Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

Με χριστουγεννιάτικες μελωδίες πλημμύρισε η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, την Παραμονή των Χριστουγέννων

Πολιτιστικοί σύλλογοι και φορείς επισκέφθηκαν την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας,  το πρωί της Δευτερας 24 Δεκεμβρίου 2018, προκειμένου να ψάλλουν τα καθιερωμένα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα αλλά και να ανταλλάξουν ευχές για τις άγιες ημέρες των εορτών.

Ιδιαίτερα ζεστή και εορταστική διαμορφώθηκε η ατμόσφαιρα στην Π.Ε.Πιερίας από τα κάλαντα που έψαλλε η Φιλαρμονική της XXIV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου, ο Σύλλογος Λιβαδιωτών Κατερίνης «Γεωργάκης Ολύμπιος»,  ο Ποντιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Αγ. Ιωάννη «ΑΡΓΟΣ»  η Γ.Ε.Χ.Α. Κατερίνης (Γονέων Ένωση Χριστιανική Αγωγή), Μουσικό Σχολείο Κατερινης, η Φιλαρμονική του Δήμου Κατερίνης, το 3ο Γυμνάσιο Κατερίνης, οι «Νοσταλγοί της Παράδοσης», η Θρακική Εστία, η Ένωση Ποντίων Κατερίνης.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας υποδέχθηκε τους καλαντάρηδες με χαρά, εξέφρασε τις ευχαριστίες της για την τιμή που της έκαναν, προσέφερε παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά και ευχήθηκε υγεία, δύναμη, ελπίδα, ευτυχία και καλές γιορτές.

Επίσης, εγκάρδιες ευχές αντάλλαξε η κ. Σοφία Μαυρίδου με τους υπαλλήλους και τους προϊσταμένους των Διευθύνσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας. Στο γιορτινό πλαίσιο των ημερών, οργανώθηκε με πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, εκδήλωση για τα παιδιά των εργαζομένων στην ΠΕ Πιερίας, όπου θεατρική ομάδα υπαλλήλων, την πλαισίωσε με την απαγγελία παραμυθιών ενώ μοιράστηκαν γλυκές λιχουδιές στα μικρά παιδάκια.

Ιδιαίτερη νότα στην εκδήλωση των παιδιών, έδωσε το τμήμα Αισθητικής, όπου η Υπεύθυνη του Τομέα Υγείας, Πρόνοιας και Ευεξίας κ. Κουρουτιάδου μαζί με τις μαθήτριες του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Κατερίνης, με την γιορτινή χρωματική παλέτα έκαναν face painting σε όλα τα παιδάκια, μεταδίνοντας αμέτρητα χαμόγελα.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας τους ευχήθηκε να περάσουν καλές γιορτές συντροφιά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και πάντα με θετική σκέψη και γαλήνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου