Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ''ΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ'' ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Από το σχολείο, ως την παιδική χαρά και από την παρέα δίπλα μας , ως τον Σύλλογο που στα σπλάχνα του δραστηριοποιούνται παιδιά , ο σχολικός εκφοβισμός και εν γένει ο εκφοβισμός - bullying μας αφορά όλους. Δασκάλους , καθηγητές, γονείς , χοροδιδασκάλους , μαθητές, εκπαιδευτικούς λειτουργούς που έρχονται σε επαφή με παιδιά για όποια δραστηριότητα.

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας '' Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ'' στην προσπάθεια του να συμβάλει στην αντιμετώπιση της σχολικής βίας αλλά ταυτόχρονα να ενημερώσει μέσου του Δικτύου σχολικής διαμεσολάβησης, καλεί όλους τους γονείς , τα παιδιά την εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και όλους όσους επιθυμούν και θέλουν να ενημερωθούν, στην Επιστημονική ημερίδα που διοργανώνουμε για το λόγο αυτό την Παρασκευή  7 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο συνεδριακό κέντρο ΕΚΑΒΗ στην πόλη της Κατερίνης, όπου θα μας μιλήσουν διακεκριμένοι επιστήμονες ειδικοί στην σχολική βία και την σχολική διαμεσολάβηση.

Μέτα το πέρας της εκδήλωσης, για όσους ενδιαφέρονται και το επιθυμούν, θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

                                                                                                                                                                                                       Εκ του Δ.Σ του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου