδα με θέμα “Πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης ” που διοργάνωσαν, το Πολιτιστικό Κέντρο ΟΤΕ Ν. Πιερίας και ο αθλητικός σύλλογος «Οι Ολύμπιοι Κατερινης».

Τα τελικά αποτελέσματα των σημερινών αγώνων της ΕΠΣ Πιερίας

29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ       
Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ   

ΔΟΞΑ 10 ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΗΣ 2-3

ΠΡΟΟΔΟΣ Π.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  0-3

Έρχεται!!


Έρχεται!!

Ο ποδοσφαιριστής που νίκησε δυο φορές τον καρκίνο συμβουλεύει: «Να χαμογελάς κάθε μέρα και να μάχεσαι!»

Αμπιντάλ στο gazzetta.gr: «Να χαμογελάς κάθε μέρα και να μάχεσαι!»
Ο Ερίκ Αμπιντάλ μίλησε στο gazzetta.gr για τη μάχη με τον καρκίνο, τον Ερνέστο Βαλβέρδε, τον Ινιέστα και τις πολλές καλές αναμνήσεις του από την Ελλάδα. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΕΝΕΥΗ: ΘΑΝΟΣ ΣΑΡΡΗΣ.
Ο τελικός του Champions League το 2011 είχε προδιαγεγραμμένη εξέλιξη για τους περισσότερους στη Μπαρτσελόνα. Η εξαιρετική ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, στη μάχη με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε μια έξτρα ώθηση. Μια δύναμη ψυχής που πλημμύρισε τα αποδυτήρια, ανεβάζοντας στο μάξιμουμ την θέληση και το κίνητρο του κάθε ποδοσφαιριστή. Κι αυτή η ώθηση οφειλόταν στον Ερίκ Αμπιντάλ και την μεγάλη μάχη που έδωσε, βγαίνοντας νικητής.

Βλέπει προς Διόσκουρους ο Πιερικός!

Ειλημμένη δείχνει η απόφαση για… προαγωγή, τουλάχιστον για δυο-τρεις παίκτες (ίσως παραπάνω, για αξιολόγηση στο βασικό στάδιο προετοιμασίας), στον Πιερικό από τη θυγατρική ομάδα, τους Διόσκουρους, που παίζει στο τοπικό, κάτι που θα αποφασίσει το τεχνικό επιτελείο.

Δημήτρης Κυρτέγος: Σύντομο το πέρασμα της Καρίτσας απο το τοπικό!

Κυρτέγος: «Σύντομα η Καρίτσα ξανά στη Γ΄ Εθνική»
Νωρίς-νωρίς ξεκίνησε ο αγωνιστικός προγραμματισμός για τη νέα σεζόν στην ΑΕ Καρίτσας. Η ομάδα της Πιερίας, η οποία υποβιβάστηκε από τη Γ’ Εθνική στα τοπικά της ΕΠΣ Πιερίας, αρχικά έδωσε τα «κλειδιά» στον Διονύση Τοκατλίδη και άμεσο συνεργάτη του τον γυμναστή, Δημήτρη Βλάχο, με τους δύο να έχουν θέσει υψηλούς στόχους για τη νέα χρονιά.

Οικονομικές ντόπες της διοίκησης στους παίκτες του Αιγινιακού!

Ποιο μήνυμα έστειλε στους παίκτες τού Αιγινιακού ο τεχνικός διευθυντής Θόδωρος Θεοδωρίδης
Εκτός από τη δουλειά στο τακτικό κομμάτι ο Κώστας Νικολαΐδης είχε ποντάρει πολλά και στην ψυχολογική προετοιμασία των παικτών του πριν από τους δύο κερδισμένους «τελικούς» τού Αιγινιακού με τη Σπάρτη και τον Πανσερραϊκό.

Τα σημερινά παιχνίδια στα γήπεδα της ΕΠΣ Πιερίας

29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ         
Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ     
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΣΑΒΒΑΤΟ  28-04-2018  17:00

ΔΟΞΑ 10 ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΗΣ
ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ 
ΝΙΚΟΛΙΤΣ ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΦΤΑΡΑΣ 
ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ

ΠΡΟΟΔΟΣ Π.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
N.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ 
ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΚΟΡΙΝΙΩΤΗ ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΗΣ 
ΣΙΑΜΑΤΡΑΣ