Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Στην Μπρέσια και όχι στον ΠΑΟ ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης!

Λανθασμένα το δημοσίευμα της ιστοσελίδας gazzetta.gr δίνει την μετακίνηση του δικού μας Δημήτρη Κωνσταντινίδη στον Παναθηναϊκό. Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της, ο νεαρός ποδοσφαιριστής απο τον Κορινό, θα αγωνίζεται για τα επόμενα 2,5 χρόνια στην Ιταλική Μπρέσια!

Μαζί με Νίκο Γιάγκου στον Παναθηναϊκό οι Γιάννης Μυστακίδης και Δημήτρης Κωνσταντινίδης!

Στον Παναθηναϊκό οι Μυστακίδης, Κάτσε και Κωνσταντινίδης!
Ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν θα φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ αλλά ο «δικέφαλος του βορρά» παραχωρεί στον Παναθηναϊκό τους Κάτσε, Κωνσταντινίδη και Μυστακίδη. Ποιοι οι όροι της συμφωνίας

Εθνικός Ν. Τραπεζούντας: Ευχαριστήριο στο ΚΡΥΣΤΑΛ!!

Ο Εθνικός Ν. Τραπεζούντας θέλησε να ευχαριστήσει με ανακοίνωση του, τον ιδιοκτήτη του Ζαχαροπλαστείου ΚΡΥΣΤΑΛ στον Κορινό Γιώργο Παλαιολόγου, για την προσφορά στον σύλλογο.

Καλώς ήρθες Αλέξανδρε!!

H A.E. Kαρίτσας ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Σεχολάρι από τον Ολυμπιακό Βόλου. Στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, η Διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Μιχάλη Ζιώγα, συμφώνησαν με τον 26χρονο επιθετικό κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας.

ΓΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ: Επιτυχίες στο Πανελλήνιο Κύπελλο Shotokan Καράτε!

ΓΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ SHOTOKAN ΚΑΡΑΤΕ
" Η νέα χρονιά μας βρίσκει για ακόμα μια φορά ψηλά και παρόν σε μεγάλες διοργανώσεις".
Με το Πανελλήνιο Κύπελλο Shotokan Καράτε που πραγματοποιήθηκαν στους Άγιους Θεοδώρους Κορινθίας στις 27 και 28 Ιαν. 2018 άνοιξε η νέα αθλητική χρονιά του Γ.Α.Σ Ολύμπιου Μαχητή Κατερίνης.

ΔΙΚΑΙΩΣΗ! Ανοίγει ο δρόμος της επιστροφής του Πέτρου Παπαπέτρου και των τριών συναδέλφων του στην Stoiximan.gr Basket League!

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος βρέθηκε στην κλήρωση των διαιτητών, κάνοντας επίθεση στην ΚΕΔ/ΕΟΚ με αφορμή τη διαιτησία του ντέρμπι. Οι ατάκες για τους διαιτητές, το αρχηγείο της ΕΟΚ και η επιστροφή των "τεσσάρων" της EuroLegue. Με αρκετή ένταση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (31/1) η κλήρωση των διαιτητών για τα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Καθάρισε το ντέρμπι της Έδεσσας και οδεύει προς τον τίτλο ο Πιερικός!

ΝΙΚΗ ΤΙΤΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΓΕ ΕΔΕΣΣΑΙΚΗ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3
(18-25, 22-25, 15-25)
Συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί τους οι άνδρες του Πιερικού, πέτυχαν μια σπουδαία νίκη, κερδίζοντας στο ντέρμπι της Έδεσσας την Εδεσσαϊκή με 3-0 σετ κάνοντας έτσι ένα σπουδαίο βήμα για την κατάκτηση της 1ης θέσης και του πρωταθλήματος, πλησιάζοντας πάρα πολύ κοντά στην υλοποίηση του στόχου που είναι η άνοδος στην Α2 Εθνική κατηγορία.

ΜΠΑΜ με Σεχολάρι η Καρίτσα! Θέλει την παραμονή και το δείχνει!!

Βόμβα μεγατόνων έριξε η Καρίτσα η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του Pieriasport συμφώνησε σε όλα με τον Αλέξανδρο Σεχολάρι. Η αξία του Κατερινιώτη επιθετικού είναι γνωστή και εγνωσμένη,

Ο Αποκριάτικος Χορός του Κεραυνού Μακρυγιάλου!

1

Το τραπέζι του Αλέκου Καλτσίδη στον Εθνικό Ν. Τραπεζούντας! (φωτο-βίντεο)

 Το τραπεζι στην ομάδα του Εθνικού Ν. Τραπεζούντας έκανε ο Αλέκος Καλτσίδης. Ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κατερίνης, είναι γνωστό ότι βοηθάει και βρίσκεται δίπλα στην ομάδα της Πιερίας στην φετινή πρωταγωνιστική πορεία που διανύει για την άνοδο στην Α΄κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας. Στα πλαίσια αυτής της υποστήριξης λοιπόν στην ομάδα του Γιώργου Μπεκιάρη,

Τρείς προσθέσεις στον Βατανιακό για την άνοδο!

Τρείς νέους παίκτες θα έχει στη διάθεση του ο Βατανιακός στο υπόλοιπο περίπου μισό του πρωταθλήματος, που ενισχύεται σημαντικά στην προσπάθεια της υλοποίησης του στόχου που είναι η άνοδος στη Β΄κατηγορία.

Απο το μικροσκόπιο του Κατερινιώτη γιατρού του ΠΑΟΚ οι Μουλέν-Μιχόγεβιτς!

Τιμπό Μουλέν και Μάρκο Μιχόγεβιτς βρίσκονται αυτή την ώρα στην Αθήνα ώστε να ολοκληρώσουν και τυπικά την μεταγραφή τους στον ΠΑΟΚ.

Τέλος Κραγιόπουλος και Σεχολάρι από τον Ολυμπιακό Βόλου

Μετά τον Στέφανο Κραγιόπουλο και ο Αλέξανδρος Σεχολάρι αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου. Μετά τον Στέφανο Κραγιόπουλο και ο Αλέξανδρος Σεχολάρι αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Αιγινιακός-Τρίκαλα 0-0 Καλός βαθμός για τον Αιγινιακό!

Ο Αιγινιακός κράτησε στο 0-0 την ομάδα της Θεσσαλίας που είχε ελάχιστες καλές ευκαιρίες και πάλι φωνάζει για την διαιτησία. Η κλειστή άμυνα του Αιγινιακού και η αδυναμία του ΑΟ Τρίκαλα να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην άμυνα των γηπεδούχων έφεραν το τελικό 0-0 με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες στο «Γ. Παραλυκίδης». Έτσι, ο ΑΟΤ έμεινε 9 πόντους μακριά από τη 2η θέση και δεν αποκλείεται το στραβοπάτημα αυτό να δρομολογήσει εξελίξεις...

Δήμος Κατερίνης – Τοπική Κοινότητα Εξοχής: Πλήρης αποκατάσταση οδοστρώματος το οποίο είχε διαβρωθεί από τις πλημμύρες

Στην αποκατάσταση των ζημιών, οι οποίες προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα του περασμένου Νοεμβρίου, εντάσσονται οι παρεμβάσεις συνεργείων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης, στην Τοπική Κοινότητα Εξοχής.
Ειδικότερα, σε τμήματα του οδοστρώματος, τα οποία είχαν διαβρωθεί από τις πρόσφατες πλημμύρες κατασκευάστηκε εκ νέου υπόβαση, βάση, ενώ η παρέμβαση ολοκληρώθηκε με ασφαλτόστρωση.

Έτοιμος για το παιχνίδι με Παναχαϊκή ο Γιώργος Μπουζούκης!

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα της Σπάρτης με την Παναχαϊκή, εκδόθηκε μόλις το ένα από τα τρία δελτία που επιθυμούσαν οι Λάκωνες.

Ο γνωστός Κατερινιώτης επιχειρηματίας Γιώργος Λυκούργος τυχερός στη λαχειοφόρο του ΓΑΣ Σβορώνου!

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς του ΓΑΣ Σβορώνου, με τον γνωστό Κατερινιώτη επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του "Autohof ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ", πατέρα του νεαρού ποδοσφαιριστή Παρασκευά που πρόσφατα μεταγράφηκε στη Λάρισα, να είναι ο τυχερός και κάτοχος του λαχνού που κερδίζει το ταξίδι στη Γερμανία!

Πραγματοποιείται τώρα η κηδεία του 21χρονου Κατερινιώτη φοιτητή

Τελέσθηκε στις 11 η ώρα το πρωί στον Ιερό Ναό Παναγίας Παντάνασσας στα Καταφιώτικα στην Κατερίνη  η νεκρώσιμος ακολουθία του 21χρονου φοιτητή Αθανασίου Γιαννικού, γιου του εκπαιδευτικού Ευάγγελου Γιαννικού.

Συλλυπητήριο μήνυμα ΕΛΜΕ Πιερίας για τον αδόκητο χαμό του γιου του συναδέλφου της Αθμιας Γιαννικού Ευάγγελου

Συλλυπητήριο μήνυμα ΕΛΜΕ Πιερίας για τον αδόκητο χαμό του γιού του συναδέλφου της Αθμιας Γιαννικού Ευάγγελου. Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ εκφράζει την ιδιαίτερη θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια της εκπαιδευτικής μας κοινότητας

Απινιδωτές – Εργαλεία Ζωής στην πόλη

Σάββας Χιονίδης: «Οι απινιδωτές στην πόλη συνιστούν μία σπουδαία προσφορά στον συνάνθρωπο και στην ίδια τη  ζωή […]»
Με σύνθημα «Απινιδωτές – Εργαλεία Ζωής στην πόλη», την πρωτοβουλία τοποθέτησης επτά (7) αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών, στον πεζόδρομο, στα δημοτικά αθλητικά κέντρα, στις εγκαταστάσεις των ΚΑΠΗ,  στο Πνευματικό κέντρο, στην Αστική Σχολή, όπου συναθροίζεται καθημερινά πλήθος κόσμου αναλαμβάνει ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης, με την συνεργασία του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας.

STOGIANNOS Logistics: Με υψηλές προσδοκίες για το 2018! (φωτο)

Χρονιά – σταθμός θα είναι το 2018 για την STOGIANNOS Logistics, καθώς η εταιρία συμπληρώνει 50 ολόκληρα χρόνια δραστηριότητας. Όταν ο κ. Αργύρης Στογιάννος ξεκινούσε μια μικρή επιχείρηση το 1968, κανείς δεν μπορούσε να αντιληφθεί το όραμά του για την εξέλιξη που θα ακολουθούσε.

Νεφέλες-Προοδευτική Περάματος την Κυριακή στο Μυλαύλακο!

ΕΟΣ Βροντούς 4/2/2018 Πεζοπορία: Χ. Κ. Ελατοχωρίου – Αρβανίτης (Πιέρια Όρη)

ΕΟΣ Βροντούς : Κυριακή 4 Φεβρουαρίου  2018 
Πεζοπορία: Χ. Κ.  Ελατοχωρίου – Αρβανίτης (Πιέρια Όρη)
            Ο ΕΟΣ Βροντούς,  προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του, την Κυριακή 4/2/2018, σε  πεζοπορία στα Πιέρια Όρη,  στην διαδρομή Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου (1.450μ ) – Αρβανίτης (2.012μ )  σε χιονισμένο πεδίο .

Μίλαν-Λάτσιο και Τότεναμ-Μάντσεστερ σήμερα στο Bianconero!

Το σημερινό πρόγραμμα έχει ως εξής: 
στις 22:45 Μίλαν - Λάτσιο, στις 22:00 Μάντσεστερ Σίτι - Γουέστ Μπρομ, Τότεναμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στις 22:30 Λεγκανες - Σεβίλλη και στις 23:00 Σπόρτινγκ - Βιτόρια Γκιμαράες. 

Στο Bianconero Bianconero πάντα 🏆🏆🏆🏆👍 
στην τοποθεσία Bianconero.

Ομιλία του Βασίλη Τσακιρίδη στον Ι.Ν. Αγίας Άννης Κατερίνης για την Εορτή των Τριών Ιεραρχών

Πανοσιολογιότατε, Σεβαστοί Πατέρες, αγαπητοί συνάδελφοι, γονείς και παιδιά, κυρίες και κύριοι,
Μέσα στη σκοτεινή πορεία αυτού του κόσμου, τη γεμάτη αιματοχυσίες, μίση, πάθη και άγνοια, υπάρχουν τρεις αστέρες οδηγοί, τρεις υπέρλαμπροι φάροι, στους οποίους αντανακλάται το φως της τρισηλίου θεότητας. Όσο θα υπάρχουν άνθρωποι, η αγνή ζωή τους και τα θεόπνευστα λόγια τους, θα θερμαίνουν τις καρδιές μας, θα στηρίζουν και θα οδηγούν.

ΑΕ Περίστασης-ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης (φωτο)



Νίκη μέσα στα Γιαννιτσά για τα κορίτσια του Πιερικού!

ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΜΙΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3
(13-25, 22-25, 14-25)
Άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση και μια εύκολη νίκη πέτυχαν οι γυναίκες του Πιερικού, οι οποίες κέρδισαν μέσα στα Γιαννιτσά τον Μίλωνα με 3-0 σετ. Ο Πιερικός στηρίχτηκε για ακόμη ένα παιχνίδι στην άμυνα του, επαληθεύοντας τον ισχυρισμό πολλών ότι αποτελεί την ομάδα με την καλύτερη άμυνα.

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Νικηφόρα συνέχισαν τα τμήματα Νέων και Παίδων της ΠΑΕ Ποντίων το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας!

Με νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα Υποδομών της ΕΠΣ Μακεδονίας τα  τμήματα Νέων και Παίδων της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης

ΠΙΕΡΙΑ: Η έρευνα της αστυνομίας "ξέθαψε" βάζα με μισό κιλό κάνναβη!

Συνελήφθη χθες (29-1-2018) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 47χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομική έρευνα της οικίας του,

ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: Αυτοκίνητο έκοψε στη μέση κολόνα της ΔΕΗ! Απο θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα!

Άγιο είχε τόσο ο οδηγός του Ι.Χ αυτοκίνητου, όσο οι, περαστικοί καθώς και οι περίοικοι της περιοχής του συμβάντος στα Ευαγγελικά και πολύ κοντά στην περιοχή του υδραγωγείου της Κατερίνης. Κι αυτό γιατί το συγκεκριμένο όχημα ξέφυγε της πορείας του και έπεσε με ταχύτητα επάνω σε στύλο της ΔΕΗ τον οποίο κυριολεκτικά έκοψε σαν σπιρτόξυλο.

Ετήσιος Χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου "Δρυάνιστα" Κατερίνης

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Δρυάνιστα" Κατερίνης σας προσκαλεί στον Ετήσιο Χορό του που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 στο κέντρο διασκέδασης "Θέαμα".
Πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό: 15€.

ΒΟΜΒΑ! Παρελθόν απο τον πάγκο του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας ο Διονύσης Οικονόμου!

Με το Pieriasport επικοινώνησε πρίν απο λίγο το ισχυρό διοικητικό στέλεχος του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας Γιάννης Τρελλόπουλος, ο οποίος και μας ενημέρωσε ρίχνοντας την ...βόμβα, ότι λύθηκε η συνεργασία του συλλόγου της Πιερίας με τον προπονητή Διονύση Οικονόμου.

Σάββας Εγγονίδης: Πίσω απο τέτοιες αυτοκτονίες κρύβεται το Bulling-Ενδοσχολική Βία

Σήμερα στεναχωρέθηκα αρκετά εώς πολύ για ένα γεγονός που έμαθα.Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ένας 21χρονος φοιτητής από τη Κατερίνη που σπούδαζε στα Γιάννενα.Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν αυτοχειρία σύμφωνα με τις Αρχές αφού τον βρήκανε απαγχονισμένο με ένα σχοινί μέσα στην οικία του.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Αυτοκτόνησε 21 ετών φοιτητής απο την Κατερίνη

Οι Αρχές έχουν αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια, ενώ όπως φαίνεται ο 21χρονος είχε δέσει ένα σχοινί σε σημείο του απορροφητήρα από το οποίο και απαγχονίστηκε. Πάγωσαν τα Ιωάννινα στο άκουσμα της είδησης ότι βρέθηκε νεκρός ένας 21χρονος φοιτητής στο διαμέρισμά του.
Ο νεαρός φοιτητής που ήταν δευτεροετής της Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και καταγόταν από την Κατερίνη, βρέθηκε απαγχονισμένος στην κουζίνα του διαμερίσματός του, όπου είχε δέσει τον βρόγχο σε ένα σημείο του απορροφητήρα.

«ΤΗΜΕΝΙΔΑΙ 2018»! Μεγάλοι αγώνες μεικτών πολεμικών τεχνών και μαχητικών αθλημάτων στην Κατερίνη (LIVE STAGE CLUB-Παραλία Κατερίνης)!

ΤΗΜΕΝΙΔΑΙ 2018
Κατερίνη, 17 Φεβρουαρίου 2018
Στην μεγάλη βραδιά αναμέτρησης επίλεκτων στους «ΤΗΜΕΝΙΔΑΙ» το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018 στην Κατερίνη και ώρα έναρξης 19:00,  ο διοργανωτής ΑΣ ΧΟΥΡΟΝ (Κων/νος Χουριδης) φρoντίζει για μια άνευ προηγουμένου θερμή ατμόσφαιρα στο αμφιθεατρικό STAGE CLUB

Το Σάββατο 24/2 ο Ετήσιος Χορός της ΑΕ Περίστασης!

Ευχαριστήριο ΕΠΣ Πιερίας!

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας και τα σωματεία μέλη της ευχαριστούν θερμά, όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την ετήσια εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της Ένωσης.

Νίκος Λαφατζής: Ένας κύκλος για μένα κλείνει!

Κλείνει ο κύκλος για τον δικό μας Νίκο Λαφατζή στα γήπεδα της ΕΠΣ Κοζάνης που αγωνίσθηκε για δυο χρόνια με επιτυχία. Ο νεαρός τερματοφύλακας θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους συνεργάστηκε τις δυο αυτές χρονιές:

Απίστευτο κι όμως ...Ελληνικό σε παγκόσμια πρωτοτυπία! Διαιτητής απέβαλε παρατηρητή αγώνος!

Έχετε δει διαιτητή να αποβάλει ουσιαστικά παρατηρητή αγώνα, επειδή δεν εκτελεί σωστά τα καθήκοντά του; Κι όμως, το είδαμε και αυτό το απόγευμα της Κυριακής στο ΔΑΚ Κομοτηνής, στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και τον ΑΟ Καβάλας.
Ο διαιτητής ονομαζόταν Κώστας Πουλικίδης από την Δράμα, έχοντας ως πρώτο βοηθό τον Παναγιώτη Κουβαλάκη. Ο τελευταίος στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου έκανε συστάσεις στο προπονητή της Καβάλας και πρώην του Πανθρακικού Κώστα Ανυφαντάκη να μην ξεπερνά την γραμμή. Με υπόδειξη του βοηθού, ακολούθησε παρατήρηση και από τον παρατηρητή του αγώνα από την Αλεξανδρούπολη.

22χρονος ποδοσφαιριστής ερασιτεχνικής ομάδας έπεσε νεκρός απο μαχαιριά στη Θεσσαλονίκη

Μια ιδιαίτερα δυσάρεστη είδηση έμελλε να βουτήξει στη θλίψη την περιοχή της Ιωνίας, καθώς ένας συνάνθρωπος μας έχασε πρόωρα τη ζωή του. Μια άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε χθες το βράδυ στο Καλοχώρι ανάμεσα σε Έλληνες και Αλβανούς, είχε ως τραγική συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του.