Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Βαγγέλης Δαδάκος: Εύχομαι να δώσουμε περισσότερη χαρά στον κόσμο της ομάδας!

Στο Liganews.gr φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Πιερικού, Βαγγέλης Δαδάκος.
Για όλα μίλησε στο Liganews.gr ο 20χρονος επιθετικός των "μελανόλευκων", ο οποίος τόνισε πως μια ομάδα επιπέδου Γ' Εθνικής οφείλει να κάνει πρωταθλητισμό, ενώ πρόσθεσε πως στόχος του είναι να σκοράρει όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ.

Οι δηλώσεις του Β. Δαδάκου:

Για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής συνολικά:

"Είναι ένα πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό και όλες οι ομάδες πρέπει να κάνουν πρωταθλητισμό, είτε για να παραμείνουν στη Γ' Εθνική, είτε για να ανέβουν κατηγορία. Αυτό σημαίνει ότι καμία ομάδα δεν είναι αδιάφορη, πρέπει κάθε Κυριακή να είσαι καλύτερος για κερδίζει".

Για τον 4ο Όμιλο:

"Είναι ένας όμιλος όπου αγωνίζονται πολλές μεγάλες ομάδες που παίζανε πρωταγωνιστικό ρόλο σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Γι' αυτό πιστεύω πως είναι από τους πιο δύσκολους ομίλους ο 4ος".

Για τους στόχους της ομάδας, αλλά και τις προσωπικές βλέψεις του:

"Οι στόχοι της ομάδος μου είναι μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα, κάτι που θα έρθει σε συνδυασμό με την παραμονή. Προσωπικός μου στόχος είναι να προσπαθώ κάθε Κυριακή για την ομάδα μου, ούτως ώστε να πετυχαίνουμε νίκες και να επιτευχθούν οι στόχοι. Να σκοράρω όσο το δυνατόν περισσότερα τέρματα για να έρθουν οι βαθμοί και μέσα από αυτό, να μπορέσω να κάνω το βήμα παραπάνω".

Τέλος, ο Βαγγέλης Δαδάκος απέστειλε τις δικές του ευχές για τις γιορτές.

"Πρώτα πρώτα εύχομαι Καλές Γιορτές και Καλά Χριστούγεννα, με υγεία σε όλο τον κόσμο. Εύχομαι, επίσης, να δώσουμε περισσότερη χαρά στον κόσμο της ομάδας το νέο έτος να πετύχουμε μεγάλες νίκες, για να νιώσουν ξανά περήφανοι για τον σύλλογο". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου