Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Β΄ΕΠΣ Πιερίας: Αποτελέσματα 26ης-Βαθμολογία-Επόμενη 27η αγωνιστική

Τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής

ΠΡΟΟΔΟΣ Π.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ  1-0

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ  5-0

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ-ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ   5-1

Τα τελικά αποτελέσματα στα παιχνίδια της ΕΠΣ Πιερίας

26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ       
Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 

ΠΡΟΟΔΟΣ Π.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ  1-0

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ  5-0

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ-ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ   5-1

Άρης Κοκκινοπλιτών-ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 0-2 Τα στιγμιότυπα! (βίντεο)

Με το τρίποντο στις αποσκευές της έφυγε απο το Α΄ΔΑΚ η νεανική ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης,κερδίζοντας τον γηπεδούχο Άρη με σκόρ 2-0. Οι πόντιοι κατάφεραν να προηγηθούν με ένα γρήγορο γκολ το οποίο πέτυχε ο Ιωσηφίδης όταν ξέφυγε απο τους αμυντικούς του Άρη και μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε τον Τσιαμπέρα και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Αποτελέσματα ημιχρόνου στα σημερινά παιχνίδια της ΕΠΣ Πιερίας

26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ         
Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ   

ΠΡΟΟΔΟΣ Π.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ  1-0

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ  1-0

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ-ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ   2-0

Σε Πιερία και Βάρη οι τελικές φάσεις Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Ε.Ο.

Η επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΟ όρισε τους αγώνες των τελικών φάσεων των Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Νέων και Παίδων, οι οποίοι θα διεξαχθούν από τις 10 έως τις 13 Απριλίου στην Πιερία και στην Βάρη.

Τα 5 χειρότερα πράγματα που μπορεί να κάνεις μετά την προπόνηση

Στις προπονήσεις, δεν φτάνει μόνο να έχεις μια τακτική πριν και κατά τη διάρκεια. Οφείλεις να ακολουθείς μια τακτική ακόμα και μετά την προπόνηση και αυτό διότι το σώμα σου χρειάζεται φροντίδα αφενός ενώ από την άλλη προετοιμάζεσαι καλύτερα για την επόμενη φορά.
Χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί πράγματα που δεν δίνουμε σημασία, μπορεί από τη μία πλευρά να μηδενίσουν την προσπάθειά μας και από την άλλη να μας οδηγήσουν σε ανεπιθύμητες συνέπειες, όπως είναι οι τραυματισμοί.

Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης γάλλου ορειβάτη στον Όλυμπο

Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση στον Όλυμπο, για την προσέγγιση και διάσωση Γάλλου ορειβάτη, ο οποίος υπέστη πιθανό κάταγμα στο κάτω άκρο και έχει ακινητοποιηθεί στη θέση Γκαβός, σε υψόμετρο 2.100-2.200 μέτρων.

Α΄&Β΄ΕΚΑΣΚΕΜ: Πρόγραμμα 10ης αγωνιστικής σήμερα στην Κ. Μακεδονία!

Α΄ΕΚΑΣΚΕΜ-10η Αγωνιστική

31/03/18 20:00 ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ-ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΚΙΔΗΣ ΠΑΣΧΑ

18:00 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Α
ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ-ΓΑΣ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Γ
ΕΚΙΖΟΓΛΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΨΙΔΗΣ ΚΛΕΑΝΘΗ

Basket League-Κρίσιμες μάχες σε Λάρισα και Νέα Σμύρνη, με Κόροιβο ο ΠΑΟΚ

O ΠΑΟΚ υποδέχεται στη Θεσσαλονίκη τον Κόροιβο (16:30) στο... κυνήγι της τετράδας, με τις αναμετρήσεις σε Λάρισα (ΓΣΛ Φάρος - Κολοσσός) και Νέα Σμύρνη (Πανιώνιος - Λαύριο) να έχουν τεράστιο ενδιαφέρον. Με τέσσερις ιδιαίτερα σημαντικές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ξεκινά το Σάββατο (31/3) η 21η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

«Ή εμείς ή κανείς...» Το Ελληνικό ποδόσφαιρο των παραγόντων που δεν αγαπούν τον αθλητισμό!

Ο Μιχάλης Τσόχος απαντά στο ερώτημα που έχει βαρεθεί να ακούει τις τελευταίες ημέρες από ανθρώπους που τον σταματούν στο δρόμο και τον ρωτούν «πώς γίνεται να μην αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο 30 χρόνια τώρα...». Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου οι παράγοντες που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και τις κορυφαίες ομάδες του, είναι στην πλειοψηφία τους παράγοντες που δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο, δεν το αγαπούν και δεν τους ενδιαφέρει ως αυτόνομη επιχειρηματική δραστηριότητα (“μπίζνα” όπως το λένε οι περισσότεροι από αυτούς).

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εν όψει Πάσχα σε όλη τη χώρα

Η μαζική «έξοδος» του Πάσχα θα συνοδευτεί από κάποιες ρυθμίσεις της κυκλοφορίας από την Τροχαία για την ομαλή και ασφαλή κίνηση των οχημάτων στα «φορτωμένα» οδικά δίκτυα της χώρας. Με σκοπό την σωστή κυκλοφορία στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της Ελλάδας, η αστυνομία θα προχωρήσει σε διάφορες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ώστε οι πολίτες που θα ταξιδέψουν για το Πάσχα να έχουν ασφαλή και ομαλή μετακίνηση.

Όλο και πιο κοντά στην άνοδο ο Άρης-Διπλής σημασίας η νίκη στη Δράμα!

Το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας δίνει στον Αρη πολύ περισσότερα από τους τρεις βαθμούς της νίκης
Όσο κερδίζει, τόσο πιο κοντά φτάνει στον αντικειμενικό του στόχο. Το αυριανό παιχνίδι απέναντι στη Δόξα Δράμας είναι, όμως, διαφορετικό, γιατί δίνει περισσότερους των τριών βαθμών.

Έφυγε 23χρονο παλικάρι-Θρήνος στο μπάσκετ για τον Γιώργο Βράγγα!

Πάλεψε σκληρά, πάλεψε αντρίκια, επί τρία χρόνια. Ο Γιώργος Βράγγας έφυγε για το μεγάλο ταξίδι σκορπώντας τη θλίψη σε όλον τον κόσμο του μπάσκετ της Θεσσαλονίκης, που ήξερε τον αγώνα του. Καλό ταξίδι, μαχητή, ο αγώνας σου ήταν ένα παράδειγμα για όλους μας…

Ξεκινάει με ντέρμπι στο Περιστέρι Ατρόμητος-ΠΑΟΚ η Super League. Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής

Ξεκινάει το πρωτάθλημα της Super League, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις για την 26η αγωνιστική. Τα μεγάλα παιχνίδια θα γίνουν στο ΟΑΚΑ και το Περιστέρι, με την ΑΕΚ να παίζει με τον ΠΑΟ και τον Ατρόμητο με τον ΠΑΟΚ.

4o Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά σας προσκαλούμε στο 4ο Φιλανθρωπικού Τουρνουά Ποδοσφαίρου μεταξύ των Ενώσεων Σωμάτων Ασφαλείας (Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό) και Ένοπλων Δυνάμεων (Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας) με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας και πάνες ηλικιωμένων για την ενίσχυση του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου της Ι.Μ. Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Τα σημερινά παιχνίδια στα γήπεδα της ΕΠΣ Πιερίας

26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ         
Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ   
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΣΑΒΒΑΤΟ  31-03-2018  17:00

ΠΡΟΟΔΟΣ Π.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ
ΕΞΟΧΗΣ
ΔΙΑΚΟΥΜΑΚΟΣ ΣΑΛΤΣΙΔΗΣ ΚΟΥΤΣΙΚΑΝΙΔΗΣ
ΚΟΥΤΣΙΩΤΑΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ
Ι. ΚΑΛΛΙΑΝΙΔΗ
ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΚΟΡΙΝΙΩΤΗ
ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Το πάθος και η καρδιά μετράει σε τέτοια παιχνίδια!

Ο προπονητής του Πιερικού Λ. Μπίλης στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μίλησε για το κρίσιμο και καθοριστικό παιχνίδι της Κυριακής 1 Απριλίου με τον Κιλκισιακό που θα γίνει στο Α' ΔΑΚ και μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων των Πιεριέων, λέγοντας τα εξής:
"Φτάσαμε στο τελευταίο παιχνίδι μετα απο μια δύσκολη σεζόν.

"Οι ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ" πρόσφεραν Πασχαλινά δώρα στα παιδιά της "ΛΑΜΨΗΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ"!

Η κοινωνική προσφορά και η αξιέπαινη δραστηριότητα τους συνεχίζεται στην περιοχή μας! Αυτή τη φορά η Παναθηναϊκή Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών, Παράρτημα Πιερίας "Οι Ολυμπιάδες",

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ-Αυτοί οι 5 είχαν παίξει στη νίκη-άνοδο με Καραΐσκάκη!

Ο Βασίλης Λιόλιος έχει 3 στα 3 με τον Αιγινιακό κόντρα στον Καραϊσκάκη Αρτας


Ο Βασίλης Λιόλιος έχει 3 στα 3 με τον Αιγινιακό κόντρα στον Καραϊσκάκη Αρτας Ποιοι παίκτες του Αιγινιακού είχαν αγωνιστεί στο προ διετίας διπλό στην Αρτα - παράδοση... μπετόν κόντρα στον Καραϊσκάκη. Πέντε παίκτες από το τωρινό ρόστερ τού Αιγινιακού είχαν συμβάλει στο προ διετίας διπλό στην Αρτα κόντρα στον Καραϊσκάκη.

Δήμος Κατερίνης: Αποκατάσταση οδοστρώματος και ασφαλτοστρώσεις στις Τ.Κ. Κάτω Μηλιάς & Σεβαστής

-Βελτίωση της βατότητας τμημάτων του οδικού δικτύου στο σύνολο του Δήμου
Στην επισκευή, αποκατάσταση και  βελτίωση του οδικού δικτύου στις Τοπικές Κοινότητες Κάτω Μηλιάς και Σεβαστής αντίστοιχα, έπειτα από τις ζημιές, που είχαν προκληθεί από τις πλημμύρες του περασμένου Νοεμβρίου, επικεντρώνονται στη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας, οι παρεμβάσεις συνεργείων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας συνδράμει στο έργο του Κτηματολογίου

Δεκαοχτώ πρώην Κοινότητες που πλέον ανήκουν στους Δήμους Κατερίνης και Δίου-Ολύμπου της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, πρόκειται να αποκτήσουν κτηματολόγιο, αφού ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας, όπως ανακοίνωσε η ΕΚΧΑ Α.Ε..

Ευτυχώς το ποσοστό αυτό δεν υπερβαίνει το 4-5%!

“Δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχτούμε άλλο αυτή την ανεύθυνη συμπεριφορά η οποία έχει ως αποτέλεσμα να ζημιώνεται ο παραγωγός αλλά και να επιβαρύνεται η ομάδα των εθελοντών, περιμένοντας μέσα στη βροχή, στον αέρα ή στον ήλιο, κάποιους, οι οποίοι απλά ...ξέχασαν πως είχαν παραγγείλει!” δηλώνουν οι άνθρωποι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας “Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ”

Δήμος Κατερίνης – Δημοτική Κοινότητα Κορινού: Προληπτική ιατρική για την έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ
Σάββας Χιονίδης: «Ο Δήμος μας, διαχρονικά υλοποιεί για τους  δημότες προγράμματα προληπτικής ιατρικής και ενημέρωσης με στόχο ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο ατομικής και οικογενειακής προστασίας σε θέματα υγείας».

Έκδοση 2ης Τροποποίησης Απόφασης Ένταξης Πράξεων στο υπομέτρο 6.1 Π.Κ.Μ. ("Νέοι Γεωργοί") της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Πιερίας»

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ΠΕ Πιερίας ενημερώνει τους ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ και τους ΕΝΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ του υπομετρου 6.1 ότι έχει ήδη εκδοθεί η 2η Τροποποίηση Απόφασης Ένταξη πράξεων στο υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του ΠΑΑ 2014–20 της ΠΚΜ στο πλαίσιο της 1ης πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων στήριξης έτους 2016 (ΑΔΑ: 6Ψ587ΛΛ-Ξ2Ε)

Η ΕΠΣ Πιερίας πήρε την τελική φάση ΠΑΙΔΩΝ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων!

Στο ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Πιερίας θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση ΠΑΙΔΩΝ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων. Οι άνθρωποι της τοπικής ποδοσφαιρικής ένωσης της Πιερίας, πήραν το προφορικό οκ της ομοσπονδίας και περιμένουν και το επίσημο έγγραφο για να δρομολογήσουν την διοργάνωση των ημιτελικών, του μικρού και του μεγάλου τελικού των Παίδων.

Ξεκάθαρη και ντόμπρα δήλωση του προέδρου της ΕΠΣ Θράκης: "Το ποδόσφαιρο δεν είναι πόλεμος, ούτε με πιστόλια, ούτε με καράβια..."

Το να τοποθετείσαι αληθινά και σωστά χωρίς τον φόβο ότι "κάποιοι" θα σου ...τραβήξουν τ΄αυτάκια για την σταράτη τοποθέτηση και τα πιστεύω σου για το άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο, είναι σήμερα η μεγαλύτερη μαγκιά και ένδειξη ντομπροσύνης που μπορεί κάποιος να επιδείξει στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Πρωτιά για τα κορίτσια του 2ου ΓΕΛ και συγχαρητήρια των καθηγητών τους!

Έκφραση συγχαρητηρίων σε μαθήτριες και μαθητές του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης
Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήριά μας στην ομάδα ποδοσφαίρου των κοριτσιών μας, που πήραν την 1η θέση στους αγώνες ποδοσφαίρου των Λυκείων της Πιερίας κατακτώντας το κύπελλο μετά τη νίκη τους και στον τελικό αγώνα.

Γ΄Εθνική-Το πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ για την Football League

Το αγωνιστικό πλάνο των αγώνων-μπαράζ
Συγκεκριμένα, τα παιχνίδια των μπαράζ αρχίζουν την Κυριακή 22 Απριλίου και οι έξι αγωνιστικές θα διεξαχθούν ανά Κυριακή (χωρίς εμβόλιμες αγωνιστικές), με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται την Κυριακή 27 Μαΐου. Συγκεκριμένα, τα παιχνίδια των μπαράζ αρχίζουν την Κυριακή 22 Απριλίου και οι έξι αγωνιστικές θα διεξαχθούν ανά Κυριακή (χωρίς εμβόλιμες αγωνιστικές), με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται την Κυριακή 27 Μαΐου.

ΠΙΕΡΙΑ-«Πάσχα στον τόπο μας»

Το Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο στήριξης της τοπικής αγοράς, με συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και το Δήμο Κατερίνης, διοργανώνουν τη δράση «Πάσχα στον τόπο μας». Τη Μεγάλη Τετάρτη 4 Απριλίου και τη Μεγάλη Πέμπτη 5 Απριλίου, σε ειδικές κατασκευές που θα στηθούν σε κεντρικά σημεία της Κατερίνης, θα μοιράζονται πασχαλινά δώρα σε καταναλωτές, με τη προσκόμιση αποδείξεων από τοπικά καταστήματα, επιβραβεύοντας την επιλογή τους να στηρίξουν τους επαγγελματίες του τόπου τους.

Ύβρεις, απειλές, έπαρση-Δεν ξέχασαν τίποτε, δεν έμαθαν τίποτε οι κομμουνιστές του Λιτοχώρου;

Αντώνη Ι. Ζαρκανέλα
π. Γενικού Διευθυντή Ανάπτυξης
της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε στο Λιτόχωρο, από τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας ν. Πιερίας με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού άλλων οργανώσεων από ολόκληρη την Ελλάδα και πλήθους κόσμου, το ετήσιο μνημόσυνο της επίθεσης ένοπλων κομμουνιστών στο Λιτόχωρο. Η επίθεση αυτή σημειώθηκε το βράδυ της 30ης Μαρτίου 1946 προς ξημερώματα Κυριακής 31ης Μαρτίου 1946, ημέ

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Χωροταξίας, Υποδομών & Περιβάλλοντος της Κ.Ε.Δ.Ε. - Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, εισηγητής στο διεθνές συνέδριο για την «Κυκλική Οικονομία» στην Κρήτη

Στο διεθνές συνέδριο για την «Κυκλική Οικονομία - Εδαφική Συνοχή – Νησιωτικότητα», που διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης με την υποστήριξη της Γενικής Δ/νσης Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής συμμετείχε ως εισηγητής και εκπρόσωπος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Χωροταξίας και Περιβάλλοντος της Κ.Ε.Δ.Ε. – Δήμαρχος Κατερίνης, Σάββας Χιονίδης.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας διεκδικεί τον Καπνικό Σταθμό για τα επόμενα 25 χρόνια

Την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018,  μετά από πρόσκληση της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης νομού Πιερίας,  ο Γενικός Γραμματέας  του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Χαράλαμπος Κασίμης,  επισκέφθηκε τον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης για να γνωρίσει τις κοινωνικές δομές του οι οποίες λειτουργούν από το 2012 μετά από την παραχώρηση των εγκαταστάσεων στους “Γιατρούς του Κόσμου”.
Ο κύριος Κασίμης παρέμεινε δύο ώρες στον Καπνικό Σταθμό και επισκέφτηκε όλους τους χώρους οι οποίοι ανακαινίστηκαν  τα τελευταία πέντε χρόνια από τους ενεργούς πολίτες της Πιερίας.

ΑΕ Πυλαίας – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος

Ο Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει την Πυλαία, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πυλαίας, την Κυριακή 1 Απριλίου στις 14:00, σε αγώνα για την 21η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

ΘΑΥΜΑ Νο3! ΟNLINE η Kids edition ταινία του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου & Λυκείου Κατερίνης!


Α΄ΕΠΣ Πιερίας: Πρόγραμμα-Διαιτητές-Παρατηρητές 26ης αγωνιστικής

26η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ      
Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ        
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΚΥΡΙΑΚΗ  01-04-2018  17:00

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ
ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ
ΓΙΑΜΟΥΖΗΣ ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΑΣ ΓΛΥΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ-Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ
ΕΞΟΧΗΣ
ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΑΝ. ΒΡΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ
ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ

Γ΄ΕΠΣ Πιερίας: Πρόγραμμα-Διαιτητές-Παρατηρητές 21ης αγωνιστικής

21η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ      
Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ        
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΣΑΒΒΑΤΟ  31-03-2018  17:00

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Ν.ΕΦΕΣΣΟΥ-ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ
ΕΝΩΣΙΑΚΟ
ΓΙΑΜΟΥΖΗΣ ΠΑΤΡΗ ΑΙΚ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΙΑΜΑΤΡΑΣ

Β΄ΕΠΣ Πιερίας: Πρόγραμμα-Διαιτητές-Παρατηρητές 26ης αγωνιστικής

26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ      
Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΣΑΒΒΑΤΟ  31-03-2018  17:00

ΠΡΟΟΔΟΣ Π.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ
ΕΞΟΧΗΣ
ΔΙΑΚΟΥΜΑΚΟΣ ΣΑΛΤΣΙΔΗΣ ΚΟΥΤΣΙΚΑΝΙΔΗΣ
ΚΟΥΤΣΙΩΤΑΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ
Ι. ΚΑΛΛΙΑΝΙΔΗ
ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΚΟΡΙΝΙΩΤΗ
ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

Τώρα είναι η ώρα των φίλων της ομάδας!!

ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ
ΠΑΜΠΙΕΡΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1/4/18 ΚΑΙ ΩΡΑ 16:00 ΣΤΟ Α΄ ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της Πιερίας και της Κατερίνης στο κυριακάτικο παιχνίδι του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας, στο τελευταίο κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής κατηγορίας 2017/18. Πρέπει να σταθούμε αρωγοί στο πλευρό των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού τιμ στη μεγάλη αυτή προσπάθεια ανάδειξης του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας.

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Ενδιαφέρον της Ουντινέζε για τον Κώστα Χατζηδίμπα! Θέλουν τον Κατερινιώτη μέσο οι Ιταλοί!

Αισίως τελείωσαν οι υποχρεώσεις της Εθνικής Νέων στην Ιταλία με τους αγώνες της elite round. Η πρόκριση δεν ήλθε για την Εθνική παρά τις καλές εμφανίσεις της. Εκεί όμως έλαμψαν με την απόδοσή τους ορισμένοι νεαροί της Εθνικής μας και περιελήφθηκαν στα μπλοκάκια των σκάουτερ πολλών Ευρωπαϊκών ομάδων.

Σήμερα το βράδυ 8-10 μ.μ. στο metropolis 106.7 Πιερίας!

Άλλη μια ενδιαφέρουσα εκπομπή σήμερα στο metropolis 106.7 Πιερίας, με τον Μπάμπη Πεΐδη να φιλοξενεί στην εκπομπή του απο τις 8 μέχρι τις 9 μ.μ. τον Πασχάλη Τσιτιρώκη και να μιλούν για το δύσκολο παιχνίδι του Πιερικού με τον Κιλκισιακό την Κυριακή στο Α΄ΔΑΚ και την φετινή πορεία της Κατερινιώτικης ομάδας γενικότερα, ενώ απο τις 9 μέχρι και τις 10 μ.μ., θα γίνει αναφορά στα υπόλοιπα θέματα της ποδοσφαιρικής κίνησης στην περιοχή μας!

Super League: Η βαθμολογία μετά τις ποινές

Μετά την πρωτόδικη εκδίκαση για τα όσα έγιναν στο ΠΑΟΚ- ΑΕΚ, αλλά και την χθεσινή οριστική εξέλιξη για το ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός, υπάρχουν διαφοροποιήσεις στην βαθμολογία. Πλέον η ΑΕΚ είναι πρώτη με 57 βαθμούς , επτά μπροστά από τον δεύτερο Ολυμπιακό και οκτώ από τον τρίτο ΠΑΟΚ.

ΣΟΚ!!!-13χρονη Ελληνιδούλα έφερε στον κόσμο παιδί!

Σοκ προκαλεί η υπόθεση που ήρθε στη δημοσιότητα κι αφορά ένα 13χρονο κορίτσι που έφερε στον κόσμο ένα μωρό!Συγκεκριμένα, η 13χρονη μεταφέρθηκε την περασμένη Τρίτη (27.03.2018) στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου με προχωρημένες ωδίνες τοκετού, της δόθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες, και κατόπιν μεταφέρθηκε σε μαιευτήριο της Αθήνας όπου γέννησε.

Νέοι Αγρότες όλοι οι υποψήφιοι που έχουν υποβάλει φάκελο και πληρούν τους όρους!

"Ουσιαστικά ένα ποσοστό πάνω από το 95% αυτών, που είχαν υποβάλει αίτημα, εντάσσονται", δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βουλευτής Εύβοιας, Βαγγέλης Αποστόλου, σχετικά με την τροποποίηση του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, προκειμένου να ενταχθούν στο Μέτρο των Νέων Αγροτών όλοι οι υποψήφιοι που έχουν υποβάλει φάκελο και πληρούν τους όρους.

Ο Δήμος Κατερίνης συμμετέχει και φέτος στις εθελοντικές δράσεις «Let’s do it Greece»!

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ
Στη μεγαλύτερη εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού της χώρας μέσα σε μία μέρα με τον γενικό τίτλο «Let’s do it Greece», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 συμμετέχει και φέτος ο Δήμος Κατερίνης.

"Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας εκπαιδεύτηκε από τον Παιδίατρο κ. Αθανάσιο Κασίμη σε Θέματα Βασικής Υποστήριξη Ζωής και Πνιγμονής σε Παιδιά και Βρέφη"

Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 επισκέφτηκε τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας μετά από πρόσκληση ο κος Αθανάσιος Κασίμης, ο οποίος είναι Παιδίατρος και Επιμελητής Β΄ στην Παιδιατρική Κλινική του Ιπποκράτειου Γ.Ν.Θ.

Τοποθέτηση ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΗ ΝΟΜΙΚΟΥ: τιμωρείται ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ πρωταθλήτρια και ο «γαύρος» την 2η θέση για το Champions League!

ΕΤΟΙΜΗ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ;
Σε πρόσφατο άρθρο μου, μεταξύ άλλων έκανα και μία τοποθέτηση για τον σκοπό του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα. Αφού λοιπόν έχασε την ΕΠΟ, από την αρχή έβαλε ένα στόχο. Να διαλύσει το πρωτάθλημα. Κάθε Σαββατοκύριακο, εκπρόσωπος του Ολυμπιακού έβριζε διαιτητές πριν και μετά τους αγώνες, καθώς επίσης ολόκληρη την ΕΠΟ. Και βέβαια έμειναν ατιμώρητοι (το λάθος του Γραμμένου).

ΚΑΤΕΡΙΝΗ-Ανακοίνωση ΕΛΓΑ για τις ζημίες στις καλλιέργειες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ανακοινώνεται ότι ο ΕΛΓΑ έστειλε καταστάσεις με τα αποτελέσματα των επιτόποιων πραγματογνωμοσυνών που διενήργησαν οι γεωπόνοι εκτιμητές του ΕΛΓΑ στα αγροτεμάχια αυτά όπως αυτά δηλώθηκαν από τους καλλιεργητές Τοπικής Κοινότητας Κατερίνης, για τα ζημιογόνα αίτια: α) βροχόπτωση της 24/06/2017 που αφορά την καλλιέργεια καπνού και β) βροχόπτωση της 11/06/2017 που αφορά καλλιέργιες μηδική, ροδάκινα, νεκταρίνια, βερύκοκα, καπνό.

Volleyleague: Το πρόγραμμα των πλέι οφ και πλέι άουτ-Μπαίνει με πλεονέκτημα βαθμών η Νίκη Αιγινίου!

Έτσι, την Τετάρτη η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε το πρόγραμμα των αγώνων των πλέι οφ και πλέι άουτ μέχρι την ολοκλήρωση των αγώνων που θα κρίνουν τον πρωταθλητή, τις ομάδες που θα βγουν στην Ευρώπη και αυτήν που θα ακολουθήσει την Παναχαϊκή στην Α2.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

ΚΑΤΕΡΙΝΗ-31χρονος υπάλληλος συνελήφθη για κλοπές ενδυμάτων-υποδημάτων αξίας 50.000 ευρώ!

Συνελήφθη 31χρονος στην Κατερίνη για κλοπές κατ’ εξακολούθηση από κατάστημα που εργαζόταν
Τους τελευταίους 10 μήνες αφαίρεσε σταδιακά ενδύματα και υποδήματα συνολικής αξίας 50.000 ευρώ. Επίσης συνελήφθη και μία 25χρονη για συνέργεια σε κλοπή

Έγινε παππούς ο Λάκης Παπαϊωάννου! "Τσαλακώνεται με το ποδόσφαιρο ο Κούγιας"

Ο Λάκης Παπαϊωάννου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95,5», σχετικά με τα όσα ανέφερε εναντίον του Ηρακλή ο Αλέξης Κούγιας, τόνισε:
«Τον εκτιμώ τον Αλέξη Κούγια. Είναι νούμερο ένα δικηγόρος. “Τσαλακώνεται” με το ποδόσφαιρο. Ο καθένας για ό,τι λέει κρίνεται από τον κόσμο. Θα το δουν οι νομικοί μας και θα κάνουμε αυτά που πρέπει. Όταν θέλω να πω κάτι, πριν το πω, βουτάω τη γλώσσα στο μυαλό.

Εκτροχιάστηκε εμπορική αμαξοστοιχία στην Κατερίνη

Εκτροχιασμός εμπορικής αμαξοστοιχίας σημειώθηκε χθες το βράδυ έξω από την Κατερίνη .
Συγκεκριμένα εκτροχιάστηκε το τέταρτο βαγόνι της εμπορικής αμαξοστοιχίας στα ψαλίδια εισόδου στο σταθμό της Κατερίνης από Θεσσαλονίκη στο ύψος της γέφυρας του κλειστού γυνμναστηρίου στο Σταθμό .