Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Θησέας Αγριάς-Πιερικός 1-0 Ήττα στη Μαγνησία

Κάνοντας την καλύτερή του εμφάνιση ο Θησέας κέρδισε στο γήπεδο της Αγριάς τον Πιερικό με 1-0 και έφτασε τους 14 βαθμούς. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη ήταν εμφανώς ανώτερη, σκόραρε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης νωρίς με τον Βλάχο και στη συνέχεια και δεν κινδύνεψε καθόλου και είχε τις φάσεις για δεύτερο γκολ.

Ο Λάκης Μπακάλης επέλεξε και πάλι το 3-4-2-1. Στην άμυνα μπροστά από τον Κουτσιρίμπα ή τριάδα ήταν οι Μπόρας Γιαουπλάρι και Βαν ντε Γουΐχε με φορά από τα δεξιά στ’ αριστερά, ενώ πλάγιοι μπακ-χαφ αγωνίστηκαν οι Δημητριάδης στα δεξιά και Διαμαντόπουλος στ’ αριστερά. Στην ίδια ευθεία μ’ αυτούς ήταν οι αμυντικοί μέσοι Χατζησταμάτης και Κοτζαθανάσης, ενώ πίσω από τον φορ Βλάχο ως εσωτερικοί επιθετικοί χαφ τοποθετήθηκαν οι Αγιασιώτης και Πέτσης.

Να σημειωθεί ότι ο Καψιώτης, επειδή είχε ένα τράβηγμα από την προπόνηση της Τετάρτης και δεν ήταν απόλυτα έτοιμος, έμεινε στον πάγκο και όταν μπήκε, έπαιξε αυτός στα δεξιά και πήγε ο Δημητριάδης στα δεξιά.

Από την άλλη ο προπονητής του Πιερικού κ. Φωτιάδης προτίμησε το 4-4-2, με τον Σεχολάρι να βοηθά τον Δαδάκο στην επίθεση, ενώ πίσω απ’ αυτούς στα πλάγια αγωνίστηκαν οι Μάνος Κραγιόπουλος στα δεξιά και Κωτσιαρίδης στα δεξιά και στον άξονα οι Σκλιοπίδης και Αθ. Καρτσαμπάς. Τέλος, μπροστά από τον γκολκήπερ Κούζα ήταν με φορά από τα δεξιά στ’ αριστερά οι Βερνάρδος (δεξιός μπακ), Χατζηδίμπας, Τσιούχας (στόπερ) και ο πρώην παίκτης της Νίκης, Αλ. Καρτσαμπάς (αριστερός οπισθοφύλακας).

Στο 8’ ο Αγιασιώτης από τα δεξιά έβγαλε τη σέντρα και ο Βλάχος στο πίσω δοκάρι με γωνιακή κεφαλιά έγραψε το 1-0. Ο σκόρερ είχε και νέα κεφαλιά στο πρώτο μέρος μετά από φάουλ του Κοτζαθανάση, που μπλόκαρε ο Κούζας, ο οποίος  ήταν τυχερός στο σουτ του Πέτση στο 65’, που έφυγε λίγο άουτ, όπως και η προσπάθεια του Μπόρα στο 71’, που βγήκε στο τετ-α-τετ.

Πηγή: magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου