Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΕΝ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ 2-3 Ήττα στο τάι μπρέικ η ομάδα της Κατερίνης

Δεν τα κατάφερε ο Πιερικός απέναντι στην επίσης καλή ομάδα του Πανοράματος και ηττήθηκε στο τάι μπρέικ, χάνοντας έτσι δυο πολύτιμους βαθμούς. Η ομάδα της Κατερίνης μπήκε νωθρά στο πρώτο σετ, το οποίο έχασε τελικά 20-25 και αυτό ίσως αποτέλεσε το ερέθισμα ώστε να βγάλουν στα επόμενα δυο σετ αντίδραση οι παίκτες του Κώστα Σαρρή και να τα κερδίσουν με 25-23 και 25-20.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως η πλάστιγγα θα γείρει στην πλευρά του Κατερινιώτικου συγκροτήματος, ήρθε το μπλάκ άουτ σε ένα κομβικό σημείο του 4ου σετ κι ενώ ο Πιερικός προηγούνταν με 4 πόντους διαφορά, και του παίκτες της ΑΕΝ να κάνουν την μεγάλη ανατροπή κερδίζοντας αρχικά το σετ με 22-25 και παίρνοντας τελικά τη νίκη στο τάι μπρέικ με σκορ 11-15.

Η ομάδα της Κατερίνης μετέτρεψε για μια ακόμη φορά το κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού σε υγιή αθλητικό προορισμό, με φιλάθλους όλων των ηλικιών να απολαμβάνουν το άθλημα και να συμπαραστέκονται στους παίκτες του Πιερικού, μένοντας πάντα μακριά απο ακρότητες και μετατρέποντας το παιχνίδι σε μια ακόμη γιορτή.  Το κερασάκι στην ...τούρτα θα ήταν η νίκη της ομάδας του Κώστα Σαρρή που μπορούσε να πάρει τους βαθμούς αλλά τελικά αδίκησε μόνη της την προσπάθεια της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου