Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του καράτε Έλενα Χατζηλιάδου – πρέσβειρα του 10ου επετειακού Ημιμαραθωνίου του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ»: KATERINI RUN 2019

Η Έλενα Χαζηλιάδου, η «χρυσή» παγκόσμια πρωταθλήτρια του καράτε και μία από τις μεγάλες ελπίδες του ελληνικού αθλητισμού για συμμετοχή και διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020 στηρίζει ενεργά τον 10ο επετειακό Διεθνή Ημιμαραθώνιο «KATERINI RUN» του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», από τη θέση της πρέσβειρας της διοργάνωσης!

Αποτελώντας ένα λαμπρό αθλητικό παράδειγμα -πρότυπο για τους νέους και γενικότερα για τους συμμετέχοντες δρομείς η κορυφαία Κατερινιώτισσα πρωταθλήτριά μας θα είναι παρούσα σε όλα τα στάδια προετοιμασίας (poster, promo video κ.α.) της σπουδαίας διοργάνωσης, χαρίζοντας τη θετική αύρα της στους αγώνες.
Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» Αλέξανδρος Πούλιος:
«Αποτελεί ύψιστη τιμή για τον σύλλογό μας η αποδοχή της πρότασής μας από την  Έλενα Χατζηλιάδου. Ευχαριστούμε από καρδιάς την παγκόσμια πρωταθλήτριά μας που αποδέχτηκε να είναι το πρωταγωνιστικό πρόσωπο, η πρέσβειρα του αγώνα, η οποία θα μεταδώσει παντού το μήνυμα της ευγενούς άμιλλας, της συμμετοχής και της χαράς του τρεξίματος για τους νέους, τις νέες αλλά και για όλες τις ηλικίες».

Όπως είναι γνωστό, τον Ημιμαραθώνιο δρόμο, τον δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μέτρων, καθώς και τον αγώνα 1000 μέτρων για παιδιά κάτω των 12 ετών διοργανώνουν την Κυριακή 03 Μαρτίου, ο Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού (Ο.Π.Π.Α.Π.) του Δήμου Κατερίνης, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού & Υπεραποστάσεων (Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-Υ) και της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος.

Μία αγωνιστική διαδρομή επίπεδη, από τις πιο γρήγορες στην Ελλάδα, με σημείο αναφοράς την άμεση σύνδεση και δυναμική σχέση της πόλης της Κατερίνης με τη θάλασσα, την εκτεταμένη παραλιακή ζώνη, με μοναδικό φόντο τα Πιέρια όρη και τον Όλυμπο.
Ήδη ολοκληρώθηκαν τα βασισμένα σε μία ιδέα του δημοσιογράφου – μέλους του συλλόγου Νικηφόρου Γκόλτσιου γυρίσματα του promo video (η παραγωγή του οποίου συνιστά προσφορά στον σύλλογο - αφιερωμένη στη μνήμη του μέλους Δημήτρη Κυριακού), που θα προβάλλουν πανελλαδικά, περιφερειακά τηλεοπτικά δίκτυα και τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Την παραγωγή - σκηνοθεσία του promo video, στην οποία όπως επισημάνθηκε πρωταγωνιστεί η Έλενα Χατζηλιάδου υπογράφουν οι Γιώργος Πανταζής και Κων/νος Μπαλιάκας.

Τρόποι Εγγραφής
Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε:

α. Με online εγγραφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://bit.ly/katerini2019
και μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου  www.zeusrunnersclub.gr

β. Αυτοπροσώπως: Στα Γραφεία του Συλλόγου Ρούπελ & Διγενή Ακρίτα Γωνία   Τηλ: 23510 39780.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου