Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Λάζαρος Λάμπρου - Στην Ελλάδα, οι άνθρωποι αγαπούν το ποδόσφαιρο τόσο πολύ που μερικές φορές κάνουν τρελά πράγματα!

Σε ολλανδικό μέσο μίλησε ο Λάζαρος Λάμπρου – ο οποίος φέτος αγωνίζεται με τη φανέλα της Φορτούνα Σιτάρντ ως δανεικός από τον «δικέφαλο» – και μεταξύ άλλων τόνισε ότι δεν είναι αυτοσκοπός του η επιστροφή του στον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τις δυσκολίες στο ξεκίνημα της καριέρας του και τις προπονήσεις από τα τέσσερα του χρόνια με την καθοδήγηση του γυμναστή πατέρα του: «Μου φώναζε διαρκώς. Από πολύ νωρίς έφυγα από την οικογένειά μου, αλλά δεν με πείραζε γιατί ήμουν τρελός για το ποδόσφαιρο. Για τους δικούς μου ήταν περισσότερο δύσκολο παρά για μένα, γιατί ανησυχούσαν πολύ. Μου τηλεφωνούσαν καθημερινά. Ήμουν τόσο νέος και δεν με πείραζε που ζούσα μόνος. Μόνο μετά από δύο χρόνια περίπου κατάλαβα πόσο μου λείπει η οικογένεια μου».

Για τη σύγκριση του Μπρόνσουμ, την πόλη των 30.000 κατοίκων, όπου μένει με τη Θεσσαλονίκη: «Στη Θεσσαλονίκη οι άνθρωποι είναι έξω 24 ώρες την ημέρα. Είναι μία πόλη με πολλά πανεπιστήμια και νέους ανθρώπους. Κάθε μέρα οι άνθρωποι απολαμβάνουν τη ζωή εκεί. Φυσικά δεν ξέρω πώς είναι στις μεγάλες πόλεις στην Ολλανδία, αλλά το Μπρόνσουμ είναι ήσυχο.

Για το ποδόσφαιρο αυτό είναι το καλύτερο. Οι Έλληνες ξέρουν πώς να αντιμετωπίσουν την οικονομική κρίση. Δεν μείναμε σπίτι να κλαίμε την μοίρα τους αλλά φροντίζουμε να περνάμε καλά. Η χώρα μας είναι όμορφη, ο καιρός είναι υπέροχος και δεν χρειαζόμαστε πολλά χρήματα για να σωθούμε. Στην Ελλάδα πριν από δύο εβδομάδες η θερμοκρασία έφτανε στους 23 βαθμούς. Έχω αγοράσει ότι μπορούσα να βρω για να αντιμετωπίσω το κρύο στην Ολλανδία »

Για όσα έγιναν στο περυσινό πρωτάθλημα και την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Στην Ελλάδα, οι άνθρωποι αγαπούν το ποδόσφαιρο τόσο πολύ που μερικές φορές κάνουν τρελά πράγματα. Αλλά αυτό που συνέβη πέρυσι δεν είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πολλοί βαθμοί κρίθηκαν στα δικαστήρια και εγώ θεωρώ ότι αυτοί πρέπει να κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο».

Για το αν ο μεγάλος του στόχος είναι να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ: «Αυτός δεν είναι ο απώτερος στόχος. Ο στόχος είναι να βγάζω το καλύτερο από τον εαυτό μου. Αυτό μπορεί να συμβεί στον ΠΑΟΚ, αλλά και κάπου αλλού. «
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου