Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Αφιερωμένο στον εκλιπόντα διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης Δημήτρη Κυριακού το ημερολόγιο- ατζέντα της χρονιάς!

 Ο Σύλλογος Γονέων του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης σε συνεργασία με την διεύθυνση εκδίδει το ημερολόγιο- ατζέντα του σχολείου μας για έκτη χρονιά. Το ημερολόγιο έχει σαν στόχο να αναδείξει το πολύπλευρο έργο του Μουσικού Σχολείου αλλά και να συντηρήσει την μνήμη. Είναι εύχρηστο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν σημειωματάριο καθώς περιέχει αρκετό χώρο για κάθε ημέρα του χρόνου.


 Φέτος είναι αφιερωμένο στον εκλιπόντα διευθυντή του σχολείου μας Δημήτρη Κυριακού θέλοντας να τιμήσουμε την μνήμη του, καθώς το ημερολόγιο στην σημερινή του μορφή ξεκίνησε από τον ίδιο και είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται χωρίς να τον έχουμε κοντά μας.

 Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον νέο διευθυντή του σχολείου μας Γιώργο Βαρδακώστα για την αμέριστη συμπαράστασή του σε αυτό το εγχείρημα αλλά και γιατί σεβόμενος την παρακαταθήκη που του άφησε ο αείμνηστος Δημήτρης Κυριακού, προσπαθεί να διατηρήσει και να βελτιώσει το καλό επίπεδο του σχολείου. Συγκεκριμένα ανέλαβε τη σύνταξη και το δημιουργικό του ημερολογίου μας και αφιέρωσε πολλές από τις ελεύθερες ώρες του για να το τελειώσει. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον υποδιευθυντή Γιώργο Γαβρά αλλά και όλους τους καθηγητές του σχολείου μας για την καλή συνεργασία και την βοήθεια που παρέχουν στο Σύλλογο.

 Σας ενημερώνουμε επίσης ότι την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου το πρωί, οι μαθητές μας θα τραγουδούν χριστουγεννιάτικες μελωδίες στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης μας.
 Όσοι γονείς και φίλοι μπορείτε, ελάτε μαζί μας για να δώσουμε και να πάρουμε χαρά από τα παιδιά μας.

 Όσοι ενδιαφέρεστε για να αποκτήσετε το ημερολόγιό μας θα το βρείτε στα σημεία που θα τραγουδάει το σχολείο μας την Παρασκευή και την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου ,ώρα 18:00, στην Εκάβη, στη χριστουγεννιάτικη συναυλία του σχολείου μας, ή μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλ 6937843807 και 6908680067 για να το παραγγείλετε.

 Ευχόμαστε τα φετινά Χριστούγεννα να ζεστάνουν τις καρδιές μας.
Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων Μουσικού Σχολείου Κατερίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου