Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Ο Παρφές μαζεύει τους φίλους του στο στούντιο κατά του σχολικού εκφοβισμού!

Του δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση
Λίγο πριν τα Χριστούγεννα διάλεξε ο Παρφές να συγκεντρώσει τους νέους φίλους του στο φημισμένο «Dare Studio» Ηχογράφησης της Κατερίνης, για να στείλει μαζί τους το ενωτικό μήνυμα κατά του σχολικού εκφοβισμού!

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή το επερχόμενο full package βιβλίο της συγγραφέα Σοφιάννας Παϊδούση, με κεντρικό ήρωα τον ίδιο τον Παρφέ και θεματική το σχολικό εκφοβισμό, συγκεντρώθηκαν στην Κατερίνη, από την Πιερία και όλη την Ελλάδα, οι φωνές όλων όσοι πιστεύουν στο όραμά του για έναν καλύτερο κόσμο, για τα παιδιά και τους ενήλικες, με την ηχογραφημένη αφήγηση του παραμυθιού της νέας συγγραφέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βιβλίο θα περιλαμβάνει, εκτός των άλλων, multimedia υλικό, κείμενα ψυχολόγων από την Πιερία, διαστηριότητες δημιουργικής γραφής, θεατρικούς αυτοσχεδιασμούς, αποκλειστικό τραγούδι, συν την ηχογραφημένη αφήγηση από ένα full band teamανθρώπων από την Πιερία και όχι μόνο, εντός και εκτός... του τραγουδιστικού «κυκλώματος».

Πιο αναλυτικά, η συγγραφέας και ραδιοφωνική παραγωγός Δομνίκη Καράντζιου, η θεατρολόγος Μαριάνα Ρίζου, ο επιχειρηματίας Ηρακλής Τσαφαρίδης, η καθηγήτρια αγγλικών και μουσικός, με συνοδεία τις νότες από το ακορντεόν της, Βάσω Μιχαηλίδου, ο εκπαιδευτικός Χάρης Ονούφριος, ο ηθοποιός Αργύρης Ταφραλίδης, μαζί με το δάσκαλο και τραγουδοποιό, Νίκο Γιακουμάκη από την Αθήνα, ενώνουν τις φωνές τους, στο Studio Dare, στην Κατερίνη, σε μία συγγραφική και ακουστική εκστρατεία καταπολέμησης της σύγχρονης μάστιγας του σχολικού εκφοβισμού. Γιατί ο Παρφές και ο κάθε Παρφές, μικρός ή μεγάλος, δε θα είναι μόνος και ανυπεράσπιστος ούτε αυτά τα Χριστούγεννα! Ας το κάνουμε πράξη για όλα τα παιδιά του κόσμου, με τη φωνή και την καρδιά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου