Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Οσα χρόνια παίζω ποδόσφαιρο, πρώτη φορά φέτος συνάντησα τέτοια κατάσταση!

Σεχολάρι: Πρώτη φορά συνάντησα τέτοια κατάσταση
Mε δύο δικά του γκολ ο Πιερικός έφτασε στην πλέον άνετη νίκη του κόντρα στη Στυλίδα (5-1).
Ο Αλέξανδρος Σεχολάρι έφτασε έτσι τα τρία τέρματα, έχοντας αγωνιστεί σε 11 φετινά ματς Πρωταθλήματος, έχοντας χάσει μόλις μία αναμέτρηση.

«Το γκολ είναι ψυχολογία. Σου δίνει ελπίδα για τη συνέχεια. Ο στόχος για τον επιθετικό είναι να σημειώνει όσα μπορεί περισσότερα, γι’ αυτό πληρώνεται εξάλλου. Οταν τα κάνεις όλα καλά και δεν σκοράρεις, θα έχεις πρόβλημα. Για τον επιθετικό, εκτιμώνται κυρίως τα γκολ. Οταν δεν σκοράρεις, δεν θα έχεις ψυχολογία», σημείωσε ο 27χρονος επιθετικός του Πιερικού στη «Metrosport».

«Ελειπε η σταθερότητα και η ηρεμία»

Ο Σεχολάρι στάθηκε στα όσα δραματικά βίωσε ο Πιερικός. «Η ομάδα πέρασε δύσκολα. Είχαμε καθυστερήσεις στο οικονομικό. Είχαμε θέματα. Εχουμε αλλάξει 4-5 προπονητές σε τέσσερις μήνες. Σχεδόν κάθε μήνα αλλάζαμε προπονητή. Οσα χρόνια παίζω ποδόσφαιρο, πρώτη φορά φέτος συνάντησα τέτοια κατάσταση. Για τον Πιερικό, ειλικρινά δεν αξίζει ως φανέλα και ως υλικό να είναι τόσο χαμηλά. Πρέπει να είναι πιο ψηλά».

Τί δεν πήγε καλά; «Ελειπε η σταθερότητα, αλλά και η ηρεμία για να αποδώσει η ομάδα αυτά που μπορεί. Μη ξεχνάτε ότι είμαστε νεανική ομάδα με ταλέντο, αλλά χρειάζεται και την κατάλληλη υποστήριξη. Αν δεν νιώθεις στήριξη, δεν γίνεται αλλιώς. Με τη νέα διοίκηση, αλλά και τον νέο προπονητή φαίνεται ότι αλλάζει η κατάσταση».

«Εχει τον τρόπο να σε κερδίσει»
Οσο για το ντεμπούτο του Νίκου Θεοδοσιάδη στον πάγκο; «Μας είπε κάποια πράγματα, άλλωστε δεν γίνεται να τα αλλάξεις όλα μέσα σε λίγες μέρες. Ορισμένα βγήκαν στο γήπεδο. Εξάλλου, η ψυχολογία μετρά πολύ. Είναι νέος σε ηλικία και μπορεί να μπει στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Εχει τον τρόπο να σε κερδίσει, να παίξεις και για τον ίδιο…», ήταν τα λόγια του Σεχολάρι μέσω της «Μ»
Πηγή: mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου