Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

ΑΟΧ Κισσαμικός-Αιγινιακός 2-3 Τεράστια νίκη με ανατροπή!

Στον πάτο της βαθμολογίας ο ΑΟΧ Κισσαμικός, με τον Αιγινιακό να πανηγυρίζει στα Περιβόλια την πρώτη του φετινή νίκη (3-2).
Σε... χειμερία νάρκη συνεχίζει να βρίσκεται ο ΑΟΧ Κισσαμικός. Η ομάδα των Χανίων είχε σταθεί καλά στην Κέρκυρα και ευελπιστούσε ότι απέναντι στη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, τον Αιγινιακό θα έκανε νέο ξεκίνημα.
Ωστόσο, αυτή που έκανε νέα αρχή ήταν η ομάδα της βόρειας Πιερίας που πέρασε από τα Περιβόλια με 3-2 και πανηγύρισε το πρώτο φετινό της τρίποντο!

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους και ο Αρναρέλλης στο 17' άνοιξε το σκορ με πέναλτι έπειτα από ανατροπή του Ζιούλη. Παρόλα αυτά ο Αιγινιακός βρήκε απάντηση στο 26' από την άσπρη βούλα και ο Μαρκόφσκι έφερε το ματς στα ίσα. Δύο λεπτά μετά ο Καραγιάννης από εκτέλεση φάουλ του Αρναρέλλη έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον ΑΟΧ Κισσαμικό, αλλά οι Πιερείς δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη...

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Παπαδόπουλος με γυριστή κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα για δεύτερη φορά και στο 75' ο Πέριτς ολοκλήρωσε την ανατροπή για τον Αιγινιακό. Η αύξηση της πίεσης από πλευράς Κρητικών δεν έφερε και το επιθυμητό αποτέλεσμα (δοκάρι στο 87' ο Καραγιάννης), με τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν το πρώτο φετινό τους τρίποντο, ξεπερνώντας τον ΑΟΧ Κισσαμικό στο βαθμολογία.

Διαιτητής: Κουναλάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Γαρεφαλάκης, Δασκαλάκης (Ηρακλείου)

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Γκίνη, Σισέ, Ζιούλης, Καραγεώργης, Τεγούσης (83' Νικολούδης), Σελινιωτάκης, Αρναρέλλης (60' Μαλόνγκα), Καραγιάννης, Αποστολόπουλος (73' Βρεττός), Ρίσκι.

 ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Μιρσάντ Γιονούζ): Καραγκιόζης, Σ. Τοπαλίδης, Πετρούσης, Στάνιτς, Λάσκαρης, Προσκυνητόπουλος, Πολύζος, Πιαστόπουλος, Παπαδόπουλος (89' Ζήσης), Δούμτσιος (63' Πέριτς), Μαρκόφσκι (76' Έππας).
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου