Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Οι Κωστούλας, Κωνσταντινίδης και Γκουντρουμπής στο στόχαστρο. Δύσκολα για Ντόση και Δεμηρτζόγλου

Η απόκτηση σέντερ φορ δείχνει βασική προτεραιότητα στον Πιερικό για το Νίκο Θεοδοσιάδη, για να αυξηθούν οι επιλογές και οι Κατερινιώτες να πατήσουν… γκάζι, με φόντο τη γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής. Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις από τις βασικές επιλογές που εξετάζονται για τη γραμμή κρούσης είναι δυο παλιοί γνώριμοι, οι Φώτης Γκουντρουμπής και Βασίλης Κωνσταντινίδης, αλλά και ο Λεωνίδας Κωστούλας.

Ο Κωστούλας είναι 26χρονος Λαρισαίος, με θητεία σε Απόλλωνα Καλαμαριάς (Φούτμπολ Λιγκ), Οικονόμο Τσαριτσάνης, Αμβρυσσέα Διστόμου, Παναχαϊκή, Ζάκυνθο, Τύρναβο, Αχαϊκή, Δωτιέα Αγιάς και μέχρι πρότινος ΑΟ Υπάτου.

Αποτέλεσμα εικόνας για Βασίλης Κωνσταντινίδης

Ο 32χρονος Βασίλης Κωνσταντινίδης φέτος παίζει στον Ηρόδοτο (Φούτμπολ Λιγκ, με μαζικές αποχωρήσεις λόγω προβλημάτων) και παλιότερα σε Άρη, Ηρακλή, Πιερικό, Λαμία, Νίκη Βόλου, Δόξα Δράμας, Πανσερραϊκό και Βέροια.

Όσο για τον Γκουντρουμπή, συνεργάστηκε πέρυσι στους “μελανόλευκους” με τον Νίκο Θεοδοσιάδη, ήταν πρώτος σκόρερ του Πιερικού, ενώ φέτος δείχνει παραγκωνισμένος στον Απόλλωνα Λάρισας (ακόμα σε Λάρισα, Φαρκαδόνα, Οικονόμο Τσαριτσάνης, Ελασσόνα και Δωτιέα Αγιάς).

Στις σκέψεις των “μελανόλευκων” υπήρξαν και δυο ακόμα γηγενείς, που όμως είναι δύσκολες περιπτώσεις, ο αριστερός μπακ Γιάννης Ντόσης (ελεύθερος από Αγροτικό Αστέρα) και Κωστής Δεμηρτζόγλου (εξτρέμ που αποχώρησε από ΝΠΣ Βόλος).

ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΣΒΟΡΩΝΟ ΓΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ

Η ομάδα της Πιερίας την Κυριακή στις 14.30 αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΓΑΣ Σβορώνου, στον δεύτερο αγώνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Ο Πιερικός στον πρώτο αγώνα νίκησε 1-0 εντός και θέλει την πρόκριση στους “4” της διοργάνωσης, χωρίς απουσίες για τον Θεοδοσιάδη (γυρνά και ο Κυπαρίσσης).
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου