Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Όλυμπος Βροντούς-Αετός Καταλωνίων 2-0 VIRAL Χριστουγεννιάτικος "Βροντερός" μποναμάς! Α' Πιερίας HD

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!
Toυ δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)
Χριστουγεννιάτικο «Βροντερό» μποναμά (2-0) κέρασαν οι παίκτες του Ολύμπου (Bροντούς) τον Αετό Καταλωνίων, -σε μία νέα Χριστουγεννιάτικη viral αποκλειστικότητα του Metrosport.gr-, σ’ έναν αγώνα-μία κατηγορία, για την πρώτη αγωνιστική του 2ου γύρου του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.
Οι γηπεδούχοι, του Μάκη Βαϊνά, με την πλάτη στον τοίχο, από τη δύσκολη βαθμολογική θέση της ομάδας και με πολλές αναγκαστικές απουσίες στη σύνθεσή τους, μπήκαν στο γήπεδο με αμυντικούς προσανατολισμούς, με αποτέλεσμα η ομάδα των Καταλωνίων, να έχει τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου και να βγαίνει με περισσότερες αξιώσεις στην επίθεση. Αποκορύφωμα στάθηκε η ανεπανάληπτη χαμένη ευκαιρία του Nταμπαλάκη junior, μετά από περίτεχνη ενέργεια του ιδίου. O Όλυμπος ευτύχησε, πάντως, στην πρώτη τελική του στην εστία, ν’ ανοίξει το σκορ, εκμεταλλευόμενος αμυντική ολιγωρία των φιλοξενούμενων και την πολύχρονη εμπειρία του αρχηγού Περδίκη.

Το γκολ του Περδίκη έγειρε το ψυχολογικό πλεονέκτημα υπέρ της Βροντούς, σε σημείο που, λίγο αργότερα, ο Μπέης απώλεσε μοναδική ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση τακτικά και αγωνιστικά. Έκλεισαν τους χώρους, πίεσαν ψηλά, κέρδισαν όλες τις προσωπικές μονομαχίες, αγωνιζόμενοι με απαράμιλλο σθένος και αποφασιστικότητα, διατηρώντας τους επιθετικούς των Καταλωνίων μακριά από την περιοχή τους. Προϊόντος του χρόνου, οι ποδοσφαιριστές της Βροντούς ανέβασαν ρυθμό και στην επίθεση και πέτυχαν το δεύτερο γκολ, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαββίδη, που αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Η συνέχεια τους ανήκε ολοκληρωτικά, με συνεχείς επελάσεις στην κόντρα, που δεν είχαν, όμως, ευτυχή κατάληξη, μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, την ίδια στιγμή που τα Καταλώνια, του Χρήστου Παπαγιάννη, προσπαθούσαν ανορθόδοξα να προσεγγίσουν την αντίπαλη περιοχή, χωρίς να καταφέρνουν ν' απειλήσουν ουσιαστικά, με εξαίρεση την ευκαιρία του Νταμπαλάκη και θα προσπαθήσουν ν' ανακτήσουν το χαμένο έδαφος σε επόμενα παιχνίδια.

Highlights: το δεύτερο ημίχρονο-οδηγός για το μέλλον της Βροντούς στην κατηγορία, οι διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών, κυρίως για τον πειθαρχικό έλεγχο και οι ατέρμονες συζητήσεις με το διαιτητή, ο οποίος έκανε ευρεία χρήση της κίτρινης κάρτας,' η λεκτική... σύρραξη των ποδοσφαιριστών, "κόκκινη βγάλ' τους...", λίγο πριν τη λήξη, με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων να σβήνει τη φωτιά, "διαιτητή, δεν έχει κόκκινη;", "γιατί αν βγάλει κόκκινη τι θα κάνεις, δηλαδή;", οι διαμαρτυρίες των φιλάθλων της τοπικής ομάδας για περιπτώσεις offside στο δεύτερο ημίχρονο, με την κάμερα του Metrosport.gr να καταγράφει τις πιο επίμαχες απ' αυτές, μαζί και με την ακύρωση του τρίτου γκολ για τον ίδιο λόγο, οι αποδοκιμασίες, σε σημεία, των απαιτητικών φιλάθλων των Καταλωνίων, για την εμφάνιση της ομάδας, στο δεύτερο ημίχρονο, οι παρατραβηγμένες, προσπάθειες, του Δημητρίου του Αετού, που «μιλάει την μπάλα...», οι ατάκες των φιλάθλων, «οι μεγάλες ομάδες παίζουν Σάββατο», οι διακυμάνσεις της απόδοσης των Καταλωνίων, εντός κι εκτός έδρας, με την ομάδα να μεταμορφώνεται με τη δύναμη της έδρας της και ν' αποδυναμώνεται εκτός, η πετυχημένη πρόβλεψη νεαρού φιλάθλου για... την κομπίνα στο φάουλ-γκολ της Βροντούς, «έλα, τράβα το αυτό, κομπίνα, τράβα το γκολ...» και μετά... «σε είπα, τράβα το...» η υπέροχη δεξιοτεχνική ενέργεια του Σαββίδη στη μεγάλη περιοχή, που κατέληξε σε απόκρουση του τερματοφύλακα Πατρή,

Man of the match: όλοι οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής της Βροντούς, για τη συνολική εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου, δικαιούνται επάξια τον τίτλο, με τα extra credits στους σκόρερ Περδίκη και Σαββίδη
Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.
Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου