Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Ο «έλεγχος» των «ξενιτεμένων» του Πιερικού Αρχέλαου

Πάμε μία βόλτα στα παρκέ της χώρας να δούμε τι έκαναν οι παίκτες του Πιερικού Αρχέλαου που αγωνίζονται σε ομάδες που συμμετέχουν σε πρωταθλήματα Εθνικών Κατηγορίων.

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης είχε πέντε πόντους με 1/1 δίποντα και 1/1 τρίποντα και ένα αμυντικό ριμπάουντ σε 6’ 30” συμμετοχής στην νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη με 77-81 σε αγώνα για την 8η αγωνιστική της Basket League.
Στην Α2 Εθνική Κατηγορία, ο Αχιλλέας Γραβάνης είχε ένα πόντο με 1/2 βολές και ένα αμυντικό ριιμπάουντ και μία ασίστ σε 4’ 04” συμμετοχής στην ήττα του Κόροιβου Αμαλιάδας με 99-95 από τον Ερμή Αγιάς, σε αγώνα για την 9η αγωνιστική.

Συμμετοχή είχε ο Αναστάσης Πρισκομάτης στη στην εκτός έδρας ήττα του Παπάγου από τον Πρωτέα Βούλας για την 9η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Δεκαεννέα πόντους με ένα τρίποντο σημείωσε ο Κώστας Τσιρογιάννης στη νίκη του Ερμή Λαγκαδά με 74-56 επί του Έσπερου Λαμίας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Συμμετοχή είχε ο Κώστας Φακοπουλίδης στη νίκη του Αιγάλεω επί του Ηλυσιακού με 101-72, σε αγώνα για την 8η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Τέλος, στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, η ΜΕΝΤ νίκησε τα Νέα Μουδανιά με 58-81 με τον Χάρη Χατζηλάμπρου να σημειώνει επτά πόντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου