Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Πιερικός-ΑΟ Στυλίδας 5-1 Τρίποντο-ανάσα με επιβλητική νίκη για τον Πιερικό!

Το ιδανικό ξεκίνημα του Πιερικού ήταν αρκετό όπως αποδείχθηκε για να δώσει τελικά τους 3 σημαντικότατους βαθμούς στην ομάδα της Πιερίας. Το συγκρότημα του Νίκου Θεοδοσιάδη προηγήθηκε στο ημίχρονο 3-0 παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα απο τον ΑΟ Στυλίδας που είδε απο την αρχή του αγώνα και συγκεκριμένα στο πρώτο ημίωρο,  να χάνονται οι ελπίδες του να φύγει με βαθμό ή βαθμούς απο την Κατερίνη.

Η επιστροφή του έμπειρου Κατερινιώτη τεχνικού, συνδυάστηκε με

Στο 5ο λεπτό το 1-0 για τον Πιερικό μετά από τέλειο συνδυασμό σε φάουλ της ομάδας της Κατερίνης και ιδανικό τελείωμα του Σεχολάρι. Ένα πραγματικά πανέμορφο γκολ των γηπεδούχων από κομπίνα για σεμινάριο σε εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή της Στυλίδας

Στο 16΄πολύ καλή ενέργεια του Μηλιώτη από αριστερά και συρτή σέντρα στην περιοχή, με τον Κραγιόπουλο να σουτάρει με μια και την μπάλα να βρίσκει σε αμυντικό καταλήγοντας κόρνερ.

Στο 21΄ο Πιερικός θα κάνει το 2-0, όταν ο Σεχολάρι έβγαλε τη σέντρα-σουτ από δεξιά, η μπάλα βρήκε σε πόδι αμυντικού και κατέληξε στο βάθος της εστίας του Μήτσου.

Στο 25΄ο Πιερικός θα κάνει το 3-0 με τον Δαδάκο που θα πλασάρει ιδανικά, μετά από ωραία πάσα του Σεχολάρι, που έβγαλε μόνο του τον φορ της Κατερινιώτικης ομάδας.

Στο 2ο μέρος το παιχνίδι ατόνησε, με τους Κατερινιώτες να ρίχνουν ταχύτητα. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν αυτό σε μεγάλο βαθμό αυτό.
 Αντίθετα ο Πιερικός πέτυχε αρχικά 4ο και στη συνέχεια και 5ο γκολ ενώ η Στυλίδα κατάφερε μόνο να μειώσει.

Στο 73΄ο Μηλιώτης δε θα προλάβει την μπάλα για να κάνει 4 τα γκολ του Πιερικού απο κοντά, μετά απο καλή σέντρα του Σκλιοπίδη στο 2ο δοκάρι.θα το καταφέρει όμως 2 λεπτά αργότερα, όταν με όμορφο ατομική ενέργεια θα πλασάρει μέσα απο την περιοχή τον Μήτσου.

Ο Μπουνσάι μείωσε στο 75΄ σε 4-1 με μακρινό σουτ.

Ο Βερνάρδος στις καθυστερήσεις έκανε 5 τα γκολ της ομάδας του, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Πιερικού.

Διαιτητής ο Τσιαουσίδης με βοηθούς τους Μιχτατίδη και Παπαδοπούλου

Πιερικός (Θεοδοσιάδης): Κούζας, Λαζαρίδης, Τουλίκας, Κραγιόπουλος Στεφ., Χατζηδίμπας, Καρτσαμπάς, Κραγιόπουλος Εμ., Σκλιοπίδης (75΄Βενάρδος), Σεχολάρι (87΄Κριεμάντι), Δαδάκος (65΄Κωτσιαρίδης), Μηλιώτης (85΄Μαυρίδης)

ΑΟ Στυλίδας (Αλεξίου): Μήτσου , Ξεζώνοτος, Καββαδίας, Τέγος, Μάγιος, Λιανός (46΄Παπαϊωάννου), Χαμίδης (26΄Μπουνσάι), Χαλαστάνης, Λέντας (84΄Βαρυπάτης Γιάν.), Βαρυπάτης Αγ., Τσόντζαρας (18΄Κολντρέου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου