Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Τα τελευταία νέα των τμημάτων υποδομής του Πιερικού Αρχέλαου! (φωτο)

Φιλικούς αγώνες έδωσαν το Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, τα τμήματα της Ακαδημίας του Πιερικού Αρχέλαου των γεννηθέντων το 2005, 2008 και 2009 με τα αντίστοιχα του Κεραυνού Λάρισας.

Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Κατερίνης "κλείνει" τα φώτα στο... cine ECOCITY!

Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Κατερίνης συστρατεύεται μαζί με το FREE MOBILITY & το ECOMOBILITY, μέσω της κινηματογραφικής τέχνης, παρουσιάζοντας, σε πρώτη προβολή, -ξαφνιάζοντας και συγκινώντας παράλληλα-, το 25λεπτο street documentary short film,

Ο Δημήτρης Ανανιάδης του Βατανιακού στην Εθνική Παίδων!

25 νεαρούς ποδοσφαιριστές κάλεσε ο προπονητής της Εθνικής Παίδων U15, Θεόδωρος Ελευθεριάδης, για προπονήσεις 06-08/03/2018 στη Θεσσαλονίκη. Ανάμεσα τους και ο μέσος του Βατανιακού Δημήτρης Ανανιάδης.

Snow.......Kolindros Pieria 2018! (βίντεο)


ΠΙΕΡΙΑ-Νεκρός σε τροχαίο ο Πλαταμωνίτης ιδιοκτήτης της «Ψαροπούλας»

Τροχαίο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα στην παλιά εθνική οδό Λάρισας – Θεσσαλονίκης, στο ύψος της πρώην υφαντουργίας ΡΟΚΑ όταν δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο 52χρονος  Νίκος Κουκάκης από τον Πλαταμώνα.

Χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην 8η Επαρχιακή Οδό Λεπτοκαρύα - όρια Π.Ε. Πιερίας (Λεπτοκαρύα – Καρυά)

Η Υ.Τ.Ε. της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, ενημερώνει τους οδηγούς που κάνουν χρήση την 8η Επαρχιακή Οδό, Λεπτοκαρύα - όρια Π.Ε. Πιερίας (Λεπτοκαρύα – Καρυά),

Αιφνίδια παραίτηση Αποστόλη Στύλου απο την Ελπίδα Σκουτάρεως!

Παραιτήθηκε απο την Ελπίδα Σκουτάρεως ο Αποστόλης Στύλος! Ο Κατερινιώτης τεχνικός ανέλαβε την ομάδα των Σερρών το καλοκαίρι, και την οδήγησε σε μια ξέφρενη πορεία στη Γ΄εθνική κατηγορία. Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και κάνοντας μεγάλη συγκομιδή βαθμών, κατάφερε η ομάδα του να παραμένει στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα, μέχρι την στιγμή που πρίν λίγες ώρες αιφνίδια διεκόπη η συνεργασία των δυο πλευρών.

CELSO στον πεζόδρομο!


Survivor: Τραυματίσθηκε η Κατερίνα Δαλάκα! Άτυχη η Κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια (βίντεο)

Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν η μεγάλη άτυχη στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor αφού τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι και επέστρεψε κουτσαίνοντας στον πάγκο.

Μέσω της παλιάς εθνικής οδού η κυκλοφορία στο ύψος του Πλαταμώνα

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη σήραγγα Πλαταμώνα στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.), λόγω εργασιών συντήρησης - αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων.

Χωρίς Λάζαρο Λάμπρου σήμερα ο Πανιώνιος με ΠΑΟΚ

Αγώνα δρόμου δίνει ο 20χρονος μέσος για να προλάβει το ματς με την ΑΕΚ.
Χωρίς τον Λάζαρο Λάμπρου ετοιμάζεται ο Πανιώνιος να υποδεχθεί σήμερα τον ΠΑΟΚ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

"Top Sport" ΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΒΕΡΟΙΑ! Εκπτώσεις εώς και 70%! ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ!

Ενοχοι Μποροβήλος-Μπάκος, Κομπότης και Μπέος για το «Koriopolis»

Ενοχοι Μποροβήλος-Μπάκος, Κομπότης και Μπέος για το «Koriopolis»
Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αποφάσισε την ενοχή των Μποροβήλος - Μπάκου, Μπέου, Τσακογιάννη και Κομπότη για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων της περιόδου 2008-2011. Συνεχίζεται η διαδικασία...

Μεγάλες αλλαγές σε Champions League και Europa League

Αλλάζει ο τρόπος διεξαγωγής των αγώνων των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Ο Τζόρτζιο Μαρκέτι, ο γενικός γραμματέας του ECA κατέθεσε την νέα μορφή που θα έχει το Champions League και το Europa League από το 2018.
Οι αλλαγές στο Champions League

Χωρίς 2 με Δόξα στη Δράμα ο Αιγινιακός! Μετ΄εμποδίων η προετοιμασία

Σε κλειστό γυμναστήριο… περιορίστηκε ο Αιγινιακός την Τρίτη (27/2) λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Πιερία. Μετ’ εμποδίων συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αιγινιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας (4/2).

Δήμος Κατερίνης: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΙΜΗ ΔΟΜΑΖΟΥ «ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ…ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ»

Ο Δήμος Κατερίνης και η εκδοτική εταιρεία WELCOME σας προσκαλούν την Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 και ώρα 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης, στην τιμητική εκδήλωση για τον μεγαλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, τον ΜΙΜΗ ΔΟΜΑΖΟ.

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ 2018 | Τα τελευταία νέα

Η εφαρμογή του ΣΕΓΑΣ "επιστρέφει" για τον 7ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας!
Μετά τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της πρώτης χρονιάς η εντυπωσιακή εφαρμογή για το Ημιμαραθώνιο Αθήνας επιστρέφει ξανά, ικανή να μεταφέρει τον παλμό του αγώνα σε όλους όσους τον παρακολουθούν από μακριά, αλλά και χρήσιμες πληροφορίες σε εκείνους που τρέχουν!

ΑΠΟΨΗ: Η 11η κάλπη …

Του Φώντα Μπαραλιάκου
Οικονομολόγου – Συμβούλου επιχειρήσεων
Παρακολουθήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα το θέατρο του παράλογου σε μια κακοστημένη παράσταση για το δήθεν «μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του Ελληνικού κράτους» στην Βουλή των Ελλήνων.
Οι σκηνοθέτες της, όπως αποδεικνύεται, σκευωρίας κατά 10 πολιτικών προσώπων (δυο πρώην Πρωθυπουργών και οκτώ π. υπουργών) για την εμπλοκή τους στο σκάνδαλο Novartis έλαμψαν δια της απουσίας από την αίθουσα της Βουλής αντιλαμβανόμενοι ίσως ότι έπεσαν μέσα στην παγίδα που οι ίδιοι έστησαν.

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Με πυρετό για νοσηλεία στο Metropolitan η Ελισάβετ Πεσιρίδου! Θα ταξιδέψει την Πέμπτη για Μπέρμιγχαμ!

Για το Μπέρμιγχαμ ταξίδεψε σήμερα η εθνική ομάδα Ανδρών/Γυναικών, προκειμένου να πάρει μέρος στο 17ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, το οποίο ξεκινάει την Πέμπτη.
Τα μέλη της ελληνικής ομάδας παρουσιάστηκαν ευδιάθετα και έτοιμα να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Ανάμεσα σε αυτούς και η Βούλα Παπαχρήστου, που στη διοργάνωση της βρετανικής πόλης θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το χάλκινο μετάλλιο, που κατέκτησε πριν δύο χρόνια στο Πόρτλαντ. «Είμαι σε καλή κατάσταση και αυτό μου επιτρέπει να σκέφτομαι με θετικό τρόπο την παρουσία μου στη διοργάνωση.

Δεν υπάρχει επιθυμία των παραγόντων για ένα σοβαρό Ελληνικό ποδόσφαιρο!

Για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έπειτα κι από όσα έγιναν στην Τούμπα κι οδήγησαν στη ματαίωση του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, υπογραμμίζοντας ότι δεν βλέπει να υπάρχει επιθυμία για να δημιουργηθεί ένα σοβαρό προϊόν.

Πλαστογράφησαν αλλοιώνοντας είδηση της "Πιερικής Αλήθειας" για την κακοκαιρία και τα κλειστά σχολεία στην Πιερία!

Την Αστυνομική Διεύθυνση ενημέρωσε η «ΑΛΗΘΕΙΑ» για την υπόθεση πλαστογράφησης ανάρτησης μας. Στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας πήγε σήμερα το πρωί ο διαχειριστής και υπεύθυνος της ιστοσελίδας «ΑΛΗΘΕΙΑ» όπου ενημέρωσε τους αρμόδιους για την πλαστογράφηση ανάρτησης μας, που σκοπό είχε να παραπλανήσει τον κόσμο με την ψευδή είδηση ότι τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά στην Κατερίνη και σήμερα 27/2/18 λόγω βλαβών από την κακοκαιρία.

Γ΄Εθνική-2ος όμιλος: Οι 5 αγώνες που απομένουν για κάθε ομάδα για την παραμονή-Πέφτουν οι 7 απο τις 15!

ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ-«Φάκελος» παραμονή στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής!
Μαίνεται σε όλα τα….μέτωπα η μάχη της παραμονής στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ο οποίος περιλαμβάνει 15 ομάδες από τις οποίες οι 7 θα υποβιβαστούν στα τοπικά πρωταθλήματα.
 Μαίνεται σε όλα τα….μέτωπα η μάχη της παραμονής στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ο οποίος περιλαμβάνει 15 ομάδες από τις οποίες οι 7 θα υποβιβαστούν στα τοπικά πρωταθλήματα.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού θα σημειωθεί από σήμερα, Τρίτη, το βράδυ και από τα βορειοδυτικά. Κυρία χαρακτηριστικά θα είναι, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από ισχυρούς νότιους άνεμους και πιθανόν τοπικά από χαλαζοπτώσεις.
Θα επηρεαστούν:

ΠΙΕΡΙΑ: Συλλήψεις για διάρρηξη καταστήματος

Συνελήφθησαν προχθές (25-2-2018) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δίου - Ολύμπου, ένας 45χρονος ημεδαπός και μία 47χρονη υπήκοος Αλβανίας, καθώς νωρίτερα διέρρηξαν κατάστημα που ήταν εκτός λειτουργίας και αφαίρεσαν μηχανολογικό εξοπλισμό και οικοδομικά υλικά.

Η Ε.Π.Σ. Πιερίας και τα σωματεία «Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ», «ΕΘΝΙΚΟΣ» Ν. Κεραμιδίου, καλούν όλο το φίλαθλο κόσμο της Πιερίας στην γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου!

Την Δευτέρα 26-2-2018 στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πιερίας έγινε η κλήρωση και σύσκεψη της Επιτροπής Κυπέλλου και των ομάδων «Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ», «ΕΘΝΙΚΟΣ» Ν. Κεραμιδίου που θ’ αγωνισθούν στον Τελικό του Κυπέλλου της Ένωσης την Τετάρτη 14-03-2018 και ώρα 6:00 μ.μ. στο Α’  Δ.Α.Κ. Κατερίνης.

Ολοκλήρωση της κύρωσης του δασικού χάρτη της Π.Ε. Πιερίας

Φωτο αρχείου
Από τη Διεύθυνση Δασών Πιερίας, ανακοινώνεται ότι κυρώθηκε την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018, (ΦΕΚ 20/Δ/2018),ο δασικός χάρτης της Π.Ε. Πιερίας εκτός των Τοπικών Κοινοτήτων Κατερίνης του Δήμου Κατερίνης, Αγαθούπολης, Μακρυγιάλου & Μεθώνης, του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού όπου ακολουθείται η ίδια διαδικασία μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας.
Από την ημερομηνία της κύρωσης του δασικού χάρτη για τις αντίστοιχες εκτάσεις:

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΣΤΑ ΠΙΕΡΙΑ ΟΡΗ - Σε μια "Ολυμπιάδα" ήθους, πολλοί απο εσάς σίγουρα θα τερματίζατε τελευταίοι!

Η Επιτροπή Αγώνα Κατά των Ανεμογεννητριών στα Πιέρια Όρη, δεν έχει εγκαταλείψει τον αγώνα της όπως πολλοί θα ήθελαν να συμβεί. Η Επιτροπή αυτή δεν υπήρξε ένα περιστασιακό επαναστατικό χόμπυ, ούτε και ένα πολιτικό έλκηθρο για κανένα από τα μέλη της. Δεν επικαλούμαστε την αγάπη μας για το περιβάλλον προκειμένου να μοστράρουμε στη βιτρίνα μας πολιτικά πρόσωπα. Η Επιτροπή Αγώνα Κατά των Ανεμογεννητριών στα Πιέρια Όρη, θα βρίσκεται εδώ, έως ότου βεβαιωθεί ότι το κατάπτυστο αυτό Αιολικό έκτρωμα το οποίο ο δήμαρχος Κατερίνης "ανάγκασε" τους δημοτικούς του συμβούλους να ψηφίσουν δε θα πραγματοποιηθεί. 

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου-ΑΕ Καρίτσας (14/3 ώρα 6 μ.μ. στο Α΄ΔΑΚ)

Με γηπεδούχο τον Εθνικό θα διεξαχθεί στο Α΄ΔΑΚ της Κατερίνης ο μεγάλος τελικός κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας, με αντίπαλη για την ομάδα του Νέου Κεραμιδίου, την ΑΕ Καρίτσας.

Ατρόμητος Κατερίνης – Μακεδόνες Πιερίων 1-0 Τρίποντο παραμονής για τους Κατερινιώτες!

Μεγάλη νίκη πέτυχε στον Μυλαύλακο ο Ατρόμητος Κατερίνης επί των Μακεδόνων Πιερίων με σκορ 1-0 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας. Το παιχνίδι που είχε τεράστια βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες, ήταν κακό ποιοτικά με δυνατές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου και ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τον Ατρόμητο απλά πιο κινητικό και ουσιαστικό να παίρνει το πολυπόθητο τρίποντο με το τέρμα που σημείωσε ο Γιώργος Τσιρακίδης λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους.

Football League: Το πρόγραμμα 19ης - 20ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκε από τη Football League το πρόγραμμα της 19ης και της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Την Κυριακή 4 Μαρτίου ο Αιγινιακός θα παίξει στη Δράμα με την Δόξα στα πλαίσια της 19ης και την εμβόλιμη 20η αγωνιστική η ομάδα της Πιερίας θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ σε εάν παιχνίδι που θα γίνει την Τετάρτη 7 Μαρτίου και θα καλυφθεί απο την ΕΡΤ3.

2ος όμιλος Γ΄Εθνικής: Άρης και Ηρακλής για τον τίτλο! Το πρόγραμμα και η βαθμολογία τους

Και να που φτάνουμε στην τελική ευθεία στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής, καθώς απομένουν 5 αγωνιστικές για να πέσει η αυλαία σε μια πολύ αμφίρροπη διαδικασία.
Τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά, τα πάντα είναι ρευστά και με εξαίρεση τον Καμπανιακό που έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά, όλες οι ομάδες έχουν περισσότερες ή λιγότερες πιθανότητες να πετύχει τον στόχο της.

Super League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Σε μια αγωνιστική που ξεχώρισε το παιχνίδι που δεν… έγινε στην Τούμπα, η ΑΕΚ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί έστω και προσωρινά το παιχνίδι παραπάνω και να περάσει στην κορυφή.

Τα αποτελέσματα:

Έχουμε τον Ανδρικόπουλο τον Βλάση που είναι 17 χρονών και οι περισσότεροι παίκτες μας είναι μικροί σε ηλικία!

Ο Βασίλης Ζήρνας μίλησε για την εμπλοκή του στον Αιγινιακό και για την προσπάθεια για παραμονή. Ο πρόεδρος του Αιγινιακού, Βασίλης Ζήρνας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή AllAboutARIS On Air στον Libero 107,4Fm και μίλησε για το παιχνίδι της ομάδας του με τον Άρη, αλλά και για την απόφασή του να εμπλακεί στην ομάδα της βόρειας Πιερίας.
Για το ματς με τον Άρη, που έληξε 1-4 υπέρ των Θεσσαλονικέων:
"Δεν ήμασταν καλοί σαν ομάδα. Δεν δείξαμε σε καμία περίπτωση το πρόσωπο που δείξαμε στην Πάτρα. Ξέραμε ότι θ' αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα, αλλά δεν ήμασταν σε καλή ημέρα".

Ο ΟΡ.ΦΕ.Ο. Τιμά τον Βλαδίμηρο Συμεωνίδη!

  Αποδεχόμενος την πρόσκληση του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο)  ο  διεθνούς φήμης Πιεριέας Διευθυντής Ορχήστρας, Βλαδίμηρος Συμεωνίδης,  συναντήθηκε με μέλη της διοίκησης και τον καλλιτεχνικό σύμβουλο, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης συνεργασίας εν όψει του 47ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2018.
  Παράλληλα στον διαπρεπή μουσικό, γνωστοποιήθηκε η απόφαση της διοίκησης του Οργανισμού, με την οποία ο Βλαδίμηρος Συμεωνίδης θα αποτελεί το τιμώμενο πρόσωπο του φετινού Φεστιβάλ, θεσμός που θεσπίστηκε την απελθούσα χρονιά με πρώτο τιμώμενο πρόσωπο ευρείας αποδοχής και σημαντικού έργου, τον καθηγητή αρχαιολογίας, Δημήτριο Παντερμαλή.

Ύφεση της κακοκαιρίας στον Δήμο Κατερίνης: Στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές επιχειρούν τα συνεργεία αποχιονισμού

Σταδιακή ύφεση παρουσιάζουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα, που έπληξαν από χθες κατά τις πρώτες πρωινές ώρες και  τον Δήμο Κατερίνης, με κύρια χαρακτηριστικά τις χιονοπτώσεις και τον παγετό.

Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας ΄΄ Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ΄΄

 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό του συλλόγου το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας ΄΄ Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ΄΄ καλεί τα μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση στις 4 Μαρτίου 2018 ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00π.μ στα Γραφεία του Συλλόγου στον Άγιο Σπυρίδωνα Πιερίας.

Κλειστά τα σχολεία μόνο στις ορεινές περιοχές του Δήμου Κατερίνης

Δήμος Κατερίνης: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με απόφαση της αρμόδιας αντιδημάρχου Κατερίνης, Παρθένας Μακρίδου Παρτσαλίδου και κατόπιν σχετικού αιτήματος των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας,

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας-ΑΠΣ Νεφέλες: Δηλώσεις Λεωνίδα Ζανέτα! (βίντεο)

Δείτε το βίντεο του Katerini Goal με τις δηλώσεις του προέδρου της Κατερινιώτικης ομάδας, μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη στην Ημαθία.

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας-ΑΠΣ Νεφέλες 0-3 (φωτο)




Πέρασαν «σαν άνεμος» από την Ημαθία οι Νεφέλες…

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Β΄ Εθνικής Γυναικών, επανήλθαν οι Νεφέλες που νίκησαν εκτός έδρας με 0-3 τον Αγροτικό Αστέρα Ημαθίας.

Δήμος Κατερίνης: Αποτελεσματική αντιμετώπιση του χιονιά (φωτο)

Σε ύφεση είναι σε γενικές γραμμές τα καιρικά φαινόμενα στις περισσότερες περιοχές του Δήμου Κατερίνης, ωστόσο οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες με το μηχανολογικό εξοπλισμό και το ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο διαθέτουν παραμένουν σε επιφυλακή και επιχειρούν ειδικά σε ό,τι αφορά τις ορεινές και ημιορεινές περιοχές.

Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Κατερίνης στο Ecomobility με νέο street documentary short film έκπληξη!

Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Κατερίνης συμμετέχει κινηματογραφικά στην πανελλαδική Εcomobility & Free Mobility εκστρατεία, παρουσιάζοντας, σε πρώτη αποκλειστική προβολή, το 25λεπτο street documentary short film,

Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας έτοιμος για νέο ρεκόρ!

Φωτογραφία: eurokinissi

Προς νέο ρεκόρ συμμετοχών οδεύει το μεγάλο δρομικό γεγονός της άνοιξης, ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας, που θα διεξαχθεί στο κέντρο της πρωτεύουσας στις 18 Μαρτίου με διοργανωτή τον ΣΕΓΑΣ και συνδιοργανωτές τον Δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής.
Όπως τόνισαν οι διοργανωτές στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, ο αριθμός των δρομέων θα πλησιάσει ή και θα ξεπεράσει τους 25.000, στον αγώνα που έχει Μεγάλο Χορηγό την ασφαλιστική εταιρεία ERGO.

Στα λευκά ντυμένη η βόρεια Πιερία! (φωτο)

Στα λευκά έχουν «ντυθεί» πολλά χωριά τις Βόρειας Πιερίας από την Κυριακή το μεσημέρι.


Ο Αρετόπουλος "έσωσε" τον Ολυμπιακό? Εκπρόθεσμη η αλλαγή στη λίστα??

Τα πάνω-κάτω έφερε προς στιγμήν το επίσημο έγγραφο των αξιωματούχων του Ολυμπιακού από το χθεσινό ματς στην Τούμπα, που δεν είχε τον Όσκαρ Γκαρσία στη θέση του προπονητή, αλλά τον Χρήστο Κόντη. Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός διέψευσε τα παραπάνω και όπως έγινε τελικά γνωστό ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος ήταν αυτός που... διόρθωσε το λάθος.

Κινητό Κατερινιώτη Πολιτικού Μηχανικού καταγράφει τη στιγμή που πέφτει το ρολό στον Γκαρσία! (βίντεο)

Δείτε την στιγμή που ο Γκαρσία δέχεται το ρολό στο πρόσωπο. Απο ερασιτεχνική λήψη του γνωστού Κατερινιώτη Πολιτικού Μηχανικού και πολιτευτή Στέργιου Τόκα!

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας-ΑΠΣ Νεφέλες 0-3 Δηλώσεις Βαγγέλη Μύθημη! (βίντεο)

Δείτε τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μύθημη, μετά την μεγάλη νίκη της ομάδας του στην Ημαθία με σκορ 3-0.
Βίντεο απο Katerini Goal