Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Γενική πρόβα με όλες τις εθελόντριες και τους εθελοντές του Xριστουγεννιάτικου Xωριού του Κόσμου

Γενική πρόβα, αύριο Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 στις 5 το απόγευμα
Φίλες και φίλοι καλή σας μέρα
Bρισκόμαστε μόλις δύο 24ωρα πριν την έναρξη λειτουργίας του 5ου Xριστουγεννιάτικου Xωριού του Kόσμου.  Τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου στις 10 το πρωί,  τα πρώτα 12 σχόλια με συνολικά 550 μαθητές και μαθήτριες θα περάσουν το κατώφλι του Καπνικού Σταθμού για να φιλοξενηθούν στη μαγεμένη αυλή του.

Όλα βρίσκονται στη θέση τους, ενώ φέτος μία μεγάλη έκπληξη, το μαγεμένο δάσος με τα πέντε  πολύχρωμα κουκλόσπιτα,  περιμένει να υποδεχθεί τους λιλιπούτειους επισκέπτες του.

Πριν όμως ξεκινήσουμε θα πρέπει να συναντηθούμε για να συζητήσουμε τις τελευταίες οργανωτικές λεπτομέρειες. Αύριο λοιπόν,  Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα θα συναντηθούμε στο Αράνι,  γύρω από την αναμμένη σόμπα και θα ανοίξουμε όλους τους χώρους κάνοντας την τελική μας πρόβα.

Η μεγαλύτερη γιορτή της πόλης ξεκίνησε και τα νέα είναι καταπληκτικά: 80 σχολεία, 4.200 μαθήτριες και μαθητές, τα παιδιά του Λουξεμβούργου με τους καθηγητές τους είναι καθοδόν και η ΕΡΤ θα μας επισκεφτεί στις 14 Δεκεμβρίου για ένα αφιέρωμα για το ξεχωριστό Χωριό μας το οποίο θα προβληθεί στις 31 Δεκεμβρίου!

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε αύριο το απόγευμα!

Όσες και όσοι δεν δηλώσατε ακόμη συμμετοχή, μπορείτε να δηλώσετε τώρα κάνοντας κλικ εδώ.

Χαιρετισμούς

Ηλίας Τσολακίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου